Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Powerquest PQ-3 Hálózati tápszűrő

149.000Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Növelje audio- és videós szórakozási élményét a PowerQuest® segítségével.

Tápszűrőnk több zajt és torzítást távolít el, mint a legtöbb elterjedt tápegység, drámaian javítva ezzel a rendszer teljesítményét. A hagyományos túlfeszültség védőkkel ellentétben a „áldozat-mentes” túlfeszültség szűrés megakadályozza, hogy a nagyfeszültség és az áram egyaránt károsítsa a berendezéseket, így biztosítva, hogy a PowerQuest készülék idővel sem fog meghibásodni.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

8 aljzat

- 2 x 4K/8K videó optimalizált ultra-lineáris szűrő kimenet
- 2 x nagyáramú kimenet
- 4 x Ultra-lineáris szűrő kivezetés

A PowerQuest PQ-3 emellett vékony profillal és egy masszív padlóra szerelhető állvánnyal is rendelkezik, ami ideális a szekrények mögé történő felszereléshez. A tápkábelek egyenesen a felső rétegű váltóáramú konnektorokhoz csatlakoznak, így a telepítés problémamentes. Azok számára, akik a polcra szerelést részesítik előnyben, az alsó állvány könnyen eltávolítható, lehetővé téve a hozzáférést a két sornyi (összesen nyolc darab) hálózati aljzathoz. A/V rendszerének tiszta áramot küldeni még soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes.

Bekötési útmutató

A PQ-3 konnektorokat úgy tervezték, hogy otthoni szórakoztató rendszerének optimális teljesítményét biztosítsák. A legjobb eredmények elérése érdekében kérjük, használja az alábbi bekötési ajánlásokat, amikor rendszerét a PQ-3-hoz csatlakoztatja.

1, 5 aljzat

4K/8K videó optimalizált ultralineáris szűrő: A legjobb, ha videoképernyőkhöz, televíziókhoz, projektorokhoz vagy univerzális lejátszókhoz csatlakoztatjuk.

2, 3, 6, 7 aljzat

Ultra-lineáris szűrő: Legjobb, ha audio/video forráskomponensekhez, számítógépekhez, modemhez vagy routerhez csatlakoztatjuk.

4., 8. aljzat

Nagyáramú: Legjobb, ha soundbarhoz, teljesítményerősítőhöz, audio/video vevőegységhez vagy mélynyomóhoz csatlakozik.

Extrém feszültség leállítás

Aktiválja a fő tápáramkör reléjét, hogy kevesebb mint 0,25 másodpercen belül kinyíljon; automatikusan visszaáll, amint a bejövő áram biztonságos tartományba kerül.

"Áldozat mentes" túlfeszültség elleni védelem

Semmi károsodást nem okoz ismételt 6000V/3000A bemeneti túlfeszültség tesztekkel, ami a maximum, amit egy épület váltakozó áramú elektromos panelje túlélhet.

Ultra-lineáris szűrő

Differenciális üzemmódú zajszűrés: Több mint 22 dB-es csökkentés 30 kHz-1 GHz között; Közös módusú zajszűrés: Több mint 22 dB-es csökkentés 30 kHz-100 MHz között. Mindkét szűrő linearizált dinamikus (növekvő) hálózati impedancia esetén a frekvenciával 0,05 Ohm (forrás) és 10-50 Ohm terhelés esetén (a rendszeráram függvénye).

4K/8K videó optimalizált kimenetek

Az ultralineáris szűrőkön kívül ezek a kimenetek további zajszűrő technológiát kínálnak a TV teljesítmény maximalizálása érdekében.

Bemeneti áram maximális kapacitása: 15 amper effektív áramerősség
Jelvezeték-védelem: telefon - hálózat - kábel/műholdas
USB töltési kapacitás: 4x port - teljes kapacitás 4,8 amper
Irányítottan optimalizált koncentrikus geometriájú Audioquest tápkábel
Csatlakoztatott készülékvédelmi garancia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!