Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cerasonar láthatatlan hangsugárzók

KÉZZEL ÉS TELJES ODAADÁSSAL - NÉMETORSZÁGBAN KÉSZÍTVE
Komplett rendszert szállítunk, az egyes termékeket gondosan egymáshoz igazítjuk, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy kiváló hangminőséget és üzembiztonságot biztosítsunk. Az intelligens DSP erősítőktől kezdve a könnyen kezelhető és kiváló minőségű hangszórókábeleken át a láthatatlan hangszóróinkig és mélynyomóinkig.

TÁMOGATJUK A PROJEKTJÉBEN
A láthatatlan hangszórók
tervezésére és gyártására szakosodtunk. Több éves tapasztalatunk és széles választékunk révén minden projekthez és költségvetéshez a megfelelő terméket tudjuk kínálni. Mindig szívesen segítünk Önnek a tervezésben. Küldje el nekünk alaprajzát, és mi megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön projektjéhez.

RÖVID ÁTFUTÁSI IDŐK - MINDIG MEGFELELŐEN TÁROLVA
Az elegendő alkatrészkészlet biztosítása érdekében saját raktárt telepítettünk. Erre feltétlenül szükség volt, mert 2020 óta a szállítási idők gyakorlatilag felrobbantak.

AZ ÖN SZÁRAZÉPÍTÉSÉNEK ALAPJA - TÖKÉLETESEN
Hangszóróinkkal továbbra is a lehető legmagasabb kivitelezési minőséget lehet előállítani (Q4). Ezért használunk egy innovatív 10 mm-es habot, amely nagy csillapítási tulajdonságokkal és kiváló stabilitással rendelkezik. Akár több réteg vakolat is felhordható anélkül, hogy a hangminőséget befolyásolná. Ezért a vakolat munkaigényes mérése és csiszolása általában nem szükséges.

A VALÓDI HANGZÁS ÉS A SZERETET KERESÉSE ÉS A RÉSZLETEK TÖKÉLETESÍTÉSE CSALÁDI ÜGY
Ulrich Ranke több mint 40 évvel ezelőtt kezdett olyan különleges hangszórókat fejleszteni, amelyek technikailag és akusztikailag igényes helyzetekben is tiszta hallgatási élményt nyújtanak. Mára a cerasonar fiaival együtt egy családi vállalkozássá nőtte ki magát, amely a "made in Germany" hitvallása szerint 5 kontinens több mint 31 országában szolgálja ki ügyfeleit.

A TERVEZÉSTŐL A GYÁRTÁSIG - NAGYFOKÚ RUGALMASSÁG
Kis családi vállalkozásként gyorsan tudunk reagálni a termékigényekre. A teljes folyamatot a CAD-tervezéstől a gyártásig házon belül végezzük, ami lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket gyorsan és kompromisszumok nélkül hozzuk forgalomba. 
Ezt egy modern CNC-gép és több mint 10 3D-nyomtató segítségével érjük el, így még az OEM-kéréseket is gyorsan és magas minőségben tudjuk kivitelezni.

HOZZÁJÁRULÁSUNK A KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓHOZ
A gyártóépületeinken elhelyezett kiváló minőségű napelemek és a közvetlenül csatlakoztatott lítium-ion tárolók alkotják a cerasonar hangszórógyártásunk elemi energiaalapját. Büszkék vagyunk arra, hogy 2020-ra drasztikusan csökkenthetjük CO2-lábnyomunkat és nagyfokú autonómiát érhetünk el.

GYÖNYÖRŰ HELYEN
Gyönyörű helyen, a Worpswede művészfaluban, a híres Hamme-alföldön, a természet közepén található a gyártási telephelyünk, amely csodálatos, inspiráló hely a tervezés és az innováció számára.

Rendezés: