Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Wiim

A WiiM küldetése, hogy prémium minőségű intelligens otthoni élményeket nyújtson egyszerű és megfizethető, csatlakoztatott Al termékeken keresztül.

WiiM család

A márka története

Hisszük, hogy a zene önmagában gyógyító és a lélek kitörése. Nem számít, milyen kultúrából származunk, mindenki szereti a zenét. Csapatunk egy csapat kocka zenebarátból áll, akik teljes szívvel hisznek a zene erejében.

A WiiM védjegy a 2014-ben alapított Linkplay Technology tulajdona. Ebben a világ vezető vállalatai közül a Google, a Broadcom, a Harman és az InterVideo tapasztalt mérnökei és programozói vettek részt, akiket aligha kell külön bemutatni. A Linkplay megalakulása óta a hangalapú interaktív vezérlőrendszerek, az otthoni automatizálás és az informatikai technológiák fejlesztésére és tökéletesítésére szakosodott.A streaming audio szoftverek és hardverek terén szerzett szakértelmünket felhasználva olyan márkáknak segítettünk, mint a Harman, JBL, Yamaha, Marshall, Edifier, Audio Pro, Magnet stb. több millió intelligens audioeszköz piacra dobásában.

A WiiM-et egy egyszerű törekvéssel hoztuk létre: a világon mindenki élvezhesse a magas hanghűségű zenét megfizethető áron.

A modern hangtechnika élvonalában dolgozó Linkplay Technology természetesen nem tervezi, hogy itt megáll. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan bővül a WiiM termékcsalád, és a már megjelent készülékek a szoftver folyamatos frissítésének köszönhetően új funkciókat kapnak.

Rendezés: