Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Powerquest PQ-2 Hálózati tápszűrő

99.000Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Növelje audio- és videós szórakozási élményét a PowerQuest® segítségével.

Tápszűrőnk több zajt és torzítást távolít el, mint a legtöbb elterjedt tápegység, drámaian javítva ezzel a rendszer teljesítményét. A hagyományos túlfeszültség védőkkel ellentétben a „áldozat-mentes” túlfeszültség szűrés megakadályozza, hogy a nagyfeszültség és az áram egyaránt károsítsa a berendezéseket, így biztosítva, hogy a PowerQuest készülék idővel sem fog meghibásodni.

A PowerQuest PQ-2 emellett vékony profillal és egy masszív padlóra szerelhető állvánnyal is rendelkezik, ami ideális a szekrények mögé történő felszereléshez. A tápkábelek egyenesen a felső rétegű váltóáramú aljzatokhoz csatlakoznak, így a telepítés problémamentes. Azok számára, akik a polcra szerelést részesítik előnyben, az alsó állvány könnyen eltávolítható. Így mind a hat hálózati aljzathoz könnyen hozzáférhet. A/V rendszerének tiszta áramot küldeni még soha nem volt ilyen egyszerű és kényelmes.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

6 aljzat

- 1 x 4K/8K videó optimalizált lineáris szűrő kimenet
- 2 x Nagyáramú kimenet
- 3 x Lineáris szűrő kimenet

A PQ-2 konnektorokat úgy tervezték, hogy otthoni szórakoztató rendszerének optimális teljesítményét biztosítsák. A legjobb eredmények elérése érdekében kérjük, használja az alábbi csatlakoztatási ajánlásokat, amikor rendszerét a PQ-2 csatlakoztatja.

1. aljzat
4K/8K videó optimalizált lineáris szűrő: A legjobb, ha videoképernyőkhöz, televíziókhoz, projektorokhoz vagy univerzális lejátszókhoz csatlakoztatjuk.

2., 3., 4. aljzat
Lineáris szűrő: Legjobb, ha audio/video forráskomponensekhez, számítógépekhez, modemhez vagy routerhez csatlakoztatjuk.

5, 6 aljzat
Nagyáramú: Legjobb, ha soundbarhoz, teljesítményerősítőhöz, audio/video vevőegységhez vagy mélynyomóhoz csatlakozik.

A PQ-2 konnektorait úgy tervezték, hogy otthoni szórakoztató rendszerének optimális teljesítményét biztosítsák. A legjobb eredmények elérése érdekében kérjük, használja az alábbi csatlakoztatási ajánlásokat, amikor rendszerét a PQ-2 csatlakoztatja.

Extrém feszültség leállítás

Aktiválja a fő tápáramkör reléjét, hogy kevesebb mint 0,25 másodpercen belül kinyíljon; automatikusan visszaáll, amint a bejövő áram biztonságos tartományba kerül.

"Áldozat mentes" túlfeszültség elleni védelem

Semmi károsodást nem okoz ismételt 6000V/3000A bemeneti túlfeszültség tesztekkel, ami a maximum, amit a váltakozó áramú elektromos panelje túlélhet.

Lineáris szűrő

Differenciális üzemmódú zajszűrés: Több mint 22 dB-es csökkentés 30 kHz-1 GHz között. A szűrő linearizált a dinamikus (növekvő) vonalimpedanciára a frekvenciával 0,05 Ohm (forrás) és 10-50 Ohm terheléssel (rendszeráram függvényében).

4K/8K videó optimalizált kimenet

A lineáris szűrőn kívül ez a kimenet további zajszűrő technológiát kínál a TV teljesítmény maximalizálása érdekében.

Jelvezeték-védelem: kábel/műholdas
Bemeneti áram maximális kapacitása: 15 amper effektív áramerősség
USB  töltési kapacitás: 2x port - teljes kapacitás 3,4 amper
Irányítottan optimalizált koncentrikus geometriájú Audioquest tápkábel
Csatlakoztatott készülékvédelmi garancia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!