Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 3.0m Diamond Ethernet digitális kábel

1.317.800Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Ethernet digitális kábel, tömör, tökéletes felületű ezüst (pss) vezetők, szénalapú 3 rétegű zajszűrő rendszer (nds), dielektromos előfeszítésű rendszer rádiófrekvenciás csapdával, geometriát stabilizáló szilárd, nagy sűrűségű polietilén szigetelés, precíziós, alacsony veszteségű, ultraszéles sávszélességű csatlakozók 100%-os árnyékolási lefedettséggel és feszültségmentesítéssel, nagy sebességű adatkapacitás, az összes vezető ellenőrzött az rf-zaj irányítottsága szempontjából
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az RJ/E Diamond előkészített Cat 7 Ethernet kábelek tömör, 100% Perfect-Surface Silver vezetőket használnak, amelyek teljesen kiküszöbölik a szálak kölcsönhatását, ami a kábelek egyik legnagyobb torzítási forrása, így a hangzás tisztább, dinamikusabb és magával ragadóbb lesz. A kiváló vezetőfémek minimalizálják a torzítást, mivel kevesebb szemcsehatárral és kevesebb szennyeződéssel (például oxidokkal) rendelkeznek ezeken a határoknál. A tömör, nagy sűrűségű polietilén (PE) szigetelés segít megőrizni a kritikus jelpár-geometriát. Természetesen minden AudioQuest Ethernet kábel tiszteletben tartja a minden analóg és digitális audiokábelben rejlő irányítottságot; a köpenyeken lévő nyilak jelzik az irányt (a forrástól a célállomásig) a legjobb hangteljesítmény érdekében.
Az elmúlt néhány évben forradalmi változások történtek a digitális média (valós idejű) tárolásában, terjesztésében és elérésében, beleértve a fényképeket, filmeket és természetesen a zenét is. A médiánk már nem függ a fizikai adathordozóktól, hanem gyakran olyan adatokból áll, amelyeket több eszközről több helyre mozgatunk. Az audioalkalmazások és -protokollok esetében az audio over Ethernet a nagy sebesség, az alacsony időkésleltetés (késleltetés), a jelentős távolsági képesség (328 láb aktív erősítő vagy átjátszó nélkül) és a rendkívül alacsony jitterszámú, bitpontos kommunikáció előnyeit kínálja. Ki ne szeretné mindezeket?
TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ EZÜST (PSS) VEZETŐK
A rendkívüli tisztaságú ezüstre alkalmazott Perfect-Surface technológia példátlan tisztaságot és dinamikus kontrasztot biztosít. A Perfect-Surface Silver (PSS) az AudioQuest legmagasabb minőségű fémje. A tömör vezetők megakadályozzák a szálak kölcsönhatását, ami a kábeltorzulás egyik fő forrása. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Silver minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok által okozott torzítást, szinte kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézhez képest.
SZÉNALAPÚ 3 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
DIELEKTROMOS ELŐFESZÍTÉSŰ RENDSZER RÁDIÓFREKVENCIÁS CSAPDÁVAL
Minden két vagy több vezető közötti szigetelés egyben dielektrikum is, amelynek tulajdonságai befolyásolják a jel integritását. Ha a dielektrikum nem előfeszített, a dielektromos bevonódás (abszorpció és nemlineáris energiafelszabadulás) különböző frekvenciák és energiaszintek esetén eltérő mértékű időkésleltetést (fáziseltolódást) okoz, ami a nagyon időérzékeny, több oktávos hangok esetében valódi problémát jelent. Az RF-csapda beépítése (amelyet az AudioQuest Niagara sorozatú tápegységek számára fejlesztettek ki) biztosítja, hogy a rádiófrekvenciás zaj ne kerüljön a jelvezetőkbe a DBS mezőelemekből. (DBS, US Pat #s 7,126,055 & 7,872,195 B1)
GEOMETRIÁT STABILIZÁLÓ SZILÁRD, NAGY SŰRŰSÉGŰ POLIETILÉN SZIGETELÉS
PRECÍZIÓS, ALACSONY VESZTESÉGŰ, ULTRASZÉLES SÁVSZÉLESSÉGŰ CSATLAKOZÓK 100%-OS ÁRNYÉKOLÁSI LEFEDETTSÉGGEL ÉS FESZÜLTSÉGMENTESÍTÉSSEL.
NAGY SEBESSÉGŰ ADATKAPACITÁS
A Cat 7 kábelszabványt azért hozták létre, hogy lehetővé tegye a 10 gigabites Ethernet átvitelét 100 méteres rézkábeleken.
AZ ÖSSZES VEZETŐ ELLENŐRZÖTT AZ RF-ZAJ IRÁNYÍTOTTSÁGA SZEMPONTJÁBÓL

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!