Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz PM6007 Fekete integrált erősítő

199.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető
A PM6007 a Marantz legzeneibb hangzását nyújtja, ideális választás azok számára, akik készen állnak arra, hogy a következő szintre emeljék 2-csatornás Hi-Fi rendszerüket.
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Marantz PM6007 Integrált erősítő digitális csatlakozással

A PM6007 a Marantz legzeneibb hangzását nyújtja, ideális választás azok számára, akik készen állnak arra, hogy a következő szintre emeljék 2-csatornás Hi-Fi rendszerüket. Toroid transzformátorral és testreszabott blokk-kondenzátorokkal van biztosítva a tápellátás, a PM6007 integrált erősítő csatornánként 45 watt (8 ohm, 20Hz-20kHz) teljesítményt nyújt. Könnyen csatlakoztathat analóg és digitális forrásokat, vagy csatlakoztathatja lemezjátszóját a beépített phono előerősítőhöz. Hallgassa kedvenc Hi-Res audiotartalmait a 192 kHz / 24 bites D / A konverteren keresztül és élvezze az erőteljes mélyhangokat a subwoofer kimeneti opció által.

Főbb jellemzők

Tegye meg a következő lépést Hi-Fi terén:A PM6007 integrált áram-visszacsatoló erősítő 2x45 W teljesítményt (8 ohmon RMS, 20Hz - 20kHz) biztosít, hogy kifinomult hangélményt kínáljon.

Aprólékosan és mesterien hangolt:A kiterjedt hangolási folyamat során a Marantz hangmesterek gondosan beállítják és hangolják az egyes komponenseket az optimális teljesítmény érdekében.

Széleskörű csatlakoztathatóság:Élvezze a Hi-Res audiofájlokat magas minőségben az aranyozott bemeneteken keresztül: 5 analóg bemenet, egy koaxiális bemenet és két optikai digitális bemenet.

Frissített hangélmény:Az újonnan frissített, kiváló minőségű DAC AK4490 gazdagabb hangzást kínál.

Digitális szűrő módok optikai / koaxiális bemenethez:Hallgassa a finomabb hangzást, hogy ízlésének megfeleljen az új digitális szűrési mód funkcióval.

Teljesítményre tervezve:A kiváló minőségű A / B kapcsolási képességű hangsugárzó terminálok, a teljesen árnyékolt DAC egység és a rézcsavarok mellett, a merev lábak is biztosítják a valósághű hangzást.

A Marantz saját HDAM-SA3 áramköre:Szélesebb dinamikatartományt biztosít, alacsonyabb torzítással a kimeneti fokozatban.

Fejlett hőkompenzáció:Nincs torzítás a tiszta és pontos hangvisszaadás érdekében még erőteljes basszusok után sem.

Testreszabott alkatrészek a finomabb hangzás érdekében:A toroid transzformátor és a kiváló minőségű, testreszabott alkatrészek kivételes hangminőséget nyújtanak.

Integrated phono input:Beépített phono bemenet: Kiváló minőségű MM phono előerősítőt tartalmaz FET bemenettel, hogy a legjobb tisztaságot és hangot élvezhesse kedvenc vinyljeiről.

Mélyebb basszus mélynyomó kimenettel:Élvezze az erős basszust mélyhangsugárzó hozzáadásával, kiegészítve a polc-hangsugárzókat, vagy akár még mélyebbé téve a padlón álló hangsugárzók frekvencia átvitelét.

Fekete vagy ezüst-arany színben kapható

Áram visszacsatolásos erősítő

A Current Feedback Amplifier technológia szélessávú és nagy sebességű hangvisszaadást biztosít. A nagyáramú tápegységgel kombinálva a PM6007 erősítő része nagy energiatartalommal rendelkezik, hogy még a legigényesebb hangszórókat is könnyedén meghajtja. A fejlett termikus kompenzáció minden körülmények között elkerüli a memória torzítást a tiszta hangzás érdekében.

Referencia minőségű D/A konverter a digitális kimenethez

A PM6007 új Hi-Res D / A konvertert használ. Referencia osztályú AK4490 D / A átalakítóval van felszerelve, amely akár 192 kHz / 24 bites jeláthaladást biztosít az optimális minőség érdekében a Hi-Res audio fájltípusokhoz.

Magas teljesítményű tápegység

A tápegység támogatja a nagy áramú, nagy sebességű Shottky diódákat és a nagy áramú tároló kondenzátorokat, amelyeket egy toroid transzformátor táplál, amelyek együttesen széles dinamikatartományt és alacsony impedanciájú meghajtó képességet biztosítanak.

Toroid transzformátor

A toroid transzformátornak számos előnye van a normál EI magú transzformátorral szemben. A rendkívül hatékony kialakítás nagyobb teljesítményt nyújt azonos méretű EI magtranszformátorhoz képest. Ezenkívül a toroid transzformátor alakja alacsony elektromágneses sugárzást és mechanikai rezgést generál a jobb hangminőség érdekében.

Marantz HDAM-SA3 technológia

A Marantz kifejlesztette saját diszkrét áramköri paneleit a standard IC-k helyettesítésére. Ezek a HDAM panelek (Hyper Dynamic Amplifier Module) különálló felületszerelt alkatrészekből állnak, rövid tükrözhető L / R jelutakkal. Ezek az eszközök pontosan ugyan arra képesek, mint az Op-erősítők, de drámaian felülmúlják ezeket a megoldásokat a sebesség és a csökkentett zajszint szempontjából, dinamikusabb, pontosabb és részletesebb hangzást eredményezve.

A PM6007-ben a HDAM-SA3 áramkör javítja az előző modulját, és az alapjárati stabilitást kevésbé befolyásolja a teljesítménytranzisztor hőmérséklete, hogy a hangteljesítményt magas szintű kimeneten is fenntartsa.

Továbbfejlesztett digitális bemenetek (2 optikai, 1 coax) Hi-Res audio támogatással

Egy koaxiális digitális és két optikai digitális bemenet érhető el digitális eszközök csatlakoztatásához és a Hi-Res audio lejátszásához (akár 192 kHz / 24 bites PCM) a PM6007 fejlett audio áramkörén keresztül. A teljes digitális részt teljesen árnyékolja egy extra fém ház, hogy a digitális jel ne legyen hatással az analóg jelre.

Digitális szűrő az optikai és coax bemenetekhez

A PM6007 új digitális szűrőt vezet be az optikai és koaxiális bemenetekhez. Ez a kétmódú szűrő (Filter1 / Filter2) lehetővé teszi a digitális zenei tartalmak optimalizált reprodukcióját az új AK4490 D / A konverter segítségével, ízlés szerint. Az 1. szűrő egy lassú, előre beállított beállítás, amely javítja a mély sztereó képalkotást, a 2. szűrő pedig egy éles roll-off szűrő a pontosabb kép reprodukció érdekében.

Subwoofer kimenet

A PM6007 egy opcionális külső mélynyomót támogat, rögzített frekvenciával, 150 Hz-en. Élvezze a pontos mélyhangokat hibák nélkül, függetlenül attól, hogy a mélynyomót hol helyezi el.

Továbbfejlesztett, integrált phono bemenet

A Marantz integrált erősítők történetesen kiváló minőségű phono bementet tartalmaznak. A PM6007 hű marad ehhez az örökséghez, kihasználva az újonnan tervezett áramkört, amelyet a PM7000N-nel együtt hoztak létre - amely egy FET-et integrál a bemeneti szakaszba. Ez a technológia magas bemeneti impedanciát biztosít, kiküszöböli az AC váltakozó kondenzátorok szükségességét, leegyszerűsíti a jelutat, csökkenti a torzulást és a zajt, ami jelentősen javítja a jel általános tisztaságát.

Magas minőségű alkatrészek

A Marantz hírnevet szerzett abban, hogy HiFi termékeihez a lehető legjobb alkatrészeket választja és a PM6007 is ugyanilyen minőség-alapú HiFi megközelítéssel készül. A Marantz mérnökei kiválasztották és továbbfejlesztették a PM6007-et a korábbi PM6006-hoz képest, azáltal, hogy HiFi hangolású alkatrészeket használva széles körű tesztelésnek vetették alá a Marantz dedikált létesítményeiben Európában és Japánban. Például a tápegység kondenzátorainak méretének 20% -kal történő növelése javította a stabilitást a nagy igényű zenehallgatás során.

A legzeneibb hangzás

A több mint 65 éves Hi-Fi szakértelemmel rendelkező mérnökök által tervezett és kiterjedt hangolású PM6007 kivételes teljesítményt nyújt az Ön zenegyűjteményéhez. Akár digitális, akár analóg, élvezze a legtöbb zenei hangot bármilyen forrásból.
 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!