Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pro-Ject T2 W - WiFi-s lemezjátszó Sumiko Rainier hangszedővel /Dió/

359.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Pro-ject T2 W: vezeték nélküli lejátszás újragondolt alapokon

A Pro-Ject T2 W sokkal több, mint az előd és egy WiFi modul. A T2 még masszívabb szerkezetre építve, még jobb elektronikával lett felvértezve, hogy egyszerre legyen fanatasztikus analóg komponens és az első igényes WiFi-s lemezjátszó.

A T2 nagyobb alap szerkezettel, vastagabb és nehezebb üveg lemeztányérral, elektronikus sebességszabályozással, új hangkarral és csapágyazással, új hangszedővel és teljesen új phono előfokkal készül, hogy magasabb szintre emelje a már eddig is népszerű T modellcsaládot. Ám az igazán látványos változás mégsem ez, hanem a WiFi streamer modul, amivel otthonodban bárhol hallgathatod az épp lejátszott lemezt, bármely hálózati lejátszóval, legyen az high end streamer, aktív hangfal, házimozirendszer, soundbar vagy akár egy tévé! 

Főbb jellemzők:

 • WiFi streaming!
 • Az elődénél is vastagab, 10 mm-es üveg lemeztányér
 • Sumiko Rainier MM Hangszedő
 • Precízen megmunkált könnyű alumínium hangkar alacsony súrlódású csapágyazással és új antiskating állító rendszerrel
 • Gondosan árnyékolt, félszimmetrikus, alacsony kapacitású kábel
 • A rezgéscsillapító lábak
 • Made In Europe
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Termék címkék:
lemezjátszó pro-ject T2 wifi

Leírás és Paraméterek

T2 W: Egy új modern csoda

A T2 W tovább emeli a T1-ben megismert minőséget, gazdagítja a szolgáltatások körét és hozzá ad még valamit amit az igényes lemezjátszók körében mindeddig nem láthattunk, a WiFi streaming szolgáltatást. A T2 W egy igazi úttörő, ami könnyedén elérhetővé a lemezek otthoni megosztását a WiFi hálózaton keresztül, sokkal-sokkal jobb minőségben, mint amire egy Bluetooth rendszer képes volna, ráadásul egyszerre akár több készülék számára is. Akár egy hálózatos házimozi erősítőre, egy soundbar-ra, vagy tévére, tudsz ezzel a lemezjátszóval zenét közvetíteni, egyszerre! A Pro-Ject új lemezjátszója könnyedén integrálható az

Vadonatúj hálózati streaming

A T2 W a legújabb a legújabb Wi-Fi szabványokhoz lett igazítva, hogy stabil kapcsolatot és nagy sávszélességet tudjon garantálni, ezzel jobb hangminőséget biztosítva. A kiváló WiFi rendszernek köszönhetően ez a modell a szokványos veszteséges formátumokon túl akár 24bit/48kHz veszteségmentes adatátvitelre is képes. Így egy olyan felsőkategóriás streamer készülékkel összehangolva, mint például a Stream Box S2 Ultra, akár több tévé, vagy WiFi hangfal is csatlakozhat egyszerre, a T2 W zavartalanul fogja továbbítani a hangot.

Az új streaming rendszer egyúttal új alkalmazást is kapott, ami "Pro-Ject Control" néven tölthető le. Ez könnyebb, intuitívabb beállítást tesz lehetővé a BLE csatlakozásnak köszönhetően.

Teljesen új, extra minőségű beépített phono előerősítő

Ez az első alkalom, hogy egy Pro-Ject lemezjátszó ilyen színvonalú integrált phono előerősítőt alkalmaz. Ezt szükségesnek tartota a gyártó annak érdekében, hogy maximalizálja a Wi-Fi rendszerben elérhető teljesítményt. Mivel a WiFi már előre beépítésre került, ezúttal nincs mód évek múltán egy drágább phono erősítővel magasabb szintre lépni, így azt már most, előre be kellett építse a gyártó. Az eredmény egy igazán lenyűgöző phono előfok ami kimagasló hangminőséget és páratlanul hosszú élettartamot biztosít a T2 W-nek. A magsabb kaliberű előerősítést kiegészítve, a Pro-Ject egyúttal a hangszedőt is egy sokkal nagyobb modellre, a kiváló minőségű Sumiko Rainier-re cserélte, ami komoly minőségi ugrást jelent, hogy a T2 W valóban a lehető legjobbat nyújthassa. 

Legmagasabb minőségű anyagok

Az elegáns, CNC mart talapzat méretét a stabilitás fokozása érdekében megnövelte a gyártó. A Pro-Ject-re jellemző módon, természetesen a T2 W sasszéja is tömör, tehát nem holmi olcsó üreges műanyag, vagy vékony lemez, ezzel nemkívánatos rezonanciáktól mentes, masszív alapot adva az 5,5 kg tömegű lemezjátszónak. A felület lehet magasfényű, fekete lakkozott, selyemfényű fehér, vagy diófa.

Az új lemezjátszó a T1 modell egyik népszerű komponensét, az üveg lemeztányért is magasabb szintre emeli, az immár 10 mm vastagsággal és 1,7 kg súllyal. Ez a felület nem követel külön, erőteljes csillapítást, mint vékony lemez, műanyag vagy vékony öntvény tányérok. Ezeket a fejlesztéseket kiegészítve, a rendszer súlyához méretezett lábak hatékonyan elszigetelik a T2 W-t a környezettől rezgésektől.

Sebességszabályozás, motor és meghajtás

A T2 W motorja és meghajtórendszere az előd modelléhez hasonló, szíjhajtásos elven működik. Ugyanakkor megújul a sub-tányér szerkezet és a csapágy, ami ezúttal egy ultra precíz, 0,001 mm-es pontossággal megmunkát edzett acél tengelyen és sárgaréz persely rendszeren nyugszik, a lehető legkisebb rezgés és hosszú élettartam érdekében. Amíg ma a legtöbb lemezjátszó szabályozatlan, nagy sebességingadozású egyenáramú motorokat használ, a T2 W Pro-Ject bevált rendszerét használja egy elektronikusan szabályozott, precíz fordulatszámú, váltóáramú motorral. Emellett a T2 W elektronikus sebességváltóval is rendelkezik 33 és 45 RPM között. Az eredmény egy mechanikusan és elektronikusan is alacsony zajszintű, stabil meghajtórendszer.

Új hangkar és Anti-Skating

A T2 W hangkarját továbbfejlesztették a hosszabb karcsővel.

A 9" effektív hosszúságú, merev alumíniumszerkezetű, egy darabból készült hangkar új, alacsony súrlódású csapágyazást kapott, amelyek a megnövekedett hossz és átmérő miatt még nagyobb pontosságot biztosítanak. A letisztult és stílusos megjelenés mellett az integrált headshell is tovább növeli a rendszer merevségét, ami jelentps előny a több részből összeállított, vagy foglalatos megoldásokhoz képest. A T2 W emellett egy új, állítható rugós antiskate mechanizmussal rendelkezik, amely a hangszedő pontos beállítása révén tovább segíti a lehető legmagasabb hangminőség elérést.

Félszimmetrikus phono kábel

A T1-hez hasonlóan a T2 W-t is egy szuper árnyékolt, félszimmetrikus, alacsony kapacitású phono kábellel rendelkezik, amit a Pro-Ject kifejezetten erre a célra tervezett.

 

TESZTEK

Műszaki adatok

MŰSZAKI ADATOK

 • Fordulatszám: 33, 45 (elektronikus fordulatszám váltás)
 • Hajtás: szíjhajtás
 • Sebesség ingadozás: 33: 0,6 %, 45: 0,5 %
 • Egyenfutási hiba: 33: ±0,19 %, 45% ±0,17 %
 • Lemeztányér: 10 mm vastag, 1,7 kg súlyú lemeztányér
 • Lemeztányér csapágy: rozsdamentes acél tengely/ sárgaréz persely
 • Jel/zaj arány: 67 dB
 • Hangkar: 9”-os alumínium
 • Effektív karhossz: 230 mm
 • Túlnyúlás: 22 mm
 • Effektív hangkar tömeg: 9,5 g
 • WLAN szabvány: IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax 2x2 MIMO; 2.4/5GHz
 • Ellensúly: 5 – 10 g között állítható (előre szerelt)
 • Tűerő tartomány: 0 – 50 mN (17,5 mN előre beállítva)
 • Tartozékai: Porvédő tető, lemezjátszó filc rátét, RCA kábel, tápegység
 • Tápegység: 230 V/50 Hz - 15 V/ 800 mA
 • Áramfelvétel: max. 4,5 watt
 • Hálózati készenlét fogyasztás: <2 W
 • Tömege: nettó 3,8 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!