Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Audioquest kábelek

Az Audioquest története 1978-ban kezdődött, amikor Bill Low, egy igazi audiorajongó, elkészítette első kábeleit. Egy kaliforniai tengerpartra néző kis hifibolt vezetőjeként észrevette, hogy az audiokábelek minősége nem túl jó, és hogy jelentősen rontják a hangjelek átvitelét. Ennek következtében úgy döntött, hogy saját hifi-kábeleket készít, különös figyelmet fordítva a felhasznált anyagokra, szigetelőanyagokra és szerelési módszerekre, hogy vásárlói a lehető legjobb teljesítményt hozhassák ki hifi rendszerükből. A kábelek olyan nagy sikert arattak, hogy Bill Low úgy döntött, 1980-ban megalapítja az Audioquestet, és teljes egészében a kábelek tervezésével foglalkozik.

Az Audioquestet 1980-ban alapította Bill Low.
Az Audioquest kutatásai a szigetelésre, valamint a vezetők szerkezetére és kialakítására összpontosítottak. 1985-ben az Audioquest lett az első amerikai audió kábelgyártó cég, amely javította a jelátvitelt. Ez az innováció vezetett ahhoz, hogy a márkát a nemzetközi sajtó elismeréssel fogadta, és lehetővé tette, hogy kiváló hírnevet szerezzen magának a high fidelity világában.

A 80-as évek végén az Audioquest kibővítette katalógusát, és a videokábelekre is alkalmazta szakértelmét. Ennek eredményeképpen született meg az első Audioquest kompozit kábel, egy olyan modell, amely nagy tisztaságú rézvezetőket és optimalizált geometriát használt a veszteség és az interferencia csökkentése érdekében a videófolyamban. Az Audioquest ma is jelen van ezen a területen a HDMI-kábelek széles választékával. A prémium minőségű anyagokból készült és a márka legjobb technológiáival felszerelt Audioquest HDMI-kábeleket úgy tervezték, hogy Ön teljes mértékben élvezhesse A/V-rendszerét.