Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SVS

Az SVS azért lépett be az audio színtérre, hogy megkérdőjelezze a túlárazott, alulteljesítő "high-end" mélynyomók és hangsugárzók status quóját, és hogy minden eddiginél több emberhez juttassa el a meggyőző és magával ragadó hangzást. Miért lenne az izgalmas otthoni audioélmény elitista hobbi, amely az emberiség kis százalékára korlátozódik? Az SVS küldetése az, hogy újra felkeltse az emberek vágyát a fantasztikus hangzás iránt azáltal, hogy visszahozza a szenvedélyt, a szórakozást és a szakértelmet. Ezzel a vízióval az SVS a Sound R|Evolution élére állt.

Az Ohio állambeli Youngstownban székelő és Gary Yacoubian előremutató elnök és vezérigazgató vezetésével az SVS csapatát a világszínvonalú hangsugárzók, mélynyomók és audió kiegészítők kompromisszumok nélküli megalkotásának közös szenvedélye köti össze. A referencia minőségű high-end audio minden előnye, páratlan teljesítménnyel az árához képest. Ez a filozófia emelte az SVS-t a világ legjobb mélynyomó márkájává és az egyik leggyorsabban növekvő hangszórógyártóvá. 

Az SVS egyedülállóan közvetlen kapcsolatot tart fenn a tulajdonosokkal és a közösséggel telefonon, e-mailben, chaten, a közösségi médiában, a rendezvényeken és minden más módon, ahogyan az audió rajongók kapcsolatba kívánnak lépni. Meghallgatjuk a visszajelzéseket, tartalmas beszélgetéseket folytatunk, és csak olyan termékeket fejlesztünk, amelyek minden tekintetben meglepnek és elragadóak. Kiskereskedelmi partnereinkkel együtt szórakoztató és izgalmas rendezvényeket is tartunk, hogy személyesen is megoszthassuk az SVS-élményt, mert mi mindannyian valóban élünk, lélegzünk és szeretjük a nagyszerű hangzást.

Az SVS teljes tulajdonosi élményt kínál, amelyet azonnali, szakértői támogatás és értékes juttatások támogatnak, amelyek szórakoztatóvá és kifizetődővé teszik az élethosszig tartó tulajdonosi létet. Minden, amit teszünk, arra irányul, hogy az igazán magával ragadó hangzást elérhetővé tegyük minden korosztály, minden pénztárca és érdeklődési kör számára.

Az audiofilok, a házimozi rajongók és a kritikusok egyaránt tisztelik az SVS termékeket, mert a világ legjobb hangsugárzóival és mélynyomóival egyenrangú, felemelő hangzást nyújtanak. A lenyűgöző hangminőség iránti szenvedélyünk minden 5 csillagos értékelésben és díjban megmutatkozik, és életre kel minden egyes lehengerlő hangzású pillanatban, amelyet megtapasztalhat.