Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Classé audio termékek

A Classé, a házimozi és a professzionális hangstúdiók számára készült kiváló minőségű komponensek vezető kanadai gyártója. Az első erősítőnk 1980-as megépítése óta szenvedélyünk és elkötelezettségünk inspirálta kutatásainkat, az egyedi és kompromisszumok nélküli elektronikák fejlesztése terén.

A Classé termékek alkatrészeit különböző iparágakból érkező szakembereik fejlesztik. Többek között az analóg és digitális audió, videoelektronika, a szoftver- és gépgyártás, valamint az ipari formatervezés területéről érkeznek specialistáink. Termékeinket a zene és a film szerelmeseinek terveztük, akik értékelik a szépséget és az eleganciát. Céljaink egy szóval kifejezhetőek: hűség. Minden Classé terméknél az egyszerű használatra és a megkülönböztető formatervezésre törekszünk.

A Classé-nál automatikus és kézi összeszerelési technikákat egyaránt alkalmazunk. Fenntartjuk a magas minőséget, mivel a gyártási folyamat minden lépését figyelemmel kísérjük, ellenőrizzük és tesztelési fázisokat végzünk. A prémium kategóriás alkatrészek, amelyeket gyakran kifejezetten a Classé számára gyártanak, növelik a termékeink teljesítményét és megbízhatóságát. Büszkék vagyunk arra, hogy technikailag fejlett berendezéseket építünk, melyet az ügyfeleink különösen értékelnek.


 

Rendezés: