Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 2.0m NRG-Z2 Hálózati kábel

95.800Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Alacsony torzítású 2 pólusú tápkábel
Tökéletes felületű réz+ (PSC+), ezüstözött levezető vezetékekkel
Csendes háttér és minimális aktív áramkör-hiba az irányvezérelt vezetők és árnyékolók miatt
ZERO (NINCS) karakterisztikus impedancia (tömörítetlen áramátvitel)
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A KIHÍVÁS: Bármilyen tökéletes is legyen a váltakozó áramú áramforrás, a torzítás minden váltakozó áramú kábelen belül hozzáadódik. Még a legfejlettebb szűrők és tápegységek sem tudják kiküszöbölni ezt a tranziens intermodulációs torzítást (TIM), mivel az indukált RF zaj modulálja az alacsony szintű audio/video jelet.
A MEGOLDÁS: Az NRG-Z2 kábelek irányvezérelt Perfect-Surface Copper+ (PSC+) szálakat használnak egy félig szilárd, koncentrikus vezető elrendezésben, amelyben a szálak szorosabban vannak csomagolva, és soha nem változtatják a pozíciójukat a kötegben. Ez a konstrukció jelentősen csökkenti a szálak kölcsönhatásának torzulását. A rendkívül tiszta és sima felületű PSC+ vezetők minimalizálják a szemcsehatárok okozta torzulást, amelyek minden fémvezetőben előfordulnak.
Ezenkívül az NRG-Z2 irányított ezüstözött árnyékolóvezetékei hatékonyan vezetik el az RF-zajt a vezeték és a semleges árnyékolásból a harmadik "föld" csapon keresztül a földre. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!
TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETŐK
A bámulatosan sima és tiszta Perfect-Surface feldolgozott vezetők minimalizálják a szemcsehatárok és a felületi diszkontinuitások okozta torzulást, amelyek minden fémvezetőben előfordulnak.
ZÉRÓ-TECHNOLÓGIA (NINCS MEGHATÁROZOTT KARAKTERISZTIKUS IMPEDANCIA)
Bár sok váltakozó áramú tápkábel alacsony egyenáramú ellenállással rendelkezik a nagy áramigény kielégítése érdekében, a kábel karakterisztikus impedanciája is döntő fontosságú az optimális teljesítmény szempontjából. A legtöbb váltakozóáramú kábeltől eltérően, amelyek beszűkítik vagy tömörítik a hang által kiváltott tranzienseket, az AudioQuest váltakozóáramú kábelek az alacsony egyenáramú ellenállást és a nulla (nincs) jellemző impedanciát ötvözik annak érdekében, hogy igény szerint tömörítetlen tranzienseket szolgáltassanak.
FÉLSZILÁRD KONCENTRIKUS VEZETŐK
A Semi-Solid Concentric vezető topológiánkban a szálak szorosabban vannak csomagolva, és soha nem változtatják a pozíciójukat a kötegben, jelentősen csökkentve a szálak közötti interakció torzulását.
EZÜSTÖZÖTT LEVEZETŐ VEZETÉKEK
Az irányvezérelt ezüstözött árnyékolóvezetők hatékonyan vezetik le az RF-zajt a vonal- és a semleges árnyékolóról a harmadik "föld" csapon keresztül a földre. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó.
IRÁNYVEZÉRELT VEZETŐK
Az AudioQuest sokrétű zajszűrési technológiájának alapvető eleme, az irányvezérelt vezetők biztosítják az indukált zaj megfelelő elvezetését és elvezetését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!