Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Michi

A Rotel Európában is bemutatja a már legendássá vált legendás Michi márkát. A teljesen megújult zászlóshajó sorozat öt high-end audio komponensből áll, mindegyik kivételes audió minőséget és a lehető legmagasabb megépítési minőséget nyújt, elegáns és modern köntösben. A jelenlegi modellválaszték: sztereó erősítő, sztereó előerősítő, sztereó és mono végerősítő. 

Az új Michi sorozat több, mint háromévnyi fáradhatatlan fejlesztés eredménye. A sorozat minden alkotóelemét hosszú meghallgatások után választotta ki a Rotel dedikált mérnöki csapata. A testreszabott hifi komponensek házon belül készültek. Ilyen komponens például az egyedi, túlméretezett, műgyantával kiöntött, alacsony zajjal és vibrációval rendelkező toroid transzformátor. 

A dedikált gyártási részlegnek köszönhetően, a megépítés minősége is példaértékű. A legmagasabb ipari minőséget nyújtó gyártórészlegen minden egyes termék egyedileg készül és kerül tesztelésre, a Michi kiemelkedő iparág vezető előírásai szerint. Az összes új modell nagyfelbontású kijelzővel, infravörös távvezérlővel, RS232 aljzattal és Ethernet csatlakozással rendelkezik az egyszerűsített integrálás érdekében. 2023-ban megjelent az X3 és X5 integrált erősítők, valamint a P5 sztereó előerősítő frissített változata X3 Series 2, X5 Series 2 és P5 Series 2 néven. 


Rendezés: