Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 2.0m NRG-Y3 Hálózati kábel

71.200Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Alacsony torzítású 3 pólusú tápkábel
Hosszú szemcséjű réz (LGC) és ezüstözött levezető vezetékek
Zajszűrés: Csendes háttér és minimális áramköri hiba az irányvezérelt vezetők és árnyékolók miatt
ZERO Tech (nincs karakterisztikus impedancia) a tömörítetlen áramátvitelhez.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A KIHÍVÁS

Bármilyen tökéletes is legyen a váltakozó áramforrás, a torzítás minden váltakozó áramú kábelen belül hozzáadódik. Még a legkifinomultabb szűrők és tápegységek sem tudják kiküszöbölni ezt a tranziens intermodulációs torzítást (TIM), mivel az indukált RF zaj modulálja az alacsony szintű audio/video jelet.

A MEGOLDÁS 

Az NRG-Y3 kábelek irányvezérelt hosszú szemcsés réz (LGC) szálakat használnak egy félig szilárd, koncentrikus vezető elrendezésben, amelyben a szálak szorosabban vannak csomagolva, és soha nem változtatják a pozíciójukat a kötegben. Ez a konstrukció jelentősen csökkenti a szálak kölcsönhatásának torzulását. Az LGC-réz nagyobb tisztasága és kevésbé bonyolult szemcseszerkezete tovább csökkenti a torzulást.
Ezenkívül az NRG-Y3 irányított ezüstözött árnyékolóvezetékei hatékonyan vezetik el az RF-zajt a vezeték és a semleges árnyékolásból a harmadik "föld" csapon keresztül a földre. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó!

HOSSZÚ SZEMCSÉJŰ RÉZ (LGC)

A hosszú szemcséjű réz (LGC) minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzulást, amelyek minden fémvezetőben léteznek.

ZÉRÓ-TECHNOLÓGIA (NINCS MEGHATÁROZOTT KARAKTERISZTIKUS IMPEDANCIA)

Bár sok váltakozó áramú tápkábel alacsony egyenáramú ellenállással rendelkezik a nagy áramigény kielégítése érdekében, a kábel jellemző impedanciája is döntő fontosságú az optimális teljesítmény szempontjából. A legtöbb váltakozóáramú kábeltől eltérően, amelyek beszűkítik vagy tömörítik a hang által kiváltott tranzienseket, az AudioQuest váltakozóáramú kábelek az alacsony egyenáramú ellenállást és a nulla (nincs) jellemző impedanciát ötvözik annak érdekében, hogy igény szerint tömörítetlen tranzienseket szolgáltassanak.

FÉLSZILÁRD KONCENTRIKUS VEZETŐK

A Semi-Solid Concentric vezetőtopológiánkban a szálak szorosabban vannak csomagolva, és soha nem változtatják a pozíciójukat a kötegben, jelentősen csökkentve a szálak közötti interakciós torzítást.

EZÜSTÖZÖTT LEVEZETŐ VEZETÉKEK

Az irányvezérelt ezüstözött árnyékolóvezetők hatékonyan vezetik le az RF-zajt a vonal- és a semleges árnyékolóról a harmadik "föld" csapon keresztül a földre. A végeredmény erőteljes, dinamikus és magával ragadó.

IRÁNYVEZÉRELT VEZETŐK

Az AudioQuest sokrétű zajszűrési technológiájának alapvető eleme, az irányvezérelt vezetők biztosítják az indukált zaj megfelelő elvezetését és elvezetését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!