Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 5.0m Cinnamon optikai digitális kábel

70.900Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Optikai digitális kábel,Alacsonyabb szórású, nagyobb tisztaságú szál
Alacsony jitter (digitális időzítési hibák)
Finomra csiszolt optikai interfész
3.0m és hosszabb - falba építhető minősítésű PVC köpeny
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Bár a HDMI megjelenésével a Toslinket nem használják olyan gyakran DVD-lejátszó és A/V-vevő csatlakoztatására, a Toslink-csatlakozók gyakoriak a kábel TV boxokon, TV-készülékeken, mélynyomókon, mindenféle terméken. És most a 3,5 mm-es mini optikai csatlakozó, amelyet némileg helytelenül Mini-Toslinknek is neveznek, mindenhol jelen van ... a Mac laptopok 3,5 mm-es, kétcélú fejhallgató-csatlakozójától kezdve a legjobb hordozható készülékek bemenetéig.

Ezen okoból kifolyólag az AudioQuest továbbfejlesztette és megújította a komoly, nagy teljesítményű OptiLink modelleit. Mostantól minden modell és minden hosszúság kapható Toslink to Toslink és Toslink to 3,5 mm-es mini optikai kivitelben

ALACSONYABB SZÓRÁSÚ, NAGYOBB TISZTASÁGÚ SZÁLVEZETŐK
Az optikai szálas átvitelnél az a probléma, hogy a szórt fény ugyan átjut a Toslink-kábelen, de csak azután, hogy hosszabb utat tett meg, mint egy biliárdgolyó, amely az oldalsó korlátokról pattogva később érkezik meg. A jelnek ez a késleltetett része megakadályozza, hogy az információ dekódolásával megbízott számítógép megfelelően vagy egyáltalán dekódolja az információt. Ez a csökkent sávszélesség a szál által szétszórt fény mérhető jele. A csattanó: Minél kisebb a szórás a szálban, annál kisebb a torzítás a fülünk elé kerülő végső analóg hangjelben.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!