Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rotel Michi

A Rotel Európában is bemutatja a már legendássá vált legendás Michi márkát. A teljesen megújult zászlóshajó sorozat öt high-end audió komponensből áll, mindegyik kivételes audió minőséget és a lehető legmagasabb megépítési minőséget nyújt, elegáns és modern köntösben. 

Az új Michi sorozat több, mint háromévnyi fáradhatatlan fejlesztés eredménye. A sorozat minden alkotóelemét hosszú meghallgatások után választotta ki a Rotel dedikált mérnöki csapata. A testreszabott komponensek házon belül készültek. Ilyen komponens például az egyedi, túlméretezett, műgyantával kiöntött, alacsony zajjal és vibrációval rendelkező toroid transzformátor. 

A dedikált gyártási részlegnek köszönhetően, a megépítés minősége is példaértékű. A legmagasabb ipari minőséget nyújtó gyártórészlegen minden egyes termék egyedileg készül és kerül tesztelésre, a Michi kiemelkedő iparág vezető előírásai szerint. Az összes új modell nagyfelbontású kijelzővel, infravörös távvezérlővel, RS232 aljzattal és Ethernet csatlakozással rendelkezik az egyszerűsített integrálás érdekében.


Rendezés: