Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 10ft pár Q2 Silver banándugóval szerelt hangfalkábel

70.100 Ft/db
Hossz
2 x 3m
Menny.:szett
Gyártó:
Készre szerelt hangsugárzókábel, tömör+ koncentrikus, hosszú szemcséjű rézvezetékek
alacsony induktivitású sodrott pár geometria
suregrip 100 bfa/banán ezüst csatlakozók
15 awg
Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. július 19.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Lehet egy hangszórókábel nagyszerűen hangzó, praktikus és könnyen használható, szexi és könnyen megfizethető? Igen! A Q2 belső hosszú szemcséjű réz (LGC) vezetőjét 11 szál LGC-ből álló külső spirál veszi körül. Az eredmény az AQ új, rugalmas Solid+ Concentric Conductor, amelynek hangminősége még közelebb áll az ideális tömör vezetőkéhez, mégis elég nagy ahhoz, hogy mindössze két egyszerűen elkészíthető vezetékkel nagyszerű kábelt készítsen. Ezután a két vezetőt (+ és -) spirálozták a minimális induktivitás (az induktivitás miatt a hang nem tűnik fókuszáltnak), valamint a maximális tisztaság és dinamika érdekében... majd ez az ideális kábel egy szexi, szögletes, mélyfekete külső köpenyt kapott.
TÖMÖR+ KONCENTRIKUS, HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZVEZETÉKEK
A tömör vezetők megakadályozzák a torzulás két nagyon gyakori forrását: a szálak közötti tökéletlen érintkezést és a szálak közötti mágneses kölcsönhatást. Ha azonban egy olyan nagyméretű vezető, mint a Q2, egyetlen tömör test lenne, akkor nem csak nagyon merev lenne, hanem a bőrhatás miatt nagyon természetellenes hangzása is lenne - mint egy hullámvasút. A Q2 Solid+ Concentric Conductors (tömör+centrikus vezetők) 11 kisebb LGC rézszálból álló tökéletes körből áll, amelyek spirálisan egy nagyobb LGC szál köré vannak tekerve. Az eredmény egy rugalmas vezető, amelynek hangminősége megközelíti az ideális tömör vezető hangminőségét.
ALACSONY INDUKTIVITÁSÚ SODROTT PÁR GEOMETRIA
A párhuzamos vezetőkkel ellátott normál hangszórókábel meglehetősen nagy induktivitással rendelkezik, ami az energiát időben elkeni, és a hangzást tompává és fókuszálatlanná teszi. Az egymás köré csavart két vezető alacsonyabb induktivitást, nagyobb tisztaságot és kiváló mély- és magas frekvenciakiterjesztést biztosít.
SUREGRIP 100 BFA/BANÁN EZÜST CSATLAKOZÓK
15 AWG

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!