Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest 1.0m pr Mackenzie XLR analóg összekötő kábel

152.800Ft
Hossz
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Raktáron
Analóg összekötő kábel,Tömör, tökéletes felületű réz +(PSC+) vezetők
Szénalapú, 3 rétegű zajszűrő rendszer (NDS)
Háromszorosan szimmetrikus geometria
Hidegen hegesztett, mártott ezüst a tiszta lila rézvégződéseken
Keménycellás habszigetelés
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A Mackenzie-folyó, amelyet eredetileg Csalódásnak neveztek el, mert meghiúsította Alexander Mackenzie reményét, hogy a Jeges-tenger helyett a Csendes-óceánba vezet, Kanada legnagyobb és leghosszabb folyórendszere. A 2 635 mérföldön keresztül, tavak, boreális erdők és sarkvidéki tundra hatalmas hálózatán keresztül folyik. A Mackenzie számos mellékfolyója három tartomány - Brit Columbia, Alberta és Saskatchewan - és két terület - Yukon és az Északnyugati Területek - egy részét fedi le. Az "Észak Amazonasaként" ismert Mackenzie ritkán lakott medencéje a világ egyik legnagyobb érintetlen természeti területe.

SZILÁRD, TÖKÉLETES FELÜLETŰ RÉZ+ (PSC+) VEZETŐK
A tömör vezetők megakadályozzák mind az elektromos, mind a mágneses kölcsönhatás szálankénti kölcsönhatását, a torzulások fő forrásait. A felület minősége azért kritikus, mert a vezető sínvezetőként tekinthető mind a vezetőn belüli mezők, mind a vezetőn kívülre terjedő mágneses mezők számára. Az AudioQuests összes Perfect-Surface fémének elképesztően sima és tiszta felülete szinte teljesen kiküszöböli a zörejeket, és a kevésbé jó minőségű anyagokhoz képest jelentősen növeli a tisztaságot. A rendkívül nagy tisztaságú Perfect-Surface Copper+ tovább minimalizálja a szemcsehatárok okozta torzítást, amelyek minden fémvezetőben léteznek, majdnem kiküszöbölve a durvaságot és jelentősen növelve a tisztaságot az OFHC, OCC, 8N és más rézekhez képest.
SZÉNALAPÚ 3 RÉTEGŰ ZAJSZŰRŐ RENDSZER (NDS)
Könnyen megvalósítható a 100%-os árnyékolási lefedettség. Annak megakadályozásához, hogy a rögzített rádiófrekvenciás interferencia (RFI) modulálja a berendezés földi referenciáját, az AQ zajszűrő rendszerére (NDS) van szükség. A hagyományos árnyékolási rendszerek jellemzően elnyelik, majd az alkatrész földjére vezetik a zaj/RF energiát, modulálva és torzítva a kritikus "referencia" földsíkot, ami viszont a jel torzulását okozza. Az NDS fém és szénnel töltött szintetikus anyagok váltakozó rétegei "árnyékolják az árnyékolást", elnyelik és visszaverik a zaj/frekvenciás energia nagy részét, mielőtt az elérné a földeléshez rögzített réteget.
HÁROMSZOROSAN KIEGYENSÚLYOZOTT GEOMETRIA (KÜLÖN FÖLD-REFERENCIAVEZETŐ)
Háromszorosan kiegyensúlyozott geometriánk külön föld-referenciavezetőt használ, így a kábel árnyékolását soha nem használják rosszabb vezetőként. Akár RCA-, akár XLR-csatlakozóval van előkészítve, a kábel három vezetője biztosítja, hogy a pozitív és negatív jelek egyformán kiváló, alacsony torzítású vezető utakkal rendelkezzenek.
HIDEGEN HEGESZTETT, LÓGÓ EZÜST KÖZVETLENÜL A TISZTA LILA RÉZVÉGZŐDÉSEK FELETT
Hidegen hegesztett, függő ezüst közvetlenül tiszta lila rézvégződések felett
KEMÉNYCELLÁS HABSZIGETELÉS
A keménycellás hab (HCF) szigetelés biztosítja a kritikus jelpár-geometriát. A vezető melletti bármely szilárd anyag valójában egy tökéletlen áramkör része. A huzalszigetelés és az áramköri lapok anyagai mind energiát nyelnek el. Ennek az energiának egy része tárolódik, majd torzításként szabadul fel. A keménycellás habszigetelés hasonló a kedvezőbb árú Bridges & Falls kábeleinkben használt habosított PE-hez, és nitrogénnel befecskendezve légzsebeket hoz létre. Mivel a nitrogén (a levegőhöz hasonlóan) nem nyel el energiát, és ezért nem szabadít fel energiát a vezetőből vagy a vezetőbe, a torzulás csökken. Ezenkívül az anyag merevsége lehetővé teszi, hogy a kábel vezetői stabil kapcsolatot tartsanak fenn a kábel teljes hosszában, ami stabil impedancia karaktert eredményez, és tovább minimalizálja a torzítást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!