Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zidoo médialejátszók

A ZIDOO egy professzionális Android Set Top Box gyártó, egy fejlett ARM többmagos processzorokat használó ipari termék és szórakoztató elektronikai fejlesztő.  Bár csak 2014-ben alapítottuk, alapítóink nagy szakértelemmel és tapasztalattal rendelkeznek a média területén és elkötelezettek abban, hogy szakértői szakmai műszaki szolgáltatásokat nyújtsanak egy jól ismert márka számára itthon és külföldön egyaránt.

Az OTT, DVB és streaming lejátszókra szakosodtunk, ellátási lánc szolgáltatást és megoldásokat nyújtunk.  Jó kapcsolatokat ápolunk az Mstar, Rockchip, Allwinner, Amlogic, Realtek és más eredeti chipset gyárakkal való együttműködés révén.  Számos TV BOX márkát is kiszolgálunk exportált technológiával.  A ZIDOO egy olyan egyedülálló márka, amely a technológia és az innováció révén hatalmas erősségekkel rendelkezik.  A ZIDOO márkát immár egyre többen kezdik megismerni a világban. 

A termékeink gyártásához saját gyárral rendelkezünk, és a növekvő piaci keresletnek megfelelően folyamatosan frissítjük berendezéseinket, hogy megfeleljen a megnövekedett megrendeléseknek.  Gyárunk havi 200.000 készüléket tud szállítani.  Keményen dolgozunk és folyamatos erőfeszítéseket teszünk, hogy magasabb célokra törekedjünk.

Rendezés: