Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz SA-12SE Fekete SACD lejátszó

1.399.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

A Marantz a CD kezdeténél jelen volt, az első lejátszójuk, az eredeti CD-63 megjelenésével 1982-ben. A következő években a Marantz közismertté vált, mint CD lejátszó specialista. Az SA-10 zászlóshajó fejlesztésén túlhaladva, ugyanaz a csapat tervezte meg az SA-12 Special Edition-t, a zene szeretetének ünneplésére és hatalmának dicsőítésére.

Az 5 éves kiterjesztett garancia az alábbi linken regisztrált termékre érvényesíthető (a vásárlást követő 3 hónapon belül):

https://www.marantz.com/hu-hu/5ywarranty

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Marantz SA-12SE Special Edition Super Audio CD lejátszó DAC-kal

A Marantz a CD kezdeténél jelen volt, az első lejátszójuk, az eredeti CD-63 megjelenésével 1982-ben. A következő években a Marantz közismertté vált, mint CD lejátszó specialista. Az SA-10 zászlóshajó fejlesztésén túlhaladva, ugyanaz a csapat tervezte meg az SA-12 Special Edition-t, a zene szeretetének ünneplésére és hatalmának dicsőítésére.

A Marantz Musical Mastering technológia új szabványokat határoz meg a digitális és analóg hang jelfeldolgozásban. A lemez mechanika tisztán audióhoz lett építve, és az “SACDM-3” SACD-ket, CD-ket, és írott CD-ROM-ot, vagy DVD-ROM-ot képes lejátszani. Van egy aszinkron USB bemenete is, ami kezelni tudja a formátumokat egészen PCM/DXD 384kHz/32bit és DSD11.2MHz-ig. A Marantz Musical Mastering Stream átalakít minden PCM fájl formátumot DSD formátummá, fejlett szűrést, és saját jelfeldolgozást használva, mielőtt a Marantz Musical Mastering Conversion közvetlenül analóg jellé konvertálná az 1-bites adatfolyamot, hagyományos D/A konverter használata nélkül.
A Marantz mérnök csapat azért hozta létre ezt a lejátszót, hogy az ilyen típusú hang közelebb vigyen Önt a kedvenc zenéihez, mint valaha. Az ok egyszerű, és a középpontja mindennek, amit a Marantz csinál: mert a zene számít.

Főbb tulajdonságok

Egy olyan csapat tervezte és alaposan hangolta, amelyik megközelítően 35 év Marantz CD tervezési tudással bír.

Innovatív Marantz Musical Mastering “MMM-Stream” fel-mintavételezés DSD-re és szűrés

Egyedi tervezésű 1-bites közvetlen “MMM–Conversion” DSD-ről analógra

Magas minőségű analóg kimeneti fokozat Marantz HDAM-SA3 technológiával és alacsony impedanciájú kimenettel

Saját fejlesztésű Marantz “SACDM-3” SACD/CD mechanika tisztán audióra van tervezve.

Aszinkron USB bemenet a nagyfelbontású audióhoz: PCM / DXD 384kHz/32bit és DSD11.2MHz-ig

Az USB és a digitális bemenetek szigetelése, a csatlakoztatott forrásból érkező zaj blokkolásához

Toroid transzformátoros tápegység

Dedikált fejhallgatóerősítő teljesen diszkrét kiépítéssel, HDAM-SA2-vel

Marantz Special Edition

A hangmesterek kiterjedt és alapos hangolása az, ami táplálja az összes Marantz termék kivételes hang ismertetőjegyét.Egyetlen alkotórész sem hagyja el a Marantz hangmesterek kezét, míg át nem megy a szigorú teszten.Csak a legjobb termékek, átesve a teszten és finoman kezelve, kerülnek az otthonába.

A Special Edition az a Marantz mód, ahogyan a Marantz hangmesterek és mérnökök bemutatják a vénájukban mélyen gyökerező, zene iránti szeretetüket, az alkotó elemek művészi és szakmai kiállításával.A hangmesterek alkalmanként magasabb potenciállal azonosítanak egy terméket, és az elvártnál jobban figyelnek a részletekre, az összetevők kiválasztására és a hallgatási szakaszra.Az eredeti PM-12-őt kizárólag a Japán piacra készítették, de gyorsan a következő kiválasztottá vált.Az európai hangmérnökök egyesítették a híres SA-KI Ruby fejlesztésének eredményeivel, és megszületett a SA-12 Special Edition.

Transzport mechanizmus

Az SA-12SE szívében egy új innovatív SACDM-3 transzport mechanizmus van, ami kizárólag az SA-CDk, CDk és adatlemezeken tárolt zenék lehető legjobb lejátszására lett tervezve.Ez az új mechanizmus kivételes hangminőséget ígér a hagyományos CD-ről és SACD-ről, és lehetővé teszi a hallgató számára, hogy saját nagyfelbontású audió lemezeket készítsen a számítógépe DVD írójával. Az SA-12SE le tud játszani 44,1kHz -től 192kHz-ig 24-bites felbontásig FLAC fájlokat, DSD2.8MHz és DSD 5.6MHz-et, valamint ALAC (Apple Lossless), AIFF és MP3 fájlokat. A nagyfelbontású lemezek létrehozása és lejátszása olyan egyszerű, mint amilyen élvezetes.

CD-k, SA-CD-k és azon túl

A SA-12SE egy teljesen funkcionális USB-B-n csatlakoztatható digitális-analóg konverter az otthoni számítógépen tárolt zenékhez, és optikai, valamint koaxiális digitális bemenettel rendelkezik, a meglévő forrásokhoz. Ezek a bemenetek 192kHz/24bitig támogatják a fájlokat. A számítógéppel történő közvetlen csatlakoztatáshoz az USB-B aszinkron bemenet 384kHz/32bit-ig kompatibilis a PCM és DXD zenei fájlokkal, és a DSD2.8MHz, DSD5.6MHz ,DSD11.2MHz fájlokkal.

Marantz HDAM Technológia

A Marantz kifejlesztette a saját diszkrét áramköreit, amiket Hyper-Dynamic Amplifier Modules-oknak, vagy HDAM-eknek hívnak, hogy felváltsák a korábban használt chip-alapú erősítőket. A diszkrét, felülről szerelt alkotó-elemek, és a rövid tükörkép bal és jobb jelútak használatával, a HDAM-ek drámaian felülmúlják a szokásos integrált OP-erősítőket a jelváltozási sebességben és a zajszintben. Az eredmény a sokkal több dinamika, pontosabb és részletesebb hang. A Marantz éveken keresztül különböző HDMA-kat fejlesztett, hogy illeszkedjenek a lejátszók és az erősítők különleges elvárásaihoz. A SA-12SE a felső osztályú SA3 változatot használja. Egyesítve az optimalizált áramkör tervezést és a gondosan válogatott összetevőket, a SA-12SE kivételes hangminőséget és teljesítményt nyújt.

Marantz Musical Mastering: MMM-Stream és MMM-konverzió

A Marantz Musical Mastering a szíve az SA-12SE-nek.A PCM jelek 11.2MHz DSD-re vannak felkonvertálva, a lejátszóban lévő saját MMM-Stream konverterrel. A hagyományos DAC helyett az egyedi MMM-Conversion fokozat által készített nagy-frekvenciás jel hozza létre az analóg kimenetet. A processzálás MMM-Stream része helyettesíti a túlmintavételi filtereket, amiket normálisan használnak a digitál-analóg átalakításban, és lehetővé teszi a Marantz Musical Mastering szűrés végrehajtását.Két rendszeróra biztosítja a bejövő jel legpontosabb felkonvertálását, jöjjön az lemezről, vagy digitális bemenetről 44.1kHz - 384kHz-es tartományban. Az összes lehetséges digitális jelformátum a 44.1 és 48kHz többszöröse, így minden processzálás kerekítés nélküli, megelőzve ezzel fontos információ elvesztését, vagy hibák készítését. A Sigma-Delta moduláció lehetővé teszi, hogy tiszta DSD-szabványú 1-bites stream jel kerüljön a konvertáló részre, egy nagyon magas frekvenciájú pulzus stream formában. A DSD-analóg szűrő tervezése becsatolja az audió jelet a Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules)-ba a kimenet fokozatban, az optimális hangminőség érdekében.

Nagyáramú tápegység

Az SA-12SE tápegység OFC(oxigén mentes) vezetékes nagyáramú toroid transzformátorral rendelkezik, az egyenirányító részben lévő nagy sebességű Schottky Barrier diódákkal együtt, a legtisztább DC feszültség érdekében. Független tápegységek vannak az analóg és a digitális áramkör részére az interferencia minimalizálása érdekében.

Rendszer távirányító

Az elegáns alumínium top távirányító intuitív ergonómikus kialakítású, és erősítő vezérlő funkciókkal is el van látva, hogy működtesse mind az SA-12SE-t, mind a kiegészítő, referencia osztályú PM-12SE sztereó erősítőt.Használja az integrált kimeneti és bemeneti távirányító csatlakozókat az SA-12SE más Marantz kompatibilis eszköz csatlakoztatásához.A hátlapon található belső/külső kapcsoló további, rugalmas rendszervezérlést tesz lehetővé.

Kis zajú fluoreszcent kijelző

A kiemelkedően alacsony zajszintű LC kijelző tiszta, könnyen olvasható alfanumerikus karakteres, és kompatibilis a CD text kódolt zenei lemezekkel. A kijelző kikapcsolható a távirányító kijelző vezérlő gombjával. A fokozott felhasználói élmény érdekében, a bemenő jel bit-mélysége már elérhető az SA-12SE előlapi kijelzőjén.

Dedikált fejhallgató kimenet

Csatlakoztassa a kedvenc fejhallgatóját közvetlenül az SA-12SE előlapján található kényelmes fejhallgató csatlakozóhoz, ami saját, választható erősítés-szabályzással rendelkezik. A fejhallgató áramkör a fejhallgatók típusának és impedanciájának legszélesebb skálájával kompatibilis.

Teljesítményre építve

Mint a kiegészítő PM-12SE integrált erősítő, a PM-12SE Super Audio CD lejátszó is a legmagasabb szabványoknak megfelelően lett építve, vastag, nehéz, nem mágnesezhető alumínium előlappal, az interferencia megakadályozására.Az SA-12SE egyrétegű nikkelezett réz RCA csatlakozói felülmúlják a versenytársak csatlakozóit, és páratlan élményt nyújtanak a hallgatásban.

Több, mint 60 év audiophile örökség

Az 1953-as alapítás óta a Marantz-nak gazdag történelme van az audió komponensek tervezésében, melyeket a zene szerelmesei és a kritikus hallgatók választanak világszerte.Mivel a zene számít, az SA-12SE folytatja a „legjobb az osztályban” zenei és mozi hangélmény nyújtásának tradícióját.

 

 

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!