Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz PM7000N Fekete integrált erősítő

399.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Integrált Sztereó Erősítő beépített HEOS funkcióval


Fedezze fel a PM7000N-t, az első Marantz Current Feedback integrált Hi-Fi erősítőt beépített HEOS technológiával. A PM7000N ideális választás az audio rajongók számára. Kiváló minőségű audio komponenseket, Marantz saját HDAM-okat, toroid transzformátort és nagysebességű áramellátást tartalmaz. Streamelje kedvenc zenéjét, és élvezze a nagy felbontású, 192 kHz/24 bites vagy DSD5.6 felbontású digitális audiofájlokat. Váltson a kiváló minőségű Phono MM bemenetre, hogy szeretett bakelit lemezeit is úgy hallgathassa, mint még soha. A digitális bemenetek támogatják a PCM audiót, és dekódolják - az MP3 mellett – a veszteségmentes digitális fájlokat, például ALAC, FLAC és WAV, akár 24 bites/192 kHz-ig a nagy felbontású zenehallgatáshoz. Az USB-A és a beépített HEOS kiegészítő emellett támogatja a DSD 2.8MHz és 5.6MHz lejátszást. Hallgassa kedvenc zenéit vezeték nélkül az AirPlay2 és a Bluetooth segítségével, és vezérelje az erősítőt a HEOS alkalmazáson keresztül vagy az Apple Siri, a Google Assistant és az Amazon Alexa vezető hangasszisztenseknek köszönhetően, ahol ez támogatott.

Az 5 éves kiterjesztett garancia az alábbi linken regisztrált termékre érvényesíthető (a vásárlást követő 3 hónapon belül):

https://www.marantz.com/hu-hu/5ywarranty

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Főbb Jellemzők


 • Teljesen diszkrét áram-visszacsatolású integrált HiFi erősítő:60W csatornánként (8 ohm, 20Hz - 20kHz)
 • Marantz szabadalmaztatott HDAM-SA3 áramkör:Széles dinamikus tartomány és a híres Marantz audio teljesítmény
 • Árnyékolt toroid transzformátor:magas szintű tiszta teljesítményt biztosít a tiszta erősítéshez torzítás nélkül
 • Beépített Bluetooth és Wi-Fi 2.4GHz/5GHz kettős sávú támogatással:a jobb hálózati stabilitás érdekében, még zsúfolt Wi-Fi környezetben is
 • HEOS beépített vezeték nélküli zene streaming:Szinte korlátlan zene támogatás olyan streaming szolgáltatásokkal, mint a Spotify Free és a Premium, az Amazon Music (HD), a Deezer, a TuneIn Internet Radio stb., a kényelmes HEOS alkalmazás segítségével.
 • Négy analóg bemenet, egy analóg kimenet, egy koaxiális bemenet, két optikai digitális bemenet és egy USB-A csatlakozás:a nagy felbontású audio fájlokhoz.
 • Támogatja a nagy felbontású audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat akár 24 bit/192 kHz-ig - plusz, DSD 2,8MHz és 5,6MHz fájlokat:a nagy felbontású zenehallgatáshoz, nagyteljesítményű audio DAC AK4490 támogatással
 • Integrált Marantz phono bemenet az újonnan kialakított FET:bemeneti fokozattal a jel tisztaságának javítása és a hang javítása érdekében
 • Teljesen árnyékolt digitális és hálózati szekciók a kikapcsolás lehetőségével:minimalizálva a digitális szekciók általi interferencia kockázatát a lehető legjobb audio teljesítmény és tiszta analóg élmény elérése érdekében
 • Prémium Marantz SPKT-1+ stabil sárgaréz hangszóró-csatlakozók vastag nikkel bevonattal:hogy a lehető legjobb kapcsolatot biztosítsák a hangszórókábelekkel
 • Hangszabályozók: Bass, Treble és Balance vezérlőgombok az előlapon:Marantz Source Direct funkció, amely megkerüli a hangszín- és Balance vezérlő áramkört egy egyenes/rövid úton, emelt hanghatékonysággal
 • Támogatja az Amazon Alexa, a Google Assistant és az Apple Siri szolgáltatásokat:a zavartalan hangvezérlésérdekében

Modern Integrált Erősítő


A PM7000N az első teljesen diszkrét, áram visszacsatolású integrált Hi-Fi erősítő beépített HEOS technológiával a Marantz hálózati zenelájtszáshoz. Ideális választás az olyan audio-kedvelők számára, akik rugalmas működtetést és digitális streaming zenéhez való hozzáférést igényelnek Marantz hangzással. Az erősítő 2x60 W teljesítményt nyújt 8 ohmra vagy 2x80W teljesítményt 4 ohmra (20Hz – 20kHz).

 

A Legzeneibb Hangzás


A PM7000N, amelyet több mint 65 éves Hi-Fi szakértelmére támaszkodva fejlesztett ki és alaposan hangolt be, kivételes teljesítményt nyújt audió gyűjteményéhez. Akár digitális, akár analóg, élvezze a legtöbb zenei hangot bármilyen forrásból.

 

Teljesen Diszkrét Current Feedback Erősítő HDAM-S3 Technológiával


A Current Feedback (áram visszacsatolás) erősítés egy jól ismert, eredeti Marantz áramkör technológia, amely tökéletesen illeszkedik a Super Audio hi-res zenéinek a széles sávszélességű, nagy sebességű lejátszásához. Az áram visszacsatolás pontjánál az impedancia korlátozott, ami nagyon alacsony fázis váltást eredményez, ami azt jelenti, hogy a Marantz Current Feedback erősítők minimálisra csökkentik a fázis-kompenzáció szükségességét a Negative FeedBack (NFB) segítségével. Ez leegyszerűsítette a jelátviteli útvonalat, ami nagy áteresztőképességű, magas tranziens átvitelt és kiváló hangzásbeli átláthatóságot eredményezett a teljes sávszélességen. Ellentétben a hagyományos feszültség visszacsatolási topológiával, a Current Feedback a teljesítményerősítő kevésbé érzékeny a problematikusabb hangfalak meghajtására.

 

Marantz HDAM-SA3 Technológia


A Marantz kifejlesztette a saját diszkrét áramköri tábláit, a hiperdinamikus erősítő modulokat (HDAM), amelyek a chip alapú erősítők cseréjére szolgálnak. Ezeket a HDAM interfészeket diszkrét felületszerelt komponensek alkotják a lehető legrövidebb áramköri jelutakkal, a jobb és bal hangcsatorna "tükörkép" áramköri elrendezésével. Ezek az eszközök funkcionalitásukban hasonlítanak az Op-Amp egységekhez, azonban a hagyományos IC Op-Amp erősítőket a csökkentett zajszintet és a felfutást tekintve maguk mögé utasítják. Ennek értelmében sokkal dinamikusabb, pontosabb és részletgazdagabb hangképet kapunk. Az évek során a Marantz különböző HDAM típusokat fejlesztett ki a minőség növelése érdekében: a PM7000N a legmagasabb szintű SA3 verziót használja.

Magas színvonalú alkatrészek


A Marantz rendkívüli hírnevet szerzett magának a lehető legjobb alkatrészek kiválasztásával Hi-Fi termékeihez. A Marantz mérnökei gondosan választották ki és optimalizálták a PM7000N-t az Európában és Japánban található Marantz dedikált létesítményeiben végzett átfogó hallgatás révén, kizárólag a legjobb Hi-Fi hangolt alkatrészek felhasználásával.

 

Széles körű csatlakoztathatóság


A PM7000N 4 analóg bemenettel és egy analóg kimenettel rendelkezik, valamint egy kiváló minőségű Phono MM ekvalizerrel, egy koaxiális és két optikai digitális bemenettel, valamint egy USB-A bemenettel a nagy felbontású audio fájlokhoz.

 

Hi-Res Audio Támogatás


A hi-res audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolása akár 24 bit/192 kHz-ig, valamint DSD 2,8MHz és 5,6MHz sávokig (az SACD audiofil formátuma), ami lehetővé teszi, hogy pontosan úgy élvezze a zenét, ahogy az előadó tervezte. Hallgasson zenét az előlapi USB porton vagy hálózati forrásokon keresztül.

 

Továbbfejlesztett integrált phono bemenet


A Marantz integrált erősítői sokáig kiváló minőségű phono bemenettel rendelkeztek. A PM7000N hű marad e hagyatékhoz, miközben új kialakítást is bevezet - a bemeneti szakaszban integrálja a FET-et (tranzisztorokat). Ez nagy bemeneti impedanciát biztosít, kiküszöböli a váltóáramú kapcsolókondenzátorok szükségességét és egyszerűsíti a jel útját, csökkentve a torzításokat és a zajt, jelentősen javítva a jel tisztaságát

Subwoofer Kimenet


Támogatja az opcionális külső mélysugárzót állítható aluláteresztő crossoverrel az alacsony frekvenciájú mélyhang-válasz érdekében a hallgatási környezetben. Élvezze a pontos basszust, hallható kiemelések vagy elnyelések nélkül, függetlenül attól, hogy hol helyezte a mélysugárzót.

