Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 4.5m NRG-X3 Hálózati kábel

57.000Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Hálózati tápkábel EU C13. Az NRG-X kábelek a széria AC tápkábelekkel vagy akár a hasonló vagy magasabb árú prémium kategóriás kábelekkel összehasonlítva mindig is fokozott basszusdefiníciót, jobb tranziens artikulációt, nagyobb hangszínteret és több értékes térbeli jelet biztosítottak, amelyek életre keltik a felvett zenét.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az AudioQuest díjnyertes NRG-X AC tápkábeleit sok tapasztalt audiofil és újdonsült felhasználó egyaránt szerette a teljesítmény és az érték páratlan kombinációjáért. Most örömmel kínáljuk az NRG-X AC kábelek következő generációját, amely folytatja a kiemelkedő teljesítmény és a kivételes érték hagyományát, miközben kiegészíti és feljavítja a mai izgalmas elektronikát.

Ezek az új NRG-X sorozatú tápkábelek irányvezérelt hosszú szemcséjű réz (LGC) félig szilárd, koncentrikus topológiával készülnek - egy kifinomult fizikai elrendezéssel, amelyben a szálak sűrűbben vannak csomagolva, és soha nem változtatják a pozíciójukat a kötegben. Az irányvezérelt LGC minimalizálja a bármilyen fémvezetőben létező szemcsehatárok okozta torzulást, ami viszont biztosítja, hogy az indukált zaj megfelelően elvezetésre és elvezetésre kerüljön - mivel mindig oda irányítjuk a zajt, ahol a legkevésbé károsítja a rendszer teljesítményét.

Míg a korábbi X-kábelek 37 sodronyszálat tartalmaztak három rétegben az egyetlen középső sodrony felett, az új X-sorozatú tápkábelek csak hét nagyobb sodronyszálat tartalmaznak, amelyek egyetlen egységes réteget alkotnak a középső sodrony felett. Ez a finomítás egyszerűnek tűnhet, de a jobb eredmény örvendetes módon egyértelmű.

Ezenkívül a 3 pólusú NRG-X3 C13 és C5 csatlakozóvégekkel is kapható, hogy a mai új komponensek széles választékához illeszkedjen.
Az AudioQuest által az audio/video rendszer zajszintjének hatékony csökkentésére tervezett új X-sorozatú tápkábeleink hűek a zenéhez, lehetővé téve, hogy többet halljon abból, ami a felvételen szerepel. Meghívjuk Önt, hogy tapasztalja meg a különbséget!

Hosszú szemcsés réz (LGC)

A hosszú szemcséjű réz (LGC) minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzulást, amelyek minden fémvezetőben léteznek.

Félszilárd koncentrikus vezetők

A Semi-Solid Concentric vezető topológiánkban a szálak sűrűbben vannak elhelyezve, és soha nem változtatják a pozíciójukat a kötegben, jelentősen csökkentve a szálak közötti kölcsönhatás torzulását.

Irányvezérelt vezetők

Az AudioQuest sokrétű zajszűrési technológiájának alapvető szempontja, az irányvezérelt vezetők biztosítják az indukált zajok megfelelő elvezetését és elvezetését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!