Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.0m Monsoon Hálózati kábel

163.500Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
20A ,Low-Z / zajszűrő 3 pólusú AC tápkábel

Perfect-Surface Copper+ (PSC+) és Long-Grain Copper (LGC) vezetők
Igazi centrikus vezetők minimalizálják a szálak kölcsönhatását és a mágneses zavarokat
RF/ND-Tech (US szabadalom # 8,988,168)
ZERO: Nincs jellemző impedancia
Irányított vezetők
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

NAGY TISZTASÁGÚ, VALÓDI KONCENTRIKUS PSC+ ÉS LGC VEZETÉKEK
Mivel a Monsoon vezetői kizárólag Perfect-Surface Copper+ (PSC+) felületűek, a Monsoon vezetői lényegében mind PSC+, még akkor is, ha a vezető magja hosszú szemcséjű réz (LGC). Mind a kiváló fém-, mind a vezetőgeometria nagymértékben csökkenti a fülsértő tranziens intermodulációs (TIM) torzítást.
TÖMÖRÍTETLEN ÁRAMÁTVITEL
Bár sok váltakozó áramú tápkábel alacsony egyenáramú ellenállással rendelkezik a nagy áramigény kielégítése érdekében, a kábel jellemző impedanciája is döntő fontosságú az optimális teljesítmény szempontjából. A legtöbb váltakozóáramú kábeltől eltérően, amelyek beszűkítik vagy tömörítik a hang által kiváltott tranzienseket, az AudioQuest váltakozóáramú kábelek az alacsony egyenáramú ellenállást és a NULLA (NULLA) jellemző impedanciát ötvözik annak érdekében, hogy igény szerint tömörítetlen nagyáramú tranzienseket szolgáltassanak.
AZ RF/ND-TECH (SZABADALMAZTATOTT RÁDIÓFREKVENCIÁS FÖLDZAJ-LEVEZETÉS) MINIMALIZÁLJA AZ ÁRAMKÖRÖK HELYTELEN VISELKEDÉSÉT AZ INDUKÁLT RF-ZAJ MEGSZÜNTETÉSÉVEL.
A váltakozó áramú földelővezetékek védelmet nyújthatnak az elektromos rövidzárlatok ellen, de egyben antennaként is működnek. Így ki vannak téve az indukált rádiófrekvenciás (RF) zajnak. Ez az RF-zaj megkerüli az alkatrész-tápegységeket, és általában közvetlenül a rendszer legérzékenyebb audio/video áramköreihez csatlakozik. Az AudioQuest RF/ND-Tech nagymértékben csökkenti ezt a torzítást, és a rádiófrekvenciák lehető legszélesebb sávszélességén (tartományán) példa nélküli mértékű zajszűrést eredményez. Egyedülálló áramköri topológiánk közös módusú fáziskiegyenlítő tömböt használ, a szabadalmaztatott dielektromos anyagokkal együtt, amelyek további differenciális lineáris szűrést biztosítanak. US szabadalom # 8,988,168.
IRÁNYÍTOTTSÁG
Minden húzott fémszál vagy vezeték nem szimmetrikus, és ezért irányított szemcseszerkezetű. Az AudioQuest úgy szabályozza az ebből eredő RF impedancia-változást, hogy a zaj elvezetésre kerüljön onnan, ahol torzítást okozna. A helyes irányt minden AudioQuest audiokábelben használt fémvezetők minden egyes tételének meghallgatásával határozzuk meg. Adott esetben a csatlakozókon egyértelműen nyilak vannak jelölve a kiváló hangminőség biztosítása érdekében. Az AQ kábel legtöbb modelljénél a nyilak nem csak a zajszűrés részeként a fémirányúságot optimalizáló irányt jelzik, hanem az árnyékolás és a GND nem szimmetrikus rögzítését is jelzik a teljes rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!