Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz NR1200 Ezüst rádióerősítő

279.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Élvezze a nagy felbontású hangzás tökéletességét a Marantz NR1200 Slimline sztereó hálózati receiverrel, amely egy kompakt készülékházból részletes, nagy hűségű hangot biztosít.

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Slim Sztereó Hálózati Receiver beépített HEOS funkcióval


Élvezze a nagy felbontású hangzás tökéletességét a Marantz NR1200 Slimline sztereó hálózati receiverrel, amely egy kompakt készülékházból részletes, nagy hűségű hangot biztosít. A tiszta integrált e rősítő elrendezést és a híres Marantz hangzást követő, teljesen diszkrét erősítő kialakításával az NR1200 tökéletes az igényes zene szerelmeseinek, a kiváló zeneminőség, a modern zene streaming-képesség és a digitális csatlakoztathatóság szempontjából. Streameljen zenét kedvenc szolgáltatásaiból Bluetooth-on, Apple AirPlay 2 vagy a HEOS beépített alkalmazáson keresztül. Hallgasson FM/DAB+ rádiót, internetes rádiót, sokféle zenei szolgáltatást, vagy csatlakoztasson rá egy lemezjátszót a kiváló minőségű phono bemenetnek köszönhetően. Az NR1200 támogatja a legújabb HDMI csatlakozást is 5 bemenettel és 1 kimenettel, amely elegendő ahhoz, hogy TV-jét HDMI ARC-vel és a lejátszóval összeköthesse, beleértve a set-top boxot, a Blu-ray lejátszót vagy a játékkonzolt. Mindezt egy elegánsan karcsú kivitelben, amely alacsonyabb, mint egy CD tok.

 

 

Főbb jellemzők:


 • ÚJ - Bluetooth fejhallgató hangátvitel:Csatlakoztasson bármilyen Bluetooth fejhallgatót a rádióerősítőhöz és élvezze a zene, vagy a film hangját akár szabadon mozogva is a lakásban. Bekapcsolt hangszórókkal vagy anélkül.(Ez a szolgáltatás a legújabb firmware frissítéssel érhető el.)
 • Komoly HiFi felépítés karcsú készülékházban:kétcsatornás diszkrét teljesítményerősítő külön L/R végerősítő áramkörrel és teljesítmény transzformátorral - 75W csatornánként
 • Korlátlan zene streaming:AirPlay 2, Bluetooth, Internet rádió, Spotify Premium, Amazon Music, hálózati audió streaming
 • Beépített HEOS:Vezeték nélküli Multi-room audio, hangvezérlés, digitális zene streaming, kényelmes App vezérlés
 • Hi-Res Audio támogatás:Dekódolja a hi-res audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlokat akár 24 bit/192 kHz-ig, valamint a DSD 2.8MHz és 5.6MHz zeneszámokat. Hallgasson zenét az előlapi USB-porton vagy a hálózati forrásokon keresztül.
 • Tiszta hangminőségű bakelit lemezek:integrált, kiváló minőségű Phono bemenet
 • Sokoldalú HDMI csatlakozás:5 HDMI bemenet teljes HDCP 2.3 támogatással és egy HDMI kimenet ARCvel
 • Automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM):Biztosítja az Xbox One felhasználók számára, hogy mélyebb és intenzívebb játékélményt kapjanak, ha olyan TV-modelleket használnak, amelyek szintén támogatják az ALLM-et.
 • HDMI CEC funkcionalitás:Az intelligens televíziókhoz kapcsolódó HDMI CEC funkció segítségével könnyen vezérelheti az NR1200-at az okos TV távirányítójával.
 • Egyszerű beállítás és használat:A mellékelt Setup Assistant tiszta iránymutatást kínál a grafikus képernyőn és a Quick Start Guide biztosítja az optimális beállítást minden konfigurációhoz.
 • Intelligens választógombok:Négy Smart Select funkciógomb a mellékelt távirányítón tárolja a preferált beállításokat. Egy gombnyomással az NR1200 tökéletesen konfigurálható minden forráshoz, a Blu-ray lejátszótól a TV set-top box-ig, a felhasználó kedvenc internetes rádióállomásáig és így tovább.
 • Bluetooth fejhallgató kimenet:Zene, vagy TV-műsorok hallgatása vezeték nélküli fejhallgatón keresztül, akár a hangsugárzókkal egyidejűleg, akár egyénileg.
 • Kettős mélysugárzó kimenet:akár két mélysugárzót is támogat a megfelelő mély frekvencia átvitelhez a hallgatói környezetben.

 

A Modern Sztereó Receiver

A Marantz NR1200 sztereó hálózati receiver egyszerűen beállítható és könnyedén felveheszi a versenyt a soundbarokkal, kiváló hangminőséget, nagyobb teljesítményt biztosítva a hangsugárzók csatlakoztatásához, és jobb összeköttetést biztosítva az audio- és video forrásokhoz. Lehetséges a zene streaming a kedvenc streaming szolgáltatásaiból, és élvezheti a vezető hangasszisztensek nyújtotta kényelmet. A modern és elegánsan kialakított NR1200 a tökéletes választás a Hi-Fi és a televíziós kapcsolathoz.

Vékony kialakítás

Élvezze a legzeneibb teljesítményt egy kompakt, vékony házból. A hagyományos AV-receiver magasságának fele, a Marantz NR1200 a Marantz-szinonimával megegyező zenei hangzást biztosítja.

 

 

 

 

 

 

A Legzeneibb Hangzás

A Marantz hangmesterei a legkiválóbb hangminőség biztosítására törekednek. Egyik elem sem hagyja el a Marantz hangmesterek kezét, amíg az szigorú tesztelés alá nem került. Vegye körbe magát a leginkább zenei hanggal, bármilyen forrásból.

 

 

 

 

 

 

Teljesítmény, Ami Megfelel Audio elvárásainak


Bármilyen igényei legyenek, a Marantz NR1200 mindig a kívánt hangot biztosítja nagy teljesítményű, nagyáramú, diszkrét erősítőjével, különálló L/R erősítő áramkörével és teljesítmény transzformátorával. Csatornánként 75 W teljesítményének köszönhetően (8 ohm, 20Hz - 20kHz, 0,08% THD) élvezheