Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Real Cable

A Real Cable a France Marketing cég része, mely 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy a házimozi és hifi egyre növekvő piacát ellássa kiváló kép és hangminőségű kábeleivel, kiegészítőivel.

Számos lelkes nagy tapasztalattal rendelkező civil, katonai kommunikációban, rádiós és televíziós múlttal rendelkező ember fogott össze egy francia akusztikai mérnökkel Marcel Torchin-nel, hogy megtervezzék a hifihez és digitális anyagokhoz a legjobb kábeleket, mindezt Catherine Torchin irányítása alatt.

A cég mind a mai napig szorosan együttműködik a hifi kereskedőkkel, hogy a piac elvárásait ki tudja elégíteni. Ennek az együttműködésnek az eredménye 4 termékkategória, mely technikailag lefedi a jelen és a jövő elvárásait a kábelekkel szemben és mindezt elfogadható áron.

A Real Cable beleadta minden tudását és a szíve legjavát ezekbe a termékekbe, hogy a legszigorúbb vásárlóknak is megfeleljenek a termékek. A gyártás megfelel a legkorszerűbb európai normáknak (ISO9001-2000, ISO9002-2000…) és szabályoknak (ISO14001, ROHS…).

Napjainkra a Real Cable piacvezető lett a francia piacon, hifi és házimozi alkalmazások kábelezéseinek a terén és a folyamatos növekedésnek köszönhetően hamarosan Európa egyik meghatározó márkája lesz. A Real Cable tökéletes lehetőségeket kínál, mind a zene, mind a film szerelmeseinek is, egyedülálló ár /érték arányban.

A megalakítása óta a francia Real Cable legfőbb vezérelve, hogy a lehető legjobb minőségű kábeleket készítse a lehető legjobb áron. A kábeleiket saját maguk fejlesztik és alakítják ki. A Real Cable termékei azt nyújtják a vásárlóknak, amire szükségük van, ugyanakkor valódi technológiai fejlesztésekkel kiegészítve. Ezért minden modell, a belépő szinttől kezdve, úgy lett megtervezve, hogy garantálja az optimális jelátvitelt. Ez a high-end modellekre is érvényes melyek úgy igazolják az árukat, hogy különleges technológiákat, anyagokat használnak.