Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 2m Pegasus RCA-RCA analóg összekötő kábel

747.800Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
AudioQuest Mythical Horses sorozat – Pegasus
Zéró technológia
72V DBS (Dielectric Bias System)
Tömör PSC+ vezetők
Polipropilén légcsövek
6. szintű zajszűrés
6%-os ezüstözött RF Drain vezetők
Réz bevonatú RF – elvezető házak
Mártott ezüstözésű vörösréz dugók
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AudioQuest Mythical Horses sorozata, a Black Beauty és Pegasus, a ZERO-Tech kialakítás bizonyított előnyeit sokkal szélesebb közönséghez juttatják el.
A ZERO-Tech és a Mythical Creatures (ThunderBird, FireBird és Dragon) valamint Mythical Horses meghallgatásakor a ZERO-Tech és a Mythical Creatures-t lehetővé tevő egyéb finomítások (ThunderBird, FireBird és Dragon) legtöbb kellemesen nyilvánvaló hangzásbeli előnye ugyanolyan nyilvánvaló.

A nagyon bonyolult szerkezet rugalmasságának megőrzése érdekében a felső kategóriás Mythical kábelek két vagy három kívülről látható különálló érrel rendelkezik. Bár a Black Beauty és a Pegasus szintén szükségszerűen összetett, a ZERO-Tech minden jó tulajdonságát egyetlen kerek kábelbe csomagolják (a 2 vezetékes RCA változatoknál kisebb, a 3 vezetékes XLR változatoknál kicsit nagyobb).
A Black Beauty-hoz hasonlóan a Pegasus is rendelkezik irányvezérelt, tömör, tökéletes felületű réz+ (PSC+) vezetőkkel, szén/grafén hálóval, rézzel bevont dugóházakkal és ezüstözött vörösréz dugókkal. Ezenkívül a torzítás további csökkentése és a rádiófrekvenciás zajok elvezetése érdekében a Pegasus 0,5%-ról 6%-ra növeli az RF Drain vezetékek ezüsttartalmát.

A Mythical Creatures sorozathoz hasonlóan a Pegasus RCA változata egyetlen 72V-os DBS csomagot használ, és a ZERO-Tech rendszer integritásának megőrzése érdekében az XLR változathoz Dual-DBS csomagot (2x 72V egy tokban) használnak.

Zéró-technológia (nincs jellemző impedancia) a lineáris, széles sávszélességű zajszűréshez

A kábel és a hozzá csatlakoztatott forrás- és terhelőáramkörök közötti karakterisztikus impedancia-eltérések elkerülésének egyetlen módja az, hogy megakadályozzuk, hogy a kábel karakterisztikus impedanciával rendelkezzen. A ZERO-Tech sikeresen megszünteti az elektrosztatikus mezőt a kábel magas és alacsony jelvezetői között, lehetővé téve a lineáris (oktávról oktávra konzisztens) rádiófrekvenciás (RF) zajszűrést és a tömörítetlen tranzienseket. A ZERO-Tech jelvezetők közötti teljes izoláció megőrzése érdekében a Pegasus, ThunderBird, FireBird és Dragon XLR kábelekhez Dual-72v DBS csomagot mellékelünk.

Tömör, tökéletes felületű réz+ (psc+) vezetők

A tömör vezetők megakadályozzák az elektromos és mágneses szálak kölcsönhatását. A PSC+ tömör réz minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást és maximalizálja a lineáris RF zajszűrést.

Polipropilén légcsövek

Bármilyen szilárd anyag a vezető mellett valójában egy tökéletlen áramkör része, és energiát vesz fel, amelynek egy része tárolódik, majd torzítás formájában felszabadul. A minimális átmérőt igénylő kialakításokhoz az AudioQuest polipropilén légcsőszigetelést használ. Mivel a levegő szinte egyáltalán nem nyel el energiát, a polipropilén pedig alacsony veszteségű és jóindulatú torzítási profillal rendelkezik, a magas légtartalmú polipropilén légcsőszigetelés sokkal kevésbé okozza a más anyagoknál megszokott out-of-focus hatást.

6. szintű zajszűrés (összeköttetések): zéró-technológia + 72V DBS + szén/grafén háló + irányvezérelt vezetők

A rádiófrekvenciás zaj a mobiltelefonok, a WiFi és a műholdak miatt mindenütt jelen van. Az AQ 6. szintű lineáris zajszűrése szén- és grafén ellenállású hálózatot, irányvezérelt vezetőket, 72V-os DBS rendszert és ezüstözött drain vezetékeket tartalmaz, jelentősen minimalizálva az RF-zaj elfedő hatását.

6%-os ezüstözött RF Drain vezetők

Az irányvezérelt, ezüstözött RF Drain-Wired huzalok tovább biztosítják az indukált rádiófrekvenciás zajok megfelelő és hatékony elvezetését a tisztább, természetesebb hangzás érdekében.

Réz bevonatú RF – elvezető házak

A földelt rézbevonatú házak maximalizálják a zajszűrést, mivel megakadályozzák, hogy a fém ház kapacitívan összekapcsolja az rádiófrekvenciás zajt a jelvezetőkkel.

Mártott ezüstözésű vörösréz dugók

Az AudioQuest legjobb dugóinál közvetlenül a rendkívül tiszta vörösréz anyagot kiváló minőségű ezüst bevonattal látták el (ún. mártott ezüstözés technológiával) a kompromisszumok nélküli jelátvitel biztosítása érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!