Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Robin Hood Silver Biwire szerelt hangfalkábel 3.0m pár

4.293.600 Ft/db
Hossz
Menny.:szett
Gyártó:
Robin Hood BASS + SILVER ZERO kábelszett. A Robin Hood RF/ND-Technológiával egy ideális kábel egy Kettős vagy Hármas kábelezéshez - a hangsugárzó Mély és Közép bemenetéhez, ha a Robin Hood ZERO vagy Robin Hood SILVER Full-Range kábelekkel együtt használják.
Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. február 21.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az úttörő Mythical Creature sorozatunkhoz szorosan kapcsolódik a Folk Hero sorozat, amely két modellből áll - Robin Hood és William Tell-, amelyek vagy Solid Perfect-Surface Copper+ vagy Solid Perfect-Surface Silver vezetőkkel kaphatók. Míg a Mythical Creatures a kábelművészet jelenlegi állása elleni mindent elsöprő támadás, addig a Folk Heroes ugyanezt a technológiát használja kevesebb vezetékkel.
Az AudioQuest kipróbált és bevált technológiáinak szilárd alapjára építve a Garth Powell és Bill Low alkotta tervezőcsapat kifejezetten a hangszórókábelek tervezésének egyik legnehezebb problémájának megoldására összpontosított: az erősítő forrásimpedanciája és a hangszóró terhelési impedanciája közötti eltérésre. A hangszórókábel jellemző impedanciájának kiküszöbölésével (ZERO technológia) jelentősen csökken az áramtömörítés és a jel/áram tranziens torzítása. Az eredmény a dinamikus kontraszt, a tranziens válasz és a basszushangzás, amelyek látszólag erőfeszítés nélkül adódnak vissza, mivel a kábel nem akadályozza elektromosan a zenét.
A Mythical Creatures sorozat nagyobb nyomtávú kábeleihez hasonlóan a William Tell és a Robin Hood kétféleképpen használható: vagy a ZERO modellt alkalmazva Full-Range, vagy a ZERO modellt egy dedikált BASS kábellel kombinálva, teljesen optimalizált BiWire kombinált kábellé alakítva. Nagyobb testvéreikhez hasonlóan a William Tell és a Robin Hood is rendelkezik szabadalmaztatott közös módusú zajvisszaverő technológiánkkal. A Mythical Creatures-szel együtt ezek a legújabb AudioQuest hangszórókábelek jelentősen felülmúlják a korábbi technológiát a rádiófrekvenciás zajok szabályozásában és elvezetésében.
RF/ND-TECH (SZABADALMAZTATOTT RÁDIÓFREKVENCIÁS FÖLDZAJ-LEVEZETÉS) MINIMALIZÁLJA AZ ÁRAMKÖRÖK HELYTELEN VISELKEDÉSÉT AZ INDUKÁLT RÁDIÓFREKVENCIÁS ZAJ MEGSZÜNTETÉSE RÉVÉN.
Bár a kábel földelt vezetékei szerves részét képezik az alkatrész jelátvitelének, egyben antennaként is működnek. Így ki vannak téve az indukált rádiófrekvenciás (RF) zajnak. Az RF-zaj egy parazita jel, amely jellemzően közvetlenül a rendszer legérzékenyebb audio/video áramköreihez kapcsolódik. Az AudioQuest RF-on-ground zajszűrése (RF/ND-Tech) nagymértékben csökkenti a keletkező torzítást és a jel elfedését, és a rádiófrekvenciák lehető legszélesebb sávszélességében (tartományában) példa nélküli zajszűrési szintet eredményez. Egyedülálló áramköri topológiánk közös módusú fázisszűrő tömböt használ, amely lineáris zajszűrést biztosít a kábel teljes hosszában (US Patent # 8,988,168).
TÖMÖR, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETÉKEK
A tömör vezetők megakadályozzák a szálak közötti kölcsönhatást, amely a dinamikus torzítás egyik fő forrása. A rendkívül tiszta PSC+ tömör réz minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, és a felületi aszimmetria irányának szabályozásával elősegíti a döntő fontosságú rádiófrekvenciás zajszűrést.
ZÉRÓ-TECHNOLÓGIA (NINCS MEGHATÁROZOTT KARAKTERISZTIKUS IMPEDANCIA) A TÖMÖRÍTETLEN ÁRAMÁTVITEL ÉS A LINEÁRIS ZAJSZŰRÉS ÉRDEKÉBEN.
A kábel és a csatlakoztatott forrás és terhelés közötti karakterisztikus-impedancia eltérések kiküszöbölésének egyetlen teljes módja, ha a kábel nem rendelkezik rögzített karakterisztikus-impedancia értékkel. A ZERO-Tech ezt úgy éri el, hogy megszünteti a szigetelés (dielektrikum) és a kábel vezetői közötti kölcsönhatást, ami lehetővé teszi a tömörítetlen áramátvitelt. A minden szempontból fontos tranziens áram korlátlan, és az RF zajszűrés linearizált (oktávról oktávra következetes).

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!