 

Kiváló minőségű, eredeti Marantz SPKT-1 + hangsugárzó-csatlakozók


A PM7000N hangsugárzó-csatlakozói tömör sárgarézből készültek, vastag ezüst borítással, hogy a lehető legjobb kapcsolatot lehessen biztosítani a hangsugárzókábelekkel.

 

Árnyékolt digitális áramkör


Annak érdekében, hogy az analóg áramkört megóvják a digitális interferenciától vagy a zajtól, a digitális áramkör egy védő tokba lett beépítve, megakadályozva az interferenciát. A vezeték nélküli digitális panelek az „interferencia” elkerülése érdekében a „Pure Modes” használatával is teljesen kikapcsolhatók.

Source Direct Funkció


A legrövidebb jelút és a legpontosabb hanghűség biztosítása érdekében a PM7000N rendelkezik a Marantz Source Direct funkcióval, amely az egyenes út elérése érdekében megkerüli a hang- és Balance vezérlő áramkört, kiváló hanghatékonyságot biztosítva.

 

Toroid Transzformátor


A toroid transzformátornak számtalan előnye van. Nagyfokú hatékonysága miatt nagyobb teljesítményre képes egy azonos méretű EI vasmagos transzformátorhoz viszonyítva. Alakjának köszönhetően lecsökkenti az elektromágneses sugárzás és a mechanikai vibrációk hatását extrém alacsony szintre, ezáltal jobb hangminőséget nyújt.

 

Külön tápegység készenléthez


A készenléti energiafogyasztás csökkentése érdekében a PM7000N kettős, különálló tápegységgel rendelkezik. Készenléti állapotban a digitális SMPS tápegység aktív, így a hálózat felébresztheti a PM7000N készüléket. Működési üzemmódra váltáskor az SMPS tápellátása kikapcsol, és a toroid transzformátor aktiválódik, hogy a hires Marantz hangzás reprodukálásához szükséges nagy áramot biztosítsa.

 

Újratervezett előerősítő áramkör HDAM-mal


Az újonnan kifejlesztett elektromos hangerő-szabályozás a legújabb hangerőszabályzó IC-párt használja a Marantz HDAM-mal, hogy jobb csatorna-elválasztást, dinamikus tartományt, jobb S/N arányt és torzítás-csökkentést érjen el, miközben megőrzi az analóg hangerő-szabályozó készülék működési érzetét. Az erősítő új, Marantz által tervezett elektromos hangerőszabályzót alkalmaz a magas linearitás és az osztály legjobb besorolása érdekében.

 

Pure Módok


A PM7000N három „Pure üzemmóddal” rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a teljes sugárzott audio blokkok letiltását és az interferencia megakadályozását analóg források hallgatásakor. A Pure mód lehetővé teszi a hallgatók számára az USBA, a hálózat, a Wi-Fi és / vagy a Bluetooth letiltását, akár külön-külön, akár egyidejűleg, hogy a PM7000N tiszta analóg erősítővé váljon.

 

Nagyfelbontású OLED Kijelző


A nagy méretű OLED kijelző részletes információt nyújt a streamelt zenéről, és megkönnyíti az online vagy USB tartalom böngészését

 

Beépített HEOS


A beépített HEOS technológia lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit otthona bármely szobájában élvezhesse vezeték nélküli, egész otthoni hangélményben. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden csatlakoztatott szobában - a választás az öné. Élvezze a Spotify, a TuneIn, a Sound Cloud, a Tidal, a Napster, a Deezer vagy a helyi zenefájlok könyvtárait. További HEOS-komponensekkel, például a HEOS-képes hangsugárzókkal, minden zenét egy vagy több szobában játszhat le.

 

Támogatja a főbb hangasszisztenseket


Élvezze a vezető hangasszisztenseknek köszönhetően a könnyed hangvezérlést és teljes rugalmasságot. Adjon parancsot az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri segítségével. Kérje meg, hogy játssza le kedvenc zenéjét, növelje a hangerőt, ugorjon a következő számra, kapcsolja be a bemeneteket és így tovább. Váltson a hangasszisztensek között, vagy válasszon egy kedvenc felhasználót – az irányítás az Ön kezében. A funkcionalitás hangasszisztensektől függően változik.

 

AirPlay 2 + Apple Siri Hangvezérlés


Zene streamelése olyan zenei alkalmazásokból, mint az Apple Music és a Spotify, vagy javíthatja a YouTube videók és a Netflix tartalmak hangélményét. Játsszon le mindent bármilyen iPhone, iPad, Mac vagy Apple TV-ről tökéletes harmóniában.

A multi-room audio érdekében vezeték nélkül továbbítja a tartalmat több AirPlay 2 kompatibilis eszközre, egyidejűleg a továbbfejlesztett audio puffereléssel, a zavartalan audiolejátszásért. Az AirPlay 2 lehetővé teszi a kompatibilis audioeszközök vezérlését és csoportosítását az Apple Music vagy a Home alkalmazáson belül. Használja az AirPlay 2-t az alkalmazásban vagy a Siri-n keresztüli hangjával.

Learn More

Amazon Alexa Hangvezérlés


Használja hangját a kedvenc zenei szolgáltatásainak az Alexa-n keresztül történő továbbításához a PM7000N-hez, a beépített HEOS segítségével. Kérje meg Alexát, hogy játsszon le zenét a Spotify, az Tidal és más szolgáltatókon keresztül. Növelje vagy csökkentse a hangerőt, szüneteltesse, némítsa el és játssza le a következő zeneszámot – mindezt vezérelje a hangjával.

A HEOS és az Alexa segítségével streamelhet a készülékre, és bármilyen más beépített HEOS funkcióval rendelkező készülékre.

Learn More

 

Google Assistant Hangvezérlés


Kérje meg a Google Home-ot, a Google alkalmazást vagy egyéb eszközöket a Google Assistant segítségével, hogy vezéreljék a tartalmat a hallgatási környezetben. Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje meg Google Asszisztensét a hangerő beállítására, a lejátszásra, a szüneteltetésre, a műsorszámok átugrására és egyéb vezérlésre.

Learn More

 

Csatlakoztassa TV-jét, Blu-ray- és DVD-lejátszóját és még többet


Csatlakoztassa digitális TV-jét vagy kábeles/műholdas set-top boxát és Blu-ray vagy DVD lejátszóját a három digitális audio bemenet egyikéhez (Optikai 1 és 2, Koaxiális 1), és élvezze a teljes, dinamikus tartományú digitális audio lejátszást filmek és TV-műsorok nézésekor. Az összes digitális bemenet automatikusan bekapcsolja a PM7000N készüléket, amikor érzékeli a TV-készülékből származó audio jelet, és a televízió távirányítóját beprogramozhatja úgy, hogy közvetlenül működtesse a PM7000N fő hangerőszabályzóját, némítását, be- és kikapcsolását, valamint a forrás kiválasztását.

 

Több, mint 65 év Audiofil Hagyaték


A Marantz (alapítva 1953-ban) hosszú és gazdag múlttal rendelkezik azon audio komponensek gyártásában, melyet világszerte választanak a zene szerelmesei és a vájtfülű zenehallgatók. Mert a Zene Sokat Számít életünkben, a PM7000N továbbviszi a kiváló zenehallgatási élmény hagyományát, és fel van szerelve a tökéletes házimozi-élmény szolgáltatásához.

 

Tesztek és díjak


 

 • HiFi.DE

  "A legjobb sztereó erősítő 2000 Euróig."
 • What Hi-Fi?

  Praktikus, jól felszerelt streaming rendszer amihez csak hangsugárzókat kell csatlakoztatni és lenyűgöz a szórakoztató teljesítményével
 • Audio-Video

  "Ennek a készüléknek a hallgatása sok élvezettel jár, és ez a teljesség a PM7000N-t ideális megoldássá teszi azok számára, akik funkcionális audio megoldást várnak el univerzális használatra."
 • Fairaudio Favourite

  "A viszonylag alacsony árra és a széles szolgáltatások listájára nézve a PM7000N gyanúsnak tűnik egyes audiofilek számára. De a bekapcsolás után tisztán meglepetést okoz: A hangkép tisztasága és koherenciája olyan mint egy finom High End."
 • hificlass

  „A magas szintű funkcionalitás és hangzás itt is megvan a magasabb Marantz modellekben alkalmazott sok műszaki megoldásnak köszönhetően. Ez a kevésbé tehetős zene szerelmeseknek szól, akiknek magas követelményeik vannak a középosztálybeli erősítők által nyújtott hangminőség iránt."
 • L&B

  "A Marantz PM7000N egy sokoldalú erősítő, amelyet komolyan kell venni. A PM7005 erősítőre építkezve nagyon jól szól, jó a felbontása és szép a megjelenése." "A Marantz erősítő határozottan megéri az árát, különösen amikor megnézzük, mivel büszkélkedhet a készülék. Itt megtalálható mind a streaming, multiroom, bakelit lemezjátszó bemenet és fejhallgató kimenet. Már csak a hangfalak hiányoznak."
 • Low Beats [DE] - PM7000N

  "With the Marantz PM7000N, you can no longer really write about the balancing act between digital and analogue. It goes without saying that they belong together here. It combines, classic reel tape, phono, digital audio and streaming without contradiction and all together at eye level. The HEOS multi-room and streaming system is fully developed, and the PM7000N allows, among other things, vintage sources and digital TV sound to be distributed throughout the house without the need for a complicated AV receiver. Last but not least, it sounds really great, powerful and impulsive, with excellent wide staggering from in front of the speakers to far behind. An uncomplicated, modern fun device."
 • What HiFi Winner 2020

  "Ha egy praktikus trükk-dobozt keres minden analóg, digitális és streaming igényéhez, amelyek mind felhasználásra, mind hallgatásra kiválóak, valószínűleg ezt a Poppins táskaszerű hifi rendszert kell felírnia a kívánságlista legelejére."
 • 2019 legjobb terméke a „Legjobb hi-fi rendszer £1000 font alatti kategóriában” kategóriában

  "Papíron a PM7000N biztos győztesnek tűnik a Marantz erősítés és a HEOS streaming élmény párosításával, amely így a hálózatba köthető Denon és Marantz kínálat részévé vált. Szerencsére ez a gyakorlatban is megtörtént."

 • A legjobb erősítő Streamer-rel és DAC-kal

  "Ez egy valódi audiofil ihletésű "három az egyben" komponens. Ez a megfizethető és régóta várt elektronika a High End rajongók számára született."
 • Audio Test

  "Nem túlzás azt mondani, hogy a Marantz ismét felülmúlta magát a PM7000N esetében Az áramköri koncepció annyira kifinomult és muzikális, hogy nehéz elhinni, hogy a Marantz mindössze 1200 euróba kerül. Analóg és digitális formátumokkal is egy igazi csoda!"
 • Fairaudio

  "[…] Ha figyelembe vesszük a nagyon jó phono előerősítőt és a multiroom streaming platform (HEOS) integrációját, amely jövőbiztosnak tűnik - beleértve a nagy felbontású streaming szolgáltatásokat is – úgy gondolom, hogy a Marantz-t A PM7000N megjelenése az egyik legnagyobb meglepetés és legfontosabb esemény így az év végéhez közeledve."
 • Hifi.nl

  "Mindez nagyon elbűvölőnek hangzik, de néha vannak olyan tesztek, ahol minden a helyére kerül. […] Minden bizonnyal ez vonatkozik a Marantz PM7000N-re. Minél hosszabb ideig szól, és minél többet hallgatom, annál jobban kezdtem értékelni a Marantz-ot.”
  "[...] Szinte türtőztetnem kell magamat, hogy ne tapsoljak. Ez egy nagyszerű installáció, amely a zenei élményre született; ami elvisz minket a zene atmoszférájába, annak a környezetébe. Ez tiszta élvezet."
 • Le Blog Son Video

  "A Marantz PM7000N kellemes meglepetés, és örömet szerez nekünk térbeli és dinamikus kontrolláltságával. 2 x 60 wattos teljesítményét tökéletesen kihasználva a zene testessé válik. A hang széles körben kibontakozik a térben, energiával és realizmussal."
 • Audio

  "A meggyőző térbeli prezentáció a mélység és a stabilitás érzetét is továbbadta. Dinamikus szempontból a PM7000N ugyanolyan magas színvonalú, mint a felbontása. Az énekhang visszaadás általában fényes és vékony volt, de semmiképpen sem volt hűvös és lapos."
 • AreaDVD

  "A Marantz PM7000N bomba jól néz ki és egyszerűen lenyűgöz bennünket szenzációs teljesítményével. Erőteljes, rendkívül stabil szintet hoz, egységesen és kiegyensúlyozottan szól, ugyanakkor nagyon dinamikus és finom, háromdimenziós részleteket szolgáltat. Minden éppen itt van és túlzás nélkül azt szeretnénk mondani, hogy a PM7000N messze a legjobb Marantz készülék, amelyet az elmúlt években láttunk."

Youtube videók

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!