Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

HDMI kábelek

- Jobb hangminőség a 2K- és 4K-alapú rendszerekből, valamint 100%-ban képes a 8K rendszerek optimalizálására is
- 8K TV képes
- Az iparág egyetlen eARC-prioritású HDMI kábelei maximalizálják a visszatérő csatornák minőségét és teljesítményét a soundbarok és más ARC komponensek számára

A hangzás az első.  Az AudioQuest 48 és eARC-Priority sorozatú HDMI kábelei az eddigi legjobb hangzású HDMI kábeleink. Az akár 48 Gbps sávszélességet átvivő HDMI kábelek előállításához szükséges precizitás és a szigorúbb gyártási tűréshatárok lehetővé teszik, hogy az AudioQuest összes bevált összetevője és technikája ugyanolyan fontos legyen, mint korábban. Természetesen az okosan alkalmazott és újonnan tanult technikák és anyagok is bemutatkoznak.

Az AudioQuest belépő modelljei, a Pearl 48 és a Forest 48 voltak az első HDMI-2.1 kábelek, amelyek megkapták a HDMI LLC Ultra High Speed tanúsítványát; de most már az összes AudioQuest 48Gbps-os modell rendelkezik ezzel a tanúsítvánnyal. A HDMI tanúsítvány csak a minimumot írja elő, de természetesen egyetlen AudioQuest kábel sem csak a "minimumra" képes. 
A HDMI összes új és jövőbeli funkciójához szükséges 48 Gbps sávszélességet a 4 szimmetrikus audio/video csatorna 6-ról 12 Gbps-ra történő felfejlesztése teszi lehetővé.

Az AudioQuest 48Gbps-os HDMI kábelei akár professzionális 10K Ultra-HD videót is képesek átvinni, beleértve a 8K/60 és 4K/120 felbontást/frissítési sebességet is. Minden 48G kábel teljesen visszafelé kompatibilis a meglévő 4K kijelzőkkel.

Továbbá az AudioQuest 18Gbps és 48Gbps HDMI kábelek kompatibilisek a HDR minden fajtájával (beleértve a HDR10+ és a Dolby Vision-t), amely megtalálható az Ultra-HD Blu-rayen és az összes jelentős streaming szolgáltatásban, beleértve a Netflixet, az Amazon Prime-ot, a Disney+-t, az Apple TV+-t és másokat.

Rendezés: