Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Creaktiv állványok

A CREAKTIV több, mint 30 éve működő, hifi készülékállvány-specialista fejlesztő és gyártó német vállalat, amely öt minőségi kategóriában gyártja termékeit a belépő sorozatú Trend-től kezdve egészen a high-end szintű Big Reference Plus-ig.

A Németországban fejlesztett és kizárólag német alapanyagokból gyártott CREAKTIV HiFi állványok és HiFi bútorok több mint 30 éve a legmagasabb minőséget és fenntarthatóságot képviselik. A CREAKTIV nagy hangsúlyt fektet az első osztályú anyagminőségre, a legmagasabb szintű kézműves munkára és a korszerű környezetvédelmi előírások betartására is. Minden állvány- és szekrényrendszert úgy terveztek, hogy azok garantálják a maximális használhatóságot, ugyanakkor könnyen igazíthatók legyenek az egyéni igényekhez is. A termékpaletta igen széles: hifi állványokból, rezgéselnyelő elemekből/bázisokból és intelligens kiegészítőkből, például padlókúpokból, tüskékből és padlógörgőkből áll.

A még jobb hangzás érdekében a CREAKTIV olyan kiegészítő rezgéscsillapító elemeket is kínál, amelyek tovább növelik állványrendszereik rugalmas használhatóságát, mivel segítségükkel akár meglévő bútorok is alkalmasabbá tehetők a zenehallgatásra minden hifi-rajongó számára.

A Trend és Audio állványok elsősorban a belépő kategóriájú hifi és házimozi rendszerek számára készültek, a Little Reference képviseli a középkategóriát, míg a Midi, Big Reference és Big Reference Plus modellek egyre kompromisszum mentesebb rezgéscsillapítási megoldásokat kínálnak, mindamellett, hogy makulátlan megjelenésük és színválasztékuk miatt bútordarabként is megállják a helyüket.

A CREAKTIV állványokat a moduláris felépítés, négykamrás kialakítású lábak, rendkívüli méretpontosság, melamin, rétegelt lemez, illetve üveg/fakompozit készülékpolcok és kiemelkedő tulajdonságú, a kategóriákban felfelé haladva egyre kifinomultabb rezonancia elnyelő töltőanyagok használata jellemzi.