Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rotel RMB-1555 Multicsatornás végerősítő Ezüst

819.000Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
5x120W (8 Ohm) teljesítményű multicsatornás végerősítő, audiofil AB osztályú erősítő, aranyozott RCA bemenetek,banándugó fogadására alkalmas hangfalkimenetek, 12V Trigger aljzat, 4U (unit) Rack méret. Fekete vagy ezüst színekben.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

RMB-1555

A sokoldalú RMB-1555 tökéletes választás a high-end mozikhoz vagy multiroom rendszerekhez. A modell a ROTEL legendás AB osztályú kapcsolását alkalmazza a legkifinomultabb hangzás érdekében.

A Rotel klasszikus  végerősítők készítésében eltöltött több évtizedes tapasztalata alapján, a két új modell AB osztályú végerősítést kapott. Az eredmény pedig egyenletes teljesítmény, mely a legtöbb hangsugárzóval lenyűgöző hangzást nyújt. A teljesítmény és a hőmérséklet hatásfok megfelelő egyensúlya pedig a kivételes megbízhatóságot garantálja.

A sokoldalú RMB-1555 multicsatornás végerősítő, tökéletes high-end házimozikhoz vagy multiroom rendszer részeként is alkalmazható. Ahogy azt már megszokhattuk a Rotel konzervatív módon - minden csatornát egyszerre meghajtva-  adja meg az erősítőinek a teljesítményét. Az RMB-1555 5x 120W csatornánkénti teljesítményre képes. Ez bőven elegendő a legtöbb hangsugárzó meghajtásához és mégy a legnagyobb szobákban is képes precíz és részletgazdag hangzást létrehozni.

Ez a Rotel Balanced Design Concept filozófiájának köszönhető. Évtizedek óta a Rotel végerősítői, melyeket a kritikusok is elismernek, rendelkeznek a "kevesebb több" megközelítéssel, mely az egyszerűség, a precíz végrehajtás és a bevált mérnöki alapelvek kombinációja. A Balanced Design Concept filozófiája a gondosan válogatott alkatrészek, optimalizált jelutak és az egész tervezési folyamat közbeni finomhangolás és kritikus meghallgatás összessége. A végeredmény pedig kiváló hangminőség.

Az RMB-1555 és RMB-1585 alapvető összetevői a stabilizált tápegység- melyet a Rotel saját, egyedileg készített toroid trafói egészítenek ki( az RMB-155 esetében egy az RMB-1585-nél két darab). Ezek biztosítják a precíz feszültséget és áramerősséget az áramköri elemeknek és a kritikus első lépcsőnek számító, a készülékbe érkező váltóáram szűrését. A toroid forma pedig segít csökkenteni a szórt mágnesességet, mely jelentősen és negatívan befolyásolhatja a hang minőségét.

A belső alkatrészek mindegyike gondosan ellenőrzött és bemért, melyek a Rotel  globális beszerzői hálózatából származnak és alapos meghallgatáson esnek át, hogy csak a megfelelő alkatrészek kerüljenek beépítésre. Például mindkét erősítő diszkrét kimeneti tranzisztorokat használ- a magasabb és stabil hőmérséklet tűrés miatt- a műveleti erősítő alapú integrált áramköri dizájn helyett.

Mind az RMB-1585, mind az RMB-1555 nyolc darab az Egyesült Királyságban tervezett slit- foil kondenzátort használ. Ezek a kondenzátorok minimalizálják az áram örvénylését, növelik a hatékonyságot és ezáltal jobb minőség érhető el.

Az RMB-1555 öt darab masszív hangsugárzó és aszimmetrikus RCA csatlakozással rendelkezik. A nagyobbik RMB-1585-ös erősítő tovább öt darab szimmetrikus XLR bemenetet is kapott, mely jóval alacsonyabb zajjal rendelkező megoldás és ideális a high-end előerősítőkhöz.

Műszaki adatok

Folyamatos kimeneti teljesítmény 120 watt /csatorna
(20-20 kHz, < 0.03%, 8 ohm)
 5 csatornát meghajtva

Teljes harmónikus torzítás           < 0.03%
(20Hz-20kHz, 8 ohm)                                      

Intermodulációs torzítás               < 0.03%

(60 Hz : 7 kHz, 4:1)                 

Frekvencia válasz                           10Hz - 100kHz

( 30.5, -3dB)      

Csillapítási tényező                         180
(20-20,000 Hz, 8 ohm)       

Hangsugárzó ellenállás                 4Ω minimum
(Normál mód)

Jel / Zaj arány                                116 dB
(IHF A súlyozású)

Bemeneti ellenállás /érzékenység  12kΩ/1.5V
Jelerősítés                                      26.5dB

Hálózati követelmény
Amerikai verzió                                  120V - 60Hz
Európai verzió                                  230V - 50Hz

Teljesítményfelvétel 650 Watt

Méretek

Szélesség x Magasság x Mélység    431 x 188 x 454mm

Előlap magasság                            4U

Súly (nettó)                                       21.8kg

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!