Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vezeték nélküli hangsugárzók, elektronikák

Az intelligens vezeték nélküli hangszórók kategóriáját mindig is az a felfogás uralta, hogy a hangminőség nem számít, mert a kényelem és az életstílus a legfontosabb.

Az SVS megváltoztatja a játékot a Prime Wireless hangsugárzóval.

Prime Wireless Powered Powered Speaker System - A vezeték nélküli intelligens hangsugárzók minden előnyét nyújtja kompromisszumok nélküli akusztikai kialakítással és magával ragadó, referencia minőségű hangzással. A WiFi és Bluetooth képes, beépített erősítővel rendelkező sztereó hangsugárzópár masszív 200 wattos erősítővel (50 watt x 4), aktív digitális keresztváltóval, 192 kHz/24 bites DAC-kal, vonalszintű és optikai bemenetekkel, mélynyomó kimenettel és fejlett vezérléssel rendelkezik okostelefonon, számítógépen vagy az Amazon Alexa segítségével a hangján keresztül. A vezeték nélküli audió már nem csak a háttérzene számára készült, ez olyan hangminőség, amely könyörög, hogy hangosítsd fel.

Prime Wireless SoundBase - A sokoldalú hangkomponens bármely hangszórót nagy hűségű intelligens vezeték nélküli streaming zónává alakítja. Meggyőző hangzásvilágot és lenyűgöző dinamikát biztosít hajszálpontos frekvenciaátvitellel, miközben nagy felbontású vezeték nélküli audió streaminget, fejlett csatlakoztathatóságot és intelligens vezérlést kínál a hagyományos hangsugárzókhoz.
Rendelkezik a 300 wattos erősítő (150 watt x 2) erőfeszítés nélküli teljesítményével, a WiFi és Bluetooth csatlakoztathatósággal, a mobileszközről történő vezérléssel és a rugalmas komponens csatlakozásokkal. Vonalszintű kimenetet is tartalmaz, amely bármely kétcsatornás rendszert vagy AV-vevőegységet a legigényesebb audiofilok számára is megfelelő intelligens vezeték nélküli szórakoztató központtá alakít.

Rendezés: