Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rotel Diamond sorozat

A két modellből álló Rotel "Diamond Series" kifejezetten azért jött létre, hogy magában foglalja, bemutassa és ünnepelje a márka 60 éves örökségét, a minőség iránti rendíthetetlen elkötelezettséget és a kivételes hangzás iránti szenvedélyt. A céget 1961-ben alapította Tomoki Tachikawa Tokióban, melyet mind a mai napig a családja irányít és vezet.

A Diamond sorozat a DT-6000 DAC transzportot és az RA-6000 integrált erősítőt foglalja magában, amelyek mindegyike új ipari formatervezési nyelvet használ, hangsúlyozva a modern, korszerű kialakítást, amely egyrészt kiegészíti a Rotel jelenlegi kínálatát, másrészt tiszteleg a márka ikonikus öröksége előtt, amely a több generációs örökölt modellek révén jött létre.

Ahogy az egy különleges ünnepséghez illik, mindkét Diamond Series termék nagyon magas audiofil színvonalú teljesítményt nyújt, köszönhetően a Michi által inspirált áramköri tervezésnek, amely kiváló minőségű, egyedi gyártású és egyedi alkatrészekkel dolgozik együtt - ezzel az új termékek a Rotel jelenlegi kínálatának csúcsát képviselik.

Rendezés: