Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Niagara 7000 Hálózati tápszűrő

3.999.000Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
Az AudioQuest büszkén mutatja be a Niagara 7000 Low-Z Power zajszűrő rendszert, amely a váltakozó áramú hálózati szűrés teljes újragondolása, és amelyet a terület egyik legjelentősebb szakértője, Garth Powell tervezett.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Niagara 7000

Az AudioQuest büszkén mutatja be a Niagara 7000 Low-Z Power zajszűrő rendszert, amely a váltakozó áramú hálózati szűrés teljes újragondolása, és amelyet a terület egyik legjelentősebb szakértője, Garth Powell tervezett. Mint minden korábbi AQ termékünkkel, és nemrégiben a DragonFly USB DAC-unkkal és a NightHawk fejhallgatónkkal, nem léptünk volna be erre a területre, ha nem gondolnánk, hogy valami különlegeset és jelentőset tudunk nyújtani. A Niagara 7000-ben hisszük, hogy olyan terméket hoztunk létre, amely forradalmasítja a váltakozó áramú tápellátás művészetét és tudományát - egy olyan terméket, amely inspirálni fogja az audio/video rajongókat, és segít még magával ragadóbb, érzelmileg lenyűgözőbb élményt nyújtani.

A Niagara 7000 tervezésekor az volt a célunk, hogy sikeresen kezeljük azokat a problémákat, amelyek megakadályozzák, hogy a mai audio/video komponensek elérjék a bennük rejlő lehetőségeket. A levegőben és a váltakozó áramú vezetékeken továbbított rádiójelek nagymértékű növekedése, a túlterhelt közművezetékek és a nagy felbontású audio/video komponensek egyre növekvő igényei miatt a váltakozó áramú hálózati technológia teljes újragondolására van szükség ahhoz, hogy A/V rendszereinket a lehetőségeik kiteljesítéséhez szükséges energiával lássuk el.
Továbbá a mai teljesítményerősítők a pillanatnyi csúcsáramigény miatt még akkor is meg vannak terhelve, ha szerény hangerővel hajtják őket. Bár a hangszoftverek nagy részének dinamikatartománya jelentősen megnőtt, az ezek lejátszásához használt hangszórók gyakran nem hatékonyabbak, mint 50 évvel ezelőtt. Ez nagy követelményeket támaszt az erősítő tápegységével, valamint az azt tápláló váltakozó áramú forrással szemben. A napjainkban egyre nagyobb sávszélesség és dinamikatartomány ígéretének megfelelő kielégítésére tett erőfeszítéseink során a Niagara 7000 rendkívül alacsony rendszerzajt biztosít, és kiváló áramellátást biztosít nagyon széles frekvenciatartományban.


Differenciális mintatesztekkel és spektrumelemzéssel bizonyítható, hogy a nagy felbontású (alacsony szintű) audiojelek akár egyharmada is elveszhet, elfedhető vagy erősen torzulhat az alkatrészeinket tápláló váltakozó áramú tápvezetékeken terjedő hatalmas zajszintek miatt. Ez a zaj a jeláramkörökkel áramzajként és a váltakozó áramú földelésen keresztül összekapcsolódik, tartósan torzítva és/vagy elfedve a forrásjelet. Rendszereink érzékeny alkatrészeinek jobb váltakozó áramra van szükségük.


Rájöttünk, hogy az igazi audio/video optimalizálás soha nem egyetlen titkos vagy egzotikus áramkör kérdése. Amikor a váltakozó áramú áram zajterheléséről van szó, számos megközelítés hozhat értelmes eredményeket. Ezek a megközelítések azonban csengést, áramtömörítést és nemlineáris torzulásokat is okozhatnak, amelyek a gyógymódot rosszabbá tehetik, mint a betegséget. Míg jelenleg számos váltakozó áramú tápegység kondicionáló, leválasztó transzformátor, regenerációs erősítő és akkumulátoros rendszer topológia létezik, a Niagara 7000 holisztikus, tudományos alapú megközelítést alkalmaz a váltakozó áramú technológiában, és átfogó megoldást jelent a villanyvezetékeinket sújtó, egyre növekvő zajra.

A Niagara 7000-ben optimalizált rádiófrekvenciás vezetékek irányítottságát, a Jet Propulsion Laboratories és a NASA által kifejlesztett befutó kondenzátor-formázási technológiákat, valamint a lehető legszorosabb tapadást biztosító, extrém tisztaságú rézre erős ezüstözött AC be- és kimeneti érintkezőket talál.
A Niagara 7000 a szabadalmaztatott AC Ground-Noise Dissipation-t, a világ első dielektromos előfeszítésű AC izolációs transzformátorát és az iparág legszélesebb sávszélességű, lineáris zajszűrő áramkörét használja. Egyedülálló passzív/aktív tranziens teljesítménykorrekciós áramkörünk több mint 90 amper csúcsáramú pillanatnyi áramtartalékkal rendelkezik, amelyet kifejezetten a mai áramszegény teljesítményerősítőkhöz terveztek. A legtöbb "nagyáramú kivezetésekkel" rendelkező váltakozóáramú tápegység-termék csupán minimalizálja az áramsűrítést; a Niagara 7000 korrigálja azt.

Az AudioQuest Niagara 7000 segítségével a zenekedvelők végre megtapasztalhatják azt a tisztaságot, dimenzionáltságot, frekvenciakiterjesztést, dinamikai kontrasztot és tapadást, amelyre A/V rendszereik eddig is képesek voltak - ha csak a teljesítmény megfelelő lett volna!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!