Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.5m Vodka Ethernet digitális kábel

249.000Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Ethernet digitális kábel,szénalapú 3 rétegű zajszűrő rendszer (nds), geometriát stabilizáló szilárd, nagy sűrűségű polietilén szigetelés, precíziós, alacsony veszteségű, ultraszéles sávszélességű csatlakozók 100%-os árnyékolási lefedettséggel és feszültségmentesítéssel, cmg (cl3 és ft4) minősítésű pvc köpeny, nagy sebességű adatkapacitás, az összes vezető ellenőrzött az rf-zaj irányítottsága szempontjából
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az RJ/E Vodka elkészített Cat 7 Ethernet kábelek szilárd 10%-os ezüst vezetőket használnak, amelyek teljesen kiküszöbölik a szálak kölcsönhatását, ami a kábelek egyik legnagyobb torzítási forrása, így a hangzás tisztább, dinamikusabb és magával ragadóbb lesz. A kiváló vezetőfémek minimalizálják a torzítást, mivel kevesebb szemcsehatárral és kevesebb szennyeződéssel (például oxidokkal) rendelkeznek ezeken a határoknál. A tömör, nagy sűrűségű polietilén (PE) szigetelés segít megőrizni a kritikus jelpár-geometriát. Természetesen minden AudioQuest Ethernet kábel tiszteletben tartja a minden analóg és digitális audiokábelben rejlő irányítottságot; a köpenyeken lévő nyilak jelzik az irányt (a forrástól a célállomásig) a legjobb hangteljesítmény érdekében.
Az elmúlt néhány évben forradalmi változások történtek a digitális média (valós idejű) tárolásában, terjesztésében és elérésében, beleértve a fényképeket, filmeket és természetesen a zenét is. A médiánk már nem függ a fizikai adathordozóktól, hanem gyakran olyan adatokból áll, amelyeket több eszközről több helyre mozgatunk. Az audioalkalmazások és -protokollok esetében az audio over Ethernet a nagy sebesség, az alacsony időkésleltetés (késleltetés), a jelentős távolsági képesség (328 láb aktív erősítő vagy átjátszó nélkül) és a rendkívül alacsony jitterszámú, bitpontos kommunikáció előnyeit kínálja. Ki ne szeretné mindezeket?
SZÉNALAPÚ 3 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolás. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
GEOMETRIÁT STABILIZÁLÓ SZILÁRD, NAGY SŰRŰSÉGŰ POLIETILÉN SZIGETELÉS
PRECÍZIÓS, ALACSONY VESZTESÉGŰ, ULTRASZÉLES SÁVSZÉLESSÉGŰ CSATLAKOZÓK 100%-OS ÁRNYÉKOLÁSI LEFEDETTSÉGGEL ÉS FESZÜLTSÉGMENTESÍTÉSSEL
CMG (CL3 ÉS FT4) MINŐSÍTÉSŰ PVC KÖPENY
NAGY SEBESSÉGŰ ADATKAPACITÁS
A Cat 7 kábelszabványt azért hozták létre, hogy lehetővé tegye a 10 gigabites Ethernet átvitelét 100 méteres rézkábeleken.
AZ ÖSSZES VEZETŐ ELLENŐRZÖTT AZ RF-ZAJ IRÁNYÍTOTTSÁGA SZEMPONTJÁBÓL

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!