Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 0.75m Cinnamon Ethernet digitális kábel

42.400Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Ethernet digitális kábel, geometria stabilizáló szilárd, nagy sűrűségű polietilén szigetelés,aranyozott nikkel csatlakozók 100%-os árnyékolási lefedettséggel, tömör 1,25%-os ezüst vezetők a jobb digitális teljesítmény érdekében, cmg (cl3 és ft4) minősítésű pvc köpeny, nagy sebességű adatkapacitás, az összes vezető ellenőrzött az rf-zaj irányítottsága szempontjából
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az RJ/E Cinnamon elkészített Cat 7 Ethernet kábelek tömör 1,25%-os ezüst vezetőket használnak, amelyek teljesen kiküszöbölik a szálak kölcsönhatását, ami a kábelek egyik legnagyobb torzítási forrása, így a hangzás tisztább, dinamikusabb és magával ragadóbb lesz. A kiváló vezetőfémek minimalizálják a torzítást, mivel kevesebb szemcsehatárral és kevesebb szennyeződéssel (például oxidokkal) rendelkeznek ezeken a határoknál. A tömör, nagy sűrűségű polietilén (PE) szigetelés segít megőrizni a kritikus jelpár-geometriát. Természetesen minden AudioQuest Ethernet kábel tiszteletben tartja a minden analóg és digitális audiokábelben rejlő irányítottságot; a köpenyeken lévő nyilak jelzik az irányt (a forrástól a célállomásig) a legjobb hangteljesítmény érdekében.
Az elmúlt néhány évben forradalmi változások történtek a digitális média (valós idejű) tárolásában, terjesztésében és elérésében, beleértve a fényképeket, filmeket és természetesen a zenét is. A médiánk már nem függ a fizikai adathordozóktól, hanem gyakran olyan adatokból áll, amelyeket több eszközről több helyre mozgatunk. Az audioalkalmazások és -protokollok esetében az audio over Ethernet a nagy sebesség, az alacsony időkésleltetés (késleltetés), a jelentős távolsági képesség (328 láb aktív erősítő vagy átjátszó nélkül) és a rendkívül alacsony jitterszámú, bitpontos kommunikáció előnyeit kínálja. Ki ne szeretné mindezeket?
GEOMETRIA STABILIZÁLÓ SZILÁRD, NAGY SŰRŰSÉGŰ POLIETILÉN SZIGETELÉS
ARANYOZOTT NIKKEL CSATLAKOZÓK 100%-OS ÁRNYÉKOLÁSI LEFEDETTSÉGGEL
TÖMÖR 1,25%-OS EZÜST VEZETŐK A JOBB DIGITÁLIS TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN
A tömör vezetők kiküszöbölik a szálak közötti interakció torzulását és csökkentik a jittert. A tömör ezüstözött vezetők kiválóan alkalmasak a nagyon nagyfrekvenciás alkalmazásokhoz, például a HDMI hanghoz. Ezek a jelek, mivel ilyen magas frekvenciájúak, szinte kizárólag a vezető felületén haladnak. Mivel a felület nagy tisztaságú ezüstből készül, a teljesítmény nagyon közel áll a tömör ezüstkábelhez, de árban sokkal közelebb áll a tömör rézkábelhez. Ez egy hihetetlenül költséghatékony módja a nagyon jó minőségű HDMI-kábelek gyártásának.
CMG (CL3 ÉS FT4) MINŐSÍTÉSŰ PVC KÖPENY
NAGY SEBESSÉGŰ ADATKAPACITÁS
A Cat 7 kábelszabványt azért hozták létre, hogy lehetővé tegye a 10 gigabites Ethernet 100 méteres rézkábeleken történő átvitelét.
AZ ÖSSZES VEZETŐ ELLENŐRZÖTT AZ RF-ZAJ IRÁNYÍTOTTSÁGA SZEMPONTJÁBÓL

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!