Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AudioQuest Mistral Hálózati készülék dugó

53.100Ft
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A Mistral AC dugók a Mistral AC kábelek, valamint a Mistral Wind sorozatú testvéreinek (Monsoon, Blizzard és Silver Cloud) egyedi hosszúságú kábeleinek csatlakoztatására szolgálnak.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Ezüstözött vörös és berillium réz
- Kiváló minőségű fémek
- Kiváló minőségű bevonatok
- Kiváló minőségű érintkezési nyomás
- Nem fémes ABS házak
A Mistral AC dugók a Mistral AC kábelek, valamint a Mistral Wind sorozatú testvéreinek (Monsoon, Blizzard és Silver Cloud) egyedi hosszúságú kábeleinek csatlakoztatására szolgálnak.
A Mistral AC dugók kiválóan működnek bármilyen 14 mm és 20 mm külső átmérőjű AC kábelen is. Ezek az új dugók ugyanazokat a kivételes alapfémeket használják, amelyek a kifinomult Storm sorozatú modelljeinkben is megtalálhatóak - nagy tisztaságú vörösréz és rendkívül tartós berilliumréz, ez utóbbit kifejezetten a csatlakozó azon részeihez, amelyek maximális rugó- vagy szakítószilárdságot igényelnek. Egy lényeges változást azonban végrehajtottunk: a C13 komponensvég kisebb és karcsúbb lett. Ez a finom különbség lehetővé teszi, hogy a kedvezőbb árú Wind modellek olyan elektronikákkal, erősítővel ellátott hangsugárzókkal és mélynyomókkal is használható legyen, amelyek süllyesztett AC-bemenettel rendelkeznek, amelyek jellemzően nem kompatibilisek a szabványos szerelvénytípusú csatlakozókkal.
Mint minden legfejlettebb dugaszunkban, a nagy tisztaságú alapfémeket a Hanging-Silver Plating eljárásunknak vetjük alá, amelynek során a fali dugasz férfi érintkezőit egy tiszta ezüstből álló üstbe merítjük, lemondva a fémötvözet tipikus köztes rétegeiről, ezáltal egy hangzásilag kiváló alkatrészt hozva létre.
Emellett felismertük, hogy a földeletlen fém csatlakozóházak antennaként működnek a rádiófrekvenciás zajok számára, amelyek kapacitívan kapcsolódnak a kábelhez, és ezt követően torzítják vagy elfedik az értékes alacsony szintű hangjeleket. Ezért a tipikus váltóáramú dugókkal ellentétben, amelyek házát fémes anyagokkal gyártják, galvanizálják vagy festik, a Mistral dugók vonzó, nem fémes ABS házakkal rendelkeznek.
A végeredmény kivételes építési minőség, szélesebb körű kompatibilitás és természetesen kiváló hangteljesítmény.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!