Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Silent Angel

Jobb hang, jobb élet. Silent Angel.

Célunk a számítástechnika, a hálózatépítés és az adattárolás minőségének javítása. Jelenleg két termékcsalád elérhető: a Silent Angel és Thunder Data. A Silent Angel termékcsalád célja, hogy megoldásokat kínáljon a high-end audio fogyasztói termékekhez. A termékek a jelminőség és a szerver teljesítményének javításával emelik a Hi-Fi zenei élvezeti szintjét. A Thunder Data termékcsalád teljes körű megoldást kínál, amely magában foglalja a szervereket, a tárolást, a felhőszolgáltatást, a több csomópontú médialejátszás telepítését például szálloda, iskola stb. számára. A Thunder Data Co., Ltd. folyamatosan fejleszti a Silent Angel és a Thunder Data márkáit, hogy a jövőben megoldást nyújtson a közelgő 5G mobil és 8K videó világához.

                Silent Angel Munich      Silent Angel

Thunder Data fejlesztőmérnökei korábban a számítástechnika szerteágazó területein nagyvállalati környezetben szerezték tapasztalataikat a teljesítmény- és alkalmazásfejlesztés, hálózati teljesítmény optimalizálás, adatbázis/webszerver teljesítmény optimalizálás, az összeköttetések teljesítményének hangolása, az adattárolási nyomkövetés, a fájlrendszerek teljesítményének értékelése, a technológia menedzsment és az algoritmus kutatás területén. Mindazt a tudást, amelyet az adatkommunikáció, az adathálózatok, az adattárolás és a számítástechnika területén szereztek, beépítették a Silent Angel termékekbe. A Silent Angel termékek a zene szerelmesei számára születtek, azok számára, akik szeretnének kiépíteni egy kiváló, otthoni HiFi hálózatot és ennek során a lehető legtisztább hangminőségre törekszenek.

Az otthoni HiFi streaming hálózatok megvalósításához nagy pontosságú 8-16 portos audiofil minőségű hálózati switch-ek, belépő és audiofil kategóriájú hálózati audio streamerek/transzportok, stabil lineáris tápegységek és felső kategóriás hálózati lejátszó/Plug-n-Play Roon Core/szerver állnak rendelkezésre.

Silent Angel fejlesztői komoly erőfeszítéseket fordítottak arra, hogy a hardveres, mechanikai kialakítástól kezdve egészen a szoftveres megoldásokig mindent optimalizáljanak. A fejlesztések célja minden esetben a lehető legtisztább és ezáltal a lehető legjobb hangminőség elérése volt, minden lépést ennek rendeltek alá: minden terméket úgy alkottak meg, hogy azok összetevőinek tökéletesítésével végül az adott árszinten egy kompromisszumok nélküli, kiváló hangminőséget kínáló eszköz szülessen. A Silent Angel termékekben használt technológiák a forrás oldalról innovatív módon szolgálják ki a teljes Hi-Fi audio rendszert, különösen a nagyfrekvenciás zajok kiküszöbölésére, a jitter csökkentésére és a rendkívül stabil kimeneti teljesítményre tett erőfeszítések révén. A termékcsalád elemei számos megoldást kínálnak a high-end audio iránt elkötelezett felhasználók számára és a jelminőség, illetve a zenei szerverek által nyújtott teljesítmény javításával járulnak hozzá a még magasabb színvonalú zenehallgatáshoz.