Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Powerquest PQ-3 Hálózati tápszűrő

149.000 Ft/db
Menny.:db
Gyártó:
Növelje audio- és videós szórakozási élményét a PowerQuest® segítségével.

Tápszűrőnk több zajt és torzítást távolít el, mint a legtöbb elterjedt tápegység, drámaian javítva ezzel a rendszer teljesítményét. A hagyományos túlfeszültség védőkkel ellentétben a „áldozat-mentes” túlfeszültség szűrés megakadályozza, hogy a nagyfeszültség és az áram egyaránt károsítsa a berendezéseket, így biztosítva, hogy a PowerQuest készülék idővel sem fog meghibásodni.
Nem értékelt
Várható szállítás: 2023. június 01.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

8 kivezetés
- 2 x 4K/8K videó optimalizált ultra-lineáris szűrő kimenet
- 2 x nagyáramú kimenet
- 4 x Ultra-lineáris szűrő kivezetés

A PowerQuest PQ-3 emellett vékony profillal és egy masszív padlóra szerelhető állvánnyal is rendelkezik, ami ideális a szekrények mögé történő felszereléshez. A tápkábelek egyenesen a felső rétegű váltóáramú konnektorokhoz csatlakoznak, így a telepítés problémamentes. Azok számára, akik a polcra szerelést részesítik előnyben, az alsó állvány könnyen eltávolítható, lehetővé téve a hozzáférést a két sornyi (összesen nyolc darab) hálózati aljzathoz. A/V rendszerének tiszta áramot küldeni még soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes.

Bekötési útmutató
A PQ-3 konnektorokat úgy tervezték, hogy otthoni szórakoztató rendszerének optimális teljesítményét biztosítsák. A legjobb eredmények elérése érdekében kérjük, használja az alábbi bekötési ajánlásokat, amikor rendszerét a PQ-3-hoz csatlakoztatja.

1, 5 aljzat
4K/8K videó optimalizált ultralineáris szűrő: A legjobb, ha videoképernyőkhöz, televíziókhoz, projektorokhoz vagy univerzális lejátszókhoz csatlakoztatjuk.

2, 3, 6, 7 aljzat
Ultra-lineáris szűrő: Legjobb, ha audio/video forráskomponensekhez, számítógépekhez, modemhez vagy routerhez csatlakoztatjuk.

4., 8. aljzat
Nagyáramú: Legjobb, ha soundbarhoz, teljesítményerősítőhöz, audio/video vevőegységhez vagy mélynyomóhoz csatlakozik.

Extrém feszültség leállítás
Aktiválja a fő tápáramkör reléjét, hogy kevesebb mint 0,25 másodpercen belül kinyíljon; automatikusan visszaáll, amint a bejövő áram biztonságos tartományba kerül.

"Áldozat mentes" túlfeszültség elleni védelem
Semmi károsodást nem okoz ismételt 6000V/3000A bemeneti túlfeszültség tesztekkel, ami a maximum, amit egy épület váltakozó áramú elektromos panelje túlélhet.

Ultra-lineáris szűrő
Differenciális üzemmódú zajszűrés: Több mint 22 dB-es csökkentés 30 kHz-1 GHz között; Közös módusú zajszűrés: Több mint 22 dB-es csökkentés 30 kHz-100 MHz között. Mindkét szűrő linearizált dinamikus (növekvő) hálózati impedancia esetén a frekvenciával 0,05 Ohm (forrás) és 10-50 Ohm terhelés esetén (a rendszeráram függvénye).
4K/8K videó optimalizált kimenetek
Az ultralineáris szűrőkön kívül ezek a kimenetek további zajszűrő technológiát kínálnak a TV teljesítmény maximalizálása érdekében.
BEMENETI ÁRAM MAXIMÁLIS KAPACITÁSA: 15 AMPER EFFEKTÍV ÁRAMERŐSSÉG
JELVEZETÉK-VÉDELEM: TELEFON - HÁLÓZAT - KÁBEL/MŰHOLDAS
USB TÖLTÉSI KAPACITÁS: 4X PORT - TELJES KAPACITÁS 4,8 AMPER
IRÁNYÍTOTTAN OPTIMALIZÁLT KONCENTRIKUS GEOMETRIÁJÚ AUDIOQUEST TÁPKÁBEL
CSATLAKOZTATOTT KÉSZÜLÉKVÉDELMI GARANCIA

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!