Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 4.5m NRG-X2 v2 Hálózati kábel

45.400Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Az AudioQuest díjnyertes NRG-X AC tápkábeleit sok tapasztalt audiofil és új felhasználó egyaránt szereti a teljesítmény és az érték páratlan kombinációja miatt. Az NRG-X kábelek mindig is fokozott basszusdefiníciót, jobb tranziens artikulációt, nagyobb hangszínpadot és értékesebb térbeli jeleket biztosítottak, hogy a felvett zenét életre keltsék a hagyományos váltóáramú tápkábelekkel vagy akár a hasonló vagy magasabb árú prémium kategóriás kábelekkel összehasonlítva.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Most örömmel kínáljuk az NRG-X váltóáramú kábelek következő generációját, amelyek folytatják a kiemelkedő teljesítmény és a kivételes érték hagyományát, miközben kiegészítik és feljavítják a mai izgalmas elektronikát.

Ezek az új NRG-X sorozatú hálózati kábelek irányítottan szabályozott, hosszú szemcséjű réz (LGC) félig tömör koncentrikus topológiával készülnek - ez egy kifinomult fizikai elrendezés, amelyben a szálak sűrűbben vannak elhelyezve, és soha nem változtatják a helyüket a kötegben. Az irányvezérelt LGC minimalizálja a minden fémvezetőben létező szemcsehatárok okozta torzulást, ami viszont biztosítja az indukált zaj megfelelő elvezetését és elvezetését - mivel a zajt mindig oda irányítjuk, ahol a legkevésbé károsítja a rendszer teljesítményét.

Míg a korábbi X-sorozatú kábelek 37 sodrott párat tartalmaztak három rétegben egyetlen középső szál felett, az új X-sorozatú tápkábelek csak hét nagyobb sodrott párat tartalmaznak, amelyek egyetlen, egységes réteget alkotnak a középső szál felett. Ez a finomítás egyszerűnek tűnhet, de a jobb eredmény üdvözlendő és egyértelmű.

Emellett a 2 pólusú NRG-X2 a szupervékony C7-es csatlakozócsúcsunkat használja, hogy tökéletesen illeszkedjen a Sonos komponensekhez, játékkonzolokhoz és más eszközökhöz.

Az AudioQuest által az audio/video rendszerzajok hatékony csökkentésére tervezett új X-sorozatú tápkábeleink hűek maradnak a zenéhez, így többet hallhat a felvételből. Meghívjuk Önt, hogy tapasztalja meg a különbséget!

Hosszú szemcsés réz(LGC)

A hosszú szemcséjű réz (LGC) minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzulást, amelyek minden fémvezetőben léteznek.

Félig szilárd koncentrikus vezetők

A Semi-Solid Concentric vezető topológiánkban a szálak sűrűbben vannak elhelyezve, és soha nem változtatják a pozíciójukat a kötegben, jelentősen csökkentve a szálak közötti kölcsönhatás torzulását.

Irányvezérelt vezetők

Az AudioQuest sokrétű zajszűrési technológiájának alapvető szempontja, az irányvezérelt vezetők biztosítják az indukált zajok megfelelő elvezetését és elvezetését.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!