Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zidoo médialejátszók

Kik vagyunk...

Shenzhen Zidoo Technology Co., Ltd. 2014-ben alakult. Az ARM többmagos architektúrájú ipari és fogyasztói elektronika vezető gyártója, amely több mint 40% -os szoftver és hardver Kutatás+Fejlesztés személyzettel és többmezős technológiával rendelkező gyárral rendelkezik.

Az otthoni audió-vizuális termékekre összpontosítunk, mint például a 4K házimozi médialejátszó és a Hi-Fi audiofil termékek, amelyek több mint 80% -át Európába, Amerikába és Délkelet-Ázsiába exportáljuk.

A Zidoo 2016 szeptemberében adta ki az első 4K UHD lejátszót, a Zidoo X9S-t. Ez széles körű elismerést és dicséretet nyert a kiváló ár/érték arány és a jó minőség miatt.
Egy sor médialejátszó 2018-2019-ben elnyerte a hazai és tengerentúli híres szakmai médiafórumok legjobb ajánlását, beleértve az AV Fórumokat, a China Home Appliances Forum-ot stb.
2019-2020-ban a zászlóshajó médialejátszók UHD2000/UHD3000/NEO X csúcs SOC és professzionális HiFi audio dekódoló chippel jelentek meg, ami azt jelentette, hogy a Zidoo belép a mindenre kiterjedő és high-end HiFi médialejátszók területére.

Az innováció és a fejlesztés célja

Magas minőség, felelősség, csapatmunka, tökéletességre való törekvés és Win-Win.

Küldetésünk és céljaink

A felhasználói élményre és a visszajelzésekre összpontosítva, jobb megoldásokat és technikai támogatást nyújtva, nagyobb értéket teremtve ügyfeleink számára.

Rendezés: