Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Real Cable OTT70/2M00 optikai kábel

8.990Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Nagy tisztaságú optikai szál
PMMA vezetők
Teljes profilja 6 mm²
Hármas szigetelés
Rugalmas hüvely
Nem értékelt
Szállítási díj: 2.990Ft

Leírás és Paraméterek

A Real Cable OTT70 optikai kábel nagy tisztaságú, összesen 6 mm² keresztmetszetű szálakat alkalmaz a fényáteresztés maximalizálása és a nagyon nagy sebesség garantálása érdekében. Ez a Real Cable OTT70 optikai kábel ezért ideális a televízió, a Blu-ray lejátszó, az audio DAC vagy akár a hálózati lejátszó és a hifi erősítő vagy S / PDIF optikai bemenetű házimozi erősítő közötti átvitel optimalizálására. .

A Real Cable OTT70 kábel több vezetőből áll átlátszó hőre lágyuló műanyagban (PMMA), teljes keresztmetszete 6 mm². Ez a nagy keresztmetszet lehetővé teszi, hogy a Real Cable OTT70 kábel kiváló fény hatásfokot mutasson hosszú hosszúságban, és nagyon nagy sebességű adatátvitelt biztosítson. A Real Cable OTT70 optikai kábel így könnyen továbbíthatja az összes zenei adatfolyamot, még a legnagyobbakat is. Ezenkívül a Real Cable OTT70 kábel optikai vezetőit hármas árnyékolás védi az interferencia korlátozása és a digitális jelek megfelelő átvitelének biztosítása érdekében.

Nagy sebességével, erős szigetelésével és minőségi csatlakozóival a Real Cable OTT70 optikai kábel ideális az összes hangfolyam optimális átviteléhez. Különösen alkalmas nagyfelbontású digitális hangfolyamok, valamint Dolby Digital és DTS formátumok esetén. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!