Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz PM-12SE Fekete integrált erősítő

1.399.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az új Marantz prémium termékek mindig ünneplésre adnak okot az audiophile közösségnek. Az új 12 Series Special Edition sem kivétel. 

Az 5 éves kiterjesztett garancia az alábbi linken regisztrált termékre érvényesíthető (a vásárlást követő 3 hónapon belül):

https://www.marantz.com/hu-hu/5ywarranty

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Marantz PM-12 speciális kiadású integrált erősítő

Az új Marantz prémium termékek mindig ünneplésre adnak okot az audiophile közösségnek. Az új 12 Series Special Edition sem kivétel. A Special Edition az a Marantz mód, ahogyan a Marantz hangmesterek és mérnökök bemutatják a vénájukban mélyen gyökerező, zene iránti szeretetüket, az alkotó elemek művészi és szakmai kiállításával. A részletekre történő megingathatatlan figyelemmel a Marantz Special Edition összehasonlíthatatlan Hi-Fi hangot produkálnak, ami felemeli a zene kiválóságát és izgalmát.
A PM-12SE áramkör kínálja a legtisztább jelet az erősítőn keresztül, ami csatornánként 100 teljesítményt nyújt 8Ohmon, vagy 200W-ot 4 Ohmon. És ez, kiváló minőségű nikkelezett réz bemeneti csatlakozókkal és nagy tisztaságú réz hangsugárzó csatlakozókkal van szerelve.

Főbb jellemzők

Egy olyan csapat tervezte és alaposan hangolta, amelyik megközelítően 65 év Marantz erősítő tervezési tudással bír

Marantz nagyfelbontású előerősítő fokozat, saját HDAM technológiával

Kapcsoló üzemű teljesítményerősítő tervezés a zászlóshajó PM-10 erősítőből

Bőséges kimenet: 100W + 100W ( 8ohm), 200W + 200W (4ohm)

Teljesen diszkrét, két-fokozatú tervezés a jel tisztasága érdekében, külön-külön tápegységgel az előerősítőnek és a teljesítményerősítőnek, az interferencia csökkentéséért.

Dedikált toroid transzformátor az előerősítőhöz a tiszta és erőteljes hangért

Áram visszacsatolás tervezés az újonnan fejlesztett széles körű áramkörrel

HDAM® SA3 áramkör a tiszta jelért és az optimális dinamikáért

MM/MC Phono bemenet az új, diszkrét Marantz Musical Premium Phono EQ áramkörral.

Vastag, nikkelezett réz, független bemeneti csatlakozók a CD és a Phono részére, plusz eredeti Marantz kiváló minőségű/ nagy tisztaságú réz-bevonatú hangsugárzó csatlakozók.

Lineáris hangerő szabályzás az új elektronikus hangerő rendszerrel

Kiváló minőségű felépítés, dupla lemezes sasszéval és szilárd alumínium előlappal

A Purest Mode a legjobb teljesítmény érdekében kikapcsolja a nem használt áramköröket

Magasan osztályozott, gondosan válogatott audió alkatrészek: ultra kis szivárgású Schottky diódák, kis zajú komplementer tranzisztorok, magas osztályzatú ellenállások, újonnan fejlesztett egyedi elektrolit kondenzátorok, audió osztályzatú film kondenzátorok és csillám kondenzátorok.

Marantz Special Edition

A hangmesterek kiterjedt és alapos hangolása az, ami táplálja az összes Marantz termék kivételes hang ismertetőjegyét. Egyetlen alkotórész sem hagyja el a Marantz hangmesterek kezét, míg át nem megy a szigorú teszten. Csak a legjobb termékek, átesve a teszten és finoman kezelve, kerülnek az otthonába.

A Special Edition az a Marantz mód, ahogyan a Marantz hangmesterek és mérnökök bemutatják a vénájukban mélyen gyökerező, zene iránti szeretetüket, az alkotó elemek művészi és szakmai kiállításával. A hangmesterek alkalmanként magasabb potenciállal azonosítanak egy terméket, és az elvártnál jobban figyelnek a részletekre, az összetevők kiválasztására és a hallgatási szakaszra. Az eredeti PM-12-őt kizárólag a Japán piacra készítették, a következő kiválasztottá vált. Az európai hangmérnökök egyesítették a híres PM-KI Ruby fejlesztésének eredményeivel, és megszületett a PM-12 Special Edition.

Kiterjedt hangolás

A kiterjedt és alapos hangolás volt hosszú időn át a Marantz erősítők remek hangjának a titka. A PM-12SE-hez a Marantz mérnökök felhasználták az összes tapasztalatukat és tudásukat, mind az erősítő tervezésében, mind a végső hangzás kialakításának folyamatában. A hangmester csapatok, Japánban, és Európában sem hagyták abba az intenzív munkát, amíg, méltón a Marantz névhez, el nem érték a minőség csúcsát.

Marantz HDAM Technológia

A Marantz kifejlesztette a saját diszkrét áramköreit, amiket Hyper-Dynamic Amplifier Modules-oknak, vagy HDAM-eknek hívnak, hogy felváltsák a korábban használt chip-alapú erősítőket.A diszkrét, felülről szerelt alkotóelemek, és a rövid tükörkép bal és jobb jelútak használatával, a HDAM-ek drámaian felülmúlják a szokásos integrált OP-erősítőket a jelváltozási sebességben és a zajszintben. Az eredmény a sokkal több dinamika, pontosabb és részletesebb hang. A Marantz éveken keresztül különböző HDMA-kat fejlesztett, hogy illeszkedjenek a lejátszók és az erősítők különleges elvárásaihoz. A PM-12SE a felső osztályú SA3 változatot használja. Egyesítve az optimalizált áramkör tervezést és a gondosan válogatott összetevőket, a PM-12SE kivételes hangminőséget és teljesítményt nyújt.

Marantz Musical Premium Phono EQ

A Marantz új magasságba helyezte a vinyllel szembeni folyamatban lévő kötelezettségeit a Marantz Musical Premium Phono EQ fokozat bevezetésével. Optimális hangminőség szállítására lett tervezve a jelút leegyszerűsítésével. Életet adva a gyenge phono jeleknek, a PM-12SE-ben lévő Phono EQ fokozat használható, mind mozgó mágneses, mind alacsony kimeneti szintű mozgó tekercses hangszedővel. A phono fokozat, két-fokozatú erősítést használ, egyesítve a Marantz HDAM-eket a JFET-ekkel (junction gate field effect transistors) a bemenő fokozatban, amivel nagy bemeneti impedanciát ad. Ez lehetővé teszi a nem-negatív-visszacsatolású tervezés további egyszerűsítését a kondenzátorok párosításának törlésével, ismét csökkentve a torzítást és megnövelve a jel tisztaságot.

Kiváló minőségű hangerőszabályzás

Az újonnan tervezett elektronikus hangerőszabályzás a legmodernebb hangerőszabályzó IC-t használja, a jobb csatorna szétválasztáshoz, a dinamika tartományhoz és a torzítás csökkentéshez, miközben megtartja egy analóg hangerőszabályzó kezelésének érzetét.Az erősítő a Marantz által tervezett új elektronikus hangerőszabályzót alkalmazza a nagyobb linearitásért és a kategóriájában legjobb csatorna szeparációért.

Áram visszacsatolású erősítő

Az áram visszacsatolású erősítő jól ismert, eredeti Marantz áramkör technológia, gondosan tervezve, hogy megfeleljen a Super audió nagyfelbontású, széles-sávú, és nagy sebességű lejátszás követelményeinek. Az impedancia az áram visszacsatolási pontban korlátozott, és nagyon alacsony fázis eltolást generál. A Marantz áram visszacsatolású erősítő lecsökkenti a fázis kiegyenlítés szükségességét, a negatív visszacsatolás(NFB) minimalizálásával.Ez leegyszerűsíti a jelútat, és nagy arányú, kiváló tranziens választ és szuper hang áttekinthetőséget eredményez a teljes sávszélességben. A hagyományos feszültség visszacsatolású elrendezéssel szemben, az áram visszacsatolás érzéketlenné teszi az erősítőt a nehéz hangszóró terhelésekkel szemben is.

Erőteljes erősítés

A PM-10 alkotóelemek tervezésén túllépve, a PM-12SE-t úgy építették, hogy kiaknázza a fejlesztéseket. Tartsa meg a lehető legtisztább hangot és biztosítsa a legigényebb hangsugárzók meghajtásához szükséges teljesítményt. A PM-12SE erősítő kimenő fokozata nagy kimenő teljesítményt tesz lehetővé 2x100W-tal 8 Ohmon, és könnyen csatlakoztatható kis impedanciás sugárzókhoz is, a 2x200W/ 4Ohm kimenetnek köszönhetően. Az erősítő modul közvetlenül a PM-12SE hátsó paneljéhez csatlakozik, azért hogy fenntartsa a jel tisztaságát és a hang stabilitását..

Tisztán analóg tervezés

A PM-12SE tisztán analóg tervezése hozzájárul a zajcsökkentő struktúrához és a tiszta építéshez: sok rivális tervezés tartamaz digitál-analóg átalakítást, vagy adoptál digitális erősítést és hangerőszabályzást, de a Marantz olyan egyszerűnek és tisztának tartja meg a dolgokat, amennyire lehetséges, az elismert teljesen analóg tervezésével. Megfelelőnek tűnhet egy DAC-ot tenni az erősítőbe, de a digitális áramkör, természeténél fogva, zajos(elektronikai értelemben) és inteferálhat az erősítőn áthaladó finom analóg jelekkel.
Ezért választotta a Marantz a Prémium sorozatának megtervezését digitál-analóg átalakítás nélkül, hogy amennyire lehetséges megtartsa az erősítők tisztaságát. Van egy Power Amp bemenet, ami a jelet egyenesen a teljesítmény részre teszi át a bemenetről, hogy a készülék tisztán teljesítményerősítőként tudjon működni.

Gondosan válogatott alkatrészek

A Marantznak rendíthetetlen hírneve van a Premium sorozat alkotóelemeinek lehető legjobb válogatásában. A Marantz alternatívája az IC chip alapú erősítőkkel szemben a HDAM, ami egy teljes egészében diszkrét elemekből épített mininiatűr erősítő. A Marantz mérnökök gondos hallgatáson keresztül válogatták és optimalizálták a HDAM-et, a célra elkülönített európai és japán intézmények-ben. A kiterjedt, alapos és aprólékos hangolás hosszú ideje a Marantz erősítők remek hangjának a titka. A tervezési szakaszban, minden alkatrészt gondosan válogattak, teszteltek és hagytak jóvá a Marantz hangmérnökök, hogy biztosítsák a hang tökéletességét, bármikor hallgatja is.

Többszörös analóg bemenetek és kimenetek

A phono és a CD analóg bemenetek mellett a PM-12SE két vonalszintű bemenet és egy pár magnó be/ki jack-et tartalmaz, hogy lehetővé tegye több forrás és felvevő csatlakoztatását.Más rendszerek esetében használja a MODEL 30-at önálló sztereó erősítőként a közvetlen erősítő bemenettel.Például: használja az AV berendezése előlapi pre-out kimenetet, és csatlakoztassa a PM-12SE teljesítményerősítőre.

Dedikált fejhallgató kimenet

A Marantz saját HDMA diszkrét moduljait használva, a fejhallgató áramkör szuperebb audió minőséget nyújt a fejhallgató típusok szélesebb skálájával és impedanciájával, beleértve a kis impedanciás fejhallgatókat is.

Rendszer távirányító

Használja az elegáns távirányítót a PM-12SE és a kiegészítő SA-12SE Super Audio CD lejátszó működtetéséhez.A PM-12SE távvezérlő bemeneti és kimeneti jack-kel rendelkezik, a további rugalmas távvezérlő kiépítésekhez.

 

Teljesítményre építve

Mint a kiegészítő SA-12SE Super Audio CD lejátszó, a PM-12SE integrált erősítő a legmagasabb szabványoknak megfelelően lett építve, vastag, nehéz, nem mágnesezhető alumínium előlappal, hogy megakadályozza az interferenciát. A kemény, nikkelezett rézből készült független CD és phono bemeneti csatlakozók, és a Marantz eredeti magas minőségű/nagy tisztaságú réz bevonatú hangsugárzó csatlakozói biztosítják a lehető legjobb jelet.

Több, mint 60 év audiophile örökség

Az 1953-as alapítás óta a Marantz-nak gazdag történelme van az audió komponensek tervezésében, amiket a zene szeretők és kritikus hallgatók magukévá tettek világszerte.Mivel a zene számít, az PM-12SE folytatja a „legjobb az osztályban” zenei és mozi hangélmény átadásának hosszú tradícióját.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!