Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 0.75m Pearl Ethernet digitális kábel

14.200Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Ethernet digitális kábel,geometria stabilizáló szilárd, nagy sűrűségű polietilén szigetelés, aranyozott nikkel csatlakozók 100%-os árnyékolási lefedettséggel, cmg (cl3 és ft4) minősítésű pvc köpeny, nagy sebességű adatkapacitás , az összes vezető ellenőrzött az rf-zaj irányítottsága szempontjából,tömör, hosszú szemcséjű réz (lgc) vezetékek
Nem értékelt
Szállítási díj: 1.990Ft

Leírás és Paraméterek

Az RJ/E Pearl elkészített Cat 7 Ethernet kábel tömör, hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetőket használ, amely teljesen kiküszöböli a szálak kölcsönhatását, ami a kábelek egyik legnagyobb torzítási forrása, így a hangzás tisztább, dinamikusabb és magával ragadóbb lesz. A kiváló vezetőfémek minimalizálják a torzítást, mivel kevesebb szemcsehatárral és kevesebb szennyeződéssel (például oxidokkal) rendelkeznek ezeken a határoknál. A tömör, nagy sűrűségű polietilén (PE) szigetelés segít megőrizni a kritikus jelpár-geometriát. Természetesen minden AudioQuest Ethernet kábel tiszteletben tartja a minden analóg és digitális audiokábelben rejlő irányítottságot; a köpenyeken lévő nyilak jelzik az irányt (a forrástól a célállomásig) a legjobb hangteljesítmény érdekében.
Az elmúlt néhány évben forradalmi változások történtek a digitális média (valós idejű) tárolásában, terjesztésében és elérésében, beleértve a fényképeket, filmeket és természetesen a zenét is. A médiánk már nem függ a fizikai adathordozóktól, hanem gyakran olyan adatokból áll, amelyeket több eszközről több helyre mozgatunk. Az audioalkalmazások és -protokollok esetében az audio over Ethernet a nagy sebesség, az alacsony időkésleltetés (késleltetés), a jelentős távolsági képesség (328 láb aktív erősítő vagy átjátszó nélkül) és a rendkívül alacsony jitterszámú, bitpontos kommunikáció előnyeit kínálja. Ki ne szeretné mindezeket?
GEOMETRIA STABILIZÁLÓ SZILÁRD, NAGY SŰRŰSÉGŰ POLIETILÉN SZIGETELÉS
ARANYOZOTT NIKKEL CSATLAKOZÓK 100%-OS ÁRNYÉKOLÁSI LEFEDETTSÉGGEL
CMG (CL3 ÉS FT4) MINŐSÍTÉSŰ PVC KÖPENY
NAGY SEBESSÉGŰ ADATKAPACITÁS
A Cat 7 kábelszabványt azért hozták létre, hogy lehetővé tegye a 10 gigabites Ethernet 100 méteres rézkábeleken történő átvitelét.
AZ ÖSSZES VEZETŐ ELLENŐRZÖTT AZ RF-ZAJ IRÁNYÍTOTTSÁGA SZEMPONTJÁBÓL
TÖMÖR, HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC) VEZETÉKEK
A tömör, hosszú szemcséjű réz (LGC) simább és tisztább hangzást tesz lehetővé, mint a hagyományos OFHC (oxigénmentes, nagy vezetőképességű) rézből készült kábelek. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a torzítás egyik fő forrása. A felület minősége kritikus, mivel a vezető sínvezetőként tekinthető mind a vezetéken belüli elektromos mezők, mind a vezetéken kívüli mágneses mezők számára. Az LGC kevesebb oxidot tartalmaz a vezető anyagon belül, kevesebb szennyeződést, kevesebb szemcsehatárt, és határozottan jobb teljesítményt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!