Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 2.0m NRG-Z3 Hálózati kábel

127.900Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Alacsony torzítású 3-pólusú tápkábel
Tökéletes felületű réz (PSC) ezüstözött levezető vezetékekkel
Csendes háttér és minimális aktív áramkör-hiba az RF/ND-Tech (US Patent # 8,988,168) és az irányvezérelt vezetők és árnyékolások miatt.
ZERO (NINCS) karakterisztikus impedancia (tömörítetlen áramátvitel)
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A KIHÍVÁS: Bármilyen tökéletes is legyen a váltakozó áramforrás, a torzítás minden váltakozó áramú kábelen belül hozzáadódik. Még a legkifinomultabb szűrők és tápegységek sem tudják kiküszöbölni ezt a tranziens intermodulációs torzítást (TIM), mivel az indukált RF zaj modulálja az alacsony szintű audio/video jelet.
A MEGOLDÁS: Az NRG-Y3 kábelek irányvezérelt hosszú szemcsés réz (LGC) szálakat használnak egy félig szilárd, koncentrikus vezető elrendezésben, amelyben a szálak szorosabban vannak csomagolva, és soha nem változtatják a pozíciójukat a kötegben. Ez a konstrukció jelentősen csökkenti a szálak kölcsönhatásának torzulását. Az LGC-réz nagyobb tisztasága és kevésbé bonyolult szemcseszerkezete tovább csökkenti a torzulást.
Ezenkívül az NRG-Y3 irányított ezüstözött árnyékolóvezetékei hatékonyan vezetik el az RF-zajt a vezeték és a semleges árnyékolásból a harmadik "föld" csapon keresztül a földre. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!
HOSSZÚ SZEMŰ RÉZ (LGC)
A hosszú szemcséjű réz (LGC) minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzulást, amelyek minden fémvezetőben léteznek.
ZÉRÓ-TECHNOLÓGIA (NINCS MEGHATÁROZOTT KARAKTERISZTIKUS IMPEDANCIA)
Bár sok váltakozó áramú tápkábel alacsony egyenáramú ellenállással rendelkezik a nagy áramigény kielégítése érdekében, a kábel jellemző impedanciája is döntő fontosságú az optimális teljesítmény szempontjából. A legtöbb váltakozóáramú kábeltől eltérően, amelyek beszűkítik vagy tömörítik a hang által kiváltott tranzienseket, az AudioQuest váltakozóáramú kábelek az alacsony egyenáramú ellenállást és a nulla (nincs) jellemző impedanciát ötvözik annak érdekében, hogy igény szerint tömörítetlen tranzienseket szolgáltassanak.
FÉLSZILÁRD KONCENTRIKUS VEZETŐK
A Semi-Solid Concentric vezetőtopológiánkban a szálak szorosabban vannak csomagolva, és soha nem változtatják a pozíciójukat a kötegben, jelentősen csökkentve a szálak közötti interakciós torzítást.
EZÜSTÖZÖTT LEVEZETŐ VEZETÉKEK
Az irányvezérelt ezüstözött árnyékolóvezetők hatékonyan vezetik le az RF-zajt a vonal- és a semleges árnyékolóról a harmadik "föld" csapon keresztül a földre. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó.
IRÁNYVEZÉRELT VEZETŐK
Az AudioQuest sokrétű zajszűrési technológiájának alapvető eleme, az irányvezérelt vezetők biztosítják az indukált zaj megfelelő elvezetését és elvezetését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!