Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bowers & Wilkins PV1D Fehér

599.990 Ft/db 419.990 Ft/db
30%
Szín
Fehér
Menny.:db
Gyártó:
Zárt rendszerű aktív mélysugárzó, DSP elektronika, OLED kijelző, 400W teljesítményű D osztályú erősítő, különleges gömb alakú kivitel! 2x 200mm-es hosszúlöketű papír/kevlar/alumínium mélyhangszóró
Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. május 24.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

PV1D

Amikor egy új, erős, mégis kompakt mélysugárzót kellett terveznünk a házimozi- és kétcsatornás rendszerekhez, elhatároztuk, hogy nem bontjuk meg a természet rendjét. A megszokott doboz helyett buborék formájúra alakítottuk, amely természetes módon, sarkok és szélek nélkül képes kezelni a belső nyomást. A PV1D- ben lévő légnyomás egyenletesen oszlik el a merev, folyamatos görbén, így a nemkívánatos rezgések is a minimumra csökkennek. Ezt párosítva az egymásnak háttal szerelt hangszórókkal, jobb balanszot és irányíthatóságot kapunk, így bármilyen mozi hangot is küld a mélysugárzóra, biztos lehet abban, hogy képes megszólaltatni.

Az új PV1D aktív mélysugárzó számos technikai újdonságot mutat be a sikeres PV1 modellhez képest. Az új hangszórók erőteljesebb mélyeket produkálnak és gyorsabbak is az előző modellekhez képest. Az új erősítésnek köszönhetően a hangzás dinamikusabb és lendületesebb lett. Az érintőképernyős vezérlés és a DB1 modellben már alkalmazott DSP áramkör kiegyensúlyozott hangzást és könnyű beállítást biztosít.

Az új mélysugárzó az elődhöz képest hasonló öntvény nyomókamrás kabinetet, két szimmetrikusan elhelyezett mélyhangszórót, nagy teljesítményű D osztályú erősítőt és kapcsolóüzemű tápegységet alkalmaz. A PV1D innovatív csillám / alumínium inverz dóm hangszórók koncepciója hasonlít a régi modellre, de hála az alapoktól újratervezett mágnes és hangtekercs rendszernek jelentősen nőtt a maximális kilengés, az érzékenység és a terhelhetőség is. Ezek a jellemzők, a hangzás nyelvére lefordítva, kiterjesztett alacsony frekvenciás hangzást, megnövelt hangnyomás szintet és alacsonyabb torzítást jelentenek. Ahogy a hangszórók, úgy az erősítés is megújult: a 400Watt teljesítményű erősítő az előző modell koncepciójára épül, de az előadásmód még dinamikusabb, a zene vagy a filmek hangjai még „csábítóbbak” lettek.

A leginkább feltűnő újítás a PV1D mélysugárzó középére beépített OLED kijelző és érintésvezérelt gombok. A kijelző segítségével könnyedén hozzáférhetővé válnak a PV1D menüpontjai, mint például a bemenetválasztás, sávszélesség, hangerőszint állítás, a beállítások eltárolása és a beállított EQ módok előhívása. Négy előre beállított EQ üzemmódot található a PV1D-ben, mindegyik különböző mozi és zenei alkalmazásokhoz lett kifejlesztve. Sztereó, 2.1- es alkalmazásnál a PV1D menüjében különböző Bowers & Wilkins modellekhez illesztett, előre beállított aluláteresztő szűrő módok közül válogathatunk.

Ezen felül letölthető, a kifejezetten mélysugárzókhoz készített SubApp™ szoftver is. Ez a program minden, a PV1D kijelzőjén megjelenő menüponthoz hozzáférést biztosít és lehetővé teszi, hogy a hallgatási pozícióból állítsuk be a mélysugárzót. A SubApp™ alkalmazásban néhány menüpont és hangolási üzemmód a PV1D használata esetén nem elérhető. Az előző modellhez hasonlóan, a PV1D vonal és hangsugárzó szintű bemenetekkel rendelkezik. Néhány apró részlet finoman át lett alakítva, beépítésre került az OLED kijelző, de az ikonikus „buborék” forma megmaradt. A PV1D elérhető matt fekete és matt fehér színekben.

 

Műszaki adatok

Technikai jellemzők Papír-Kevlar / Alumínium
  kónuszú hangszórók, Szimmetrikus 
  elrendezésben, Digitális jelfeldolgozás
  400W teljesítményű
  D osztályú erősítő 
Leírás Aktív, szimmetrikus elrendezésű 
  zárt dobozos
  mélysugárzó rendszer
Meghajtó egységek 2x ø200 mm (8in) Papír-
  Kevlar/Alumínium kónuszú
  hosszúlöketű
Frekvencia tartomány (-6dB) 6.5Hz és 570Hz
Erősítő kimeneti teljesítmény 400W
Névleges teljesítményfelvétel 150W
Készenléti teljesítmény felvétel <1W
Bemeneti impedancia 100kΩ
Funkciók 5 előre beállított program
  Bemeneti érzékenység állítás (analóg)
  Jelerősítés (digitális)
  Aluláteresztő szűrő
  Vágási csillapítás állítás
  Aluláteresztő szűrő Auto be/készenlét
  kapcsolás, Trigger be/készenlét
  kapcsolás, konfigurálható Trigger beállítások
  RS-232 vezérlési
  lehetőség
Bemenetek Sztereó vonalszintű (2x RCA
  Phono)
  Hangsugárzó bemenet (5m-es
  kábel mellékelve)
Méretek                     Magasság: 342mm (13.5in)
Szélesség: 270mm (10.6in)
Mélység: 358mm (14.1in)
Súly 18.7kg (41lb)
Színek                            Matt fekete
  Matt fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!