Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz SACD 30n Ezüst streaming SACD lejátszó

1.299.990Ft
Elektronika
Ezüst
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A legzeneibb digitális lejátszó CD-khez, SACD-khez, és nagyfelbontású fájlokhoz, plusz több streaming szolgáltatóhoz.A Marantz zenei mastering jelfeldolgozáson és kristálytiszta erőerősítőn keresztül küldve. A digitális tartalmai legzeneibb hangja: a CD-ihez, SACD-ihez, digitális fájljaihoz, és több beépített streaming szolgáltatóhoz.

Az 5 éves kiterjesztett garancia az alábbi linken regisztrált termékre érvényesíthető (a vásárlást követő 3 hónapon belül):

https://www.marantz.com/hu-hu/5ywarranty

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Marantz SACD 30n Streaming SACD lejátszó

A legzeneibb digitális lejátszó CD-khez, SACD-khez, és nagyfelbontású fájlokhoz, plusz több streaming szolgáltatóhoz.A Marantz zenei mastering jelfeldolgozáson és kristálytiszta erőerősítőn keresztül küldve. A digitális tartalmai legzeneibb hangja: a CD-ihez, SACD-ihez, digitális fájljaihoz, és több beépített streaming szolgáltatóhoz.

Főbb tulajdonságok

Szenvedéllyel hangolva:A Hangmester több száz órás gondos hangolása biztosítja azt a tökéletes részletességet és zeneiséget, amit a Marantz mindig szállít.

Valódi hallgatáshoz van tervezve:Az alacsony zajú előerősítője és a dedikált fejhallgató erősítője ígéri a Marantz hangot, bárhogyan is hallgassa.

Beépített HEOS:Élvezze a zenét a Spotify, Amazon HD, TIDAL, Deezer és másokról, vagy a saját helyi kollekciójáról.

Párosítsa a MODEL 30 erősítővel:A tökéletesen tervezett és precízen hangolt páros a Marantz MODEL 30-cal - egy új referencia rendszer.

Tökéletes hangolás

Az SACD 30n folytatja a tökéletes Marantz erősítők örökségét.Az SACD 30n a Marantz hangmester által van hangolva, aki beleadta a szenvedélyét, a tudását és a rendkívüli hallását a tervezés minden területén.

A komplett digitális zenelejátszó

Az SACD 30n-t úgy építették, hogy megfeleljen a modern audiophile minden elvárásainak, aki egyesíteni akarja a hatalmas digitális zenei gyűjteményét a vezető online zenei szolgáltatókkal. A Marantz SACD 30n egy klasszikus prémium SA-CD / CD lejátszó, és egy modern digitális forrás hub / előerősítő házassága. Lejátssza a nagyfelbontású fájlokat, beleértve a FLAC HD és DSD formátumot a helyi hálózatról, helyi USB tárról, és streaming szolgáltató és Internet rádió online forrásokat. Kínál HEOS streaming-et, hang és multi-room támogatást, DAC működést, valamint Apple AirPlay 2 és Bluetooth integrációt. Az SACD 30n a legfeljebb 11.2Mhz-es quad-DSD és 384kHz/32-bit PCM -USB-B/USD-DAC-on keresztüli fájlformátumok elfogadásával, jövő-álló.

A legzeneibb, legpontosabb, legrészletesebb hang

Az SACD 30n a saját, diszkrét nyomtatott áramkörén, a Hyper-Dynamic Amplifier Module-al, rövidítve HDAM-mel van építve. A tömeggyártású alkatrészek alkalmazásával szemben, az egyedi pontosságú alkatrészek százaival, a Marantz HDAM jelentősen felülmúlja az általános integrált áramköröket annak érdekében, hogy létrehozza a Marantz-tól elvárt különleges zeneiséget.

Transzport mechanizmus: A kiváló minőség története

A Marantz 1982-ben hozta ki az első CD lejátszóját, az eredeti CD-63-at. Azóta folyamatosan folytatjuk a fejlesztést. Az SACD 30n szívében egy új innovatív SACDM-3L transzport mechanizmus van, ami kizárólag az SA-CDk, CDk és adatlemezeken tárolt zenék lehető legjobb lejátszására lett tervezve. Ez az új mechanizmus kivételes hangminőséget ígér a hagyományos CD-ről és SACD-ről, és lehetővé teszi a hallgató számára, hogy saját nagyfelbontású audió lemezeket készítsen a számítógépe DVD írójával. Miközben az SACD/CD nincs használva, a lemezmeghajtó tápegysége kikapcsol, hogy elkerülje a zajt és az interferenciát.

Marantz Musical Mastering

Az SACD 30n-ben a DSD a szíve a digitális források Marantz-ra jellemző zenei hang visszaadásának. A PCM és DXD bemenetek 11.2MHz DSD-re vannak felkonvertálva, a lejátszóban lévő MMM-Stream konverterrel. A hagyományos DAC helyett az egyedi MMM-Conversion fokozat által készített nagy-frekvenciás jel generálja az analóg kimenetet. A processzálás MMM-Stream része helyettesíti a túlmintavételi filtereket, amiket normálisan használnak a digitál-analóg átalakításban, és lehetővé teszi a Marantz Musical Mastering szűrés végrehajtását. Két rendszer óra biztosítja a bejvő jel legpontosabb felkonvertálását, jöjjön az lemezről, vagy digitális bemenetről 44.1kHz- 384kHz-es tartományban. Ez az egyéni beállítás a legkiválóbb hangminőség visszaadására lett hangolva nagyon pontos jellel, amit a kettős 32 bites lebegőpontos DSP állít elő az MMM-Sream-hez. A Sigma-Delta moduláció lehetővé teszi, hogy tiszta DSD-szabványú jel kerüljön az MMM konvertáló részre, egy nagyon magas frekvenciájú pulzus stream formában. A DSD-analóg szűrő tervezése a Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules)-be csatolódik a kimenet fokozatban, az optimális hangminőség érdekében.

Kiváló minőségű fejhallgató erősítő

Élvezze a zenét közvetlenül a fejhallgató-erősítőjéből, egy teljesen újra-tervezett kiváló minőségű fejhallgató fokozattal, ami a kivételes jel/zaj viszonyú Marantz HDAM-SA2 dedikált erősítő modullal rendelkezik. Ahhoz, hogy a fejhallgatók szélesebb körű változataival működjön, az erősítés három programozott érték között állítható, lehetővé téve kis, vagy nagy impedanciás fejhallgatók zökkenőmentes meghajtását. Ha nincs fejhallgató csatlakoztatva a készülékhez, a fejhallgató erősítő kikapcsol, hogy megakadályozza a zajt, vagy az interferenciát.

Tartósnak és erőteljesnek lett építve

Mint a MODEL 30 integrált erősítő, az SACD 30n is a legmagasabb szabványoknak megfelelően lett kialakítva. Egy szilárd acél doboz, erős, nehéz, nem mágnesezhető alumínium oldal lemezekkel kiegészítve, a felső fedél pedig merev acélból készült, hogy megakadályozza az interferenciát.Robusztus, réz kimeneti csatlakozók a fix és változtatható kimenetekhez biztosítják a lehető legjobb jelet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!