Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Creaktiv Reference sorozat

A CREAKTIV állványok öt minőségi kategóriába sorolhatók: a Trend, Audio, Little Reference, Big Reference és Big Reference Plus állványok egyre kifinomultabb rezgéscsillapítási jellemzőkkel rendelkeznek és ennek figyelembevételével javasolt a rájuk helyezendő elektronikák minőség és árkategóriájának megfelelő állványrendszert kiválasztani.

A Little Reference az első olyan állvány a sorban, ahol a rezonanciákat már a teljes frekvenciatartományban homok és acélgolyók terelik el a Multiplex paneleken belül speciálisan kialakított területeken. A négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia itt már alaptartozék. A terhelhetőség 60kg/polc.

A Midi és Big Reference esetében csak az állványok méretében van különbség, ezek a felső kategóriás csúcsminőségű állványok már valódi fakerettel és üvegbetétekkel vannak szerelve. Az innovatív kialakításnak köszönhetően a homok és acélgolyók használata révén a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elvezetődnek, a négykamrás antirezonáns lábak és a homok/ci2p technológia alaptartozék. A Midi és Big Reference 2, 3, 4, vagy 5 polcos, kivitelben, 60-350 mm polctávval és akár dupla szélességben is elérhetőek. A terhelhetőség 80kg/polc.

A Big Reference Plus a CREAKTIV abszolút csúcsminőségű, egyedülálló állványrendszere. A homok és acélgolyók speciális elegyének használatával a rezonanciák a teljes frekvenciatartományban elvezethetőek, időigényes beállítás nélkül. Az egyes szintekbe integrált elcsatoló hengerek lehetővé teszik, hogy a készülékek a ci2p® technológiával kezelt üvegbázis felett helyezkedjenek el, az elcsatoló hengerek pedig tüskés elcsatolással a kitöltőanyagban ülnek. A terhelhetőség 80kg/polc.

Rendezés: