Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

KEF

A KEF büszke úttörője a kiváló hangzásnak.

1961 óta az Egyesült Királyságban található otthonunkból figyelemre méltó, díjnyertes hangsugárzókat készítünk. Az úttörő Uni-Q technológiától kezdve a kategóriaalkotó LS60 vezeték nélküli hangsugárzókig a KEF azért létezik, hogy a szobákat úgy töltse meg zenével, ahogyan azt hallani akarták, hogy a lelkeket igazán hiteles hangzásvilággal mozdítsa meg. Most még több embert viszünk magunkkal az utazásunkra, hogy felfedezzük a nagyszerű hangzás erejét.

Innováció

A KEF a Kent Engineering and Foundry nevet kapta, ahol történetünk kezdődött. Alapítónkat, Raymond Cooke-ot a zene szeretete és a kompromisszumok megtagadása hajtotta, és minden lépésben kihasználta a technológiát, hogy biztosítsa a KEF pozícióját a hangzás élvonalában. A több mint fél évszázadot felölelő áttörések listája alátámasztja ezt az ígéretet; a beszédhez igazodó járást.
A szabadalmak és tudományos dolgozatok egyaránt tanúskodnak az évtizedek óta tartó következetes fejlődésről, a szintetikus anyagok korai alkalmazásától kezdve a Reference sorozatunkig, amely a mai napig meghatározza az iparági szabványokat. A KEF ragaszkodása a kiválósághoz egy erényes kör középpontjában áll, amely a világ legtehetségesebb akusztikai mérnökeit vonzza, hogy csatlakozzanak hozzánk a jó, a jobb és a legjobb után való törekvésben.

Rendezés: