Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Házimozi hangszóró szettek

A házimozi felállításának gondolata a kusza vezetékek, a falakba fúrt lyukak, a bonyolult felszerelések halmai és a több távirányító látomásait idézheti fel. Bár ez a múltban igaz lehetett, a színházi minőségű hangzás biztosítása otthonában még soha nem volt ilyen egyszerű és értékes.

Mégis, a döntések száma, amelyeket meg kell hoznia ahhoz, hogy olyan házimozit hozzon létre, amely az Ön számára működik, nyomasztó lehet. Ezt szem előtt tartva állítottuk össze ezt az útmutatót, hogy segítsünk Önnek néhány egyszerű döntést meghozni, hogy otthonában színházi minőségű hangzást élvezhessen.

Kezdje egy Sonos soundbarral

A legjelentősebb javulás, amit kedvenc műsorainak, filmjeinek és játékainak hangzását a tévéjén elérheti, egy soundbar hozzáadása. A hangzás teltebb lesz, a párbeszédek élesebbek, a basszusok pedig erőteljesebbek. Minden hangsávunkat Oscar®- és Emmy®-díjas hangmérnökök hangolják be, hogy kedvenc filmjeit és műsorait úgy hallja, ahogyan azokat hallani akarták, azok, akik létrehozták őket. Soundbarjaink automatikusan párosulnak a meglévő TV-távirányítóval, és a Sonos alkalmazással, az Apple AirPlay2-vel, kedvenc zenei alkalmazásával vagy hangjával is vezérelhetők. Amikor pedig éppen nem tévézik, streamelhet zenét több száz szolgáltatásból, köztük az Apple Music, az Amazon Music, a Spotify és még sok más szolgáltatásból.

Adjon hozzá egy mélynyomót

A mélynyomó (más néven "basszus hangszóró") nem csak még magával ragadóbb és moziszerűbb hangzást eredményezhet, de a soundbar általános teljesítményét is javítja. Soundbarja a közép- és magas frekvenciájú hangokat, például a párbeszédeket kivételes tisztasággal adja ki. Vékony és kompakt kialakítása miatt azonban csak korlátozottan képes mély, erőteljes basszusokat produkálni. Ha egy dedikált basszus hangszórót ad a berendezéshez, a soundbar képes lesz a legalacsonyabb frekvenciájú hangokat - mint egy dübörgő motor - leválasztani, és arra összpontosítani, hogy élesebb középtartományú hangokat és tisztább magas hangokat adjon. 

Két hátsó Sonos hangszóró csatlakoztatása térhatású hangzáshoz

Van egy soundbar és egy mélynyomó. Mennyi különbséget jelenthet még két hangszóró? Rengeteget. Ha házimozi berendezését két megfelelő hátsó Sonos hangszóróval egészíti ki, nagyobb részleteket fedezhet fel a dalokban, és teljesen belefeledkezhet abba, amit néz. De nem minden térhatású hangrendszer egyforma. Végső soron két tényező alapján kell kiválasztania a hátsó hangszórókat: a Sonos soundbar és az otthonában létrehozni kívánt térhatású hangélmény alapján.

Rendezés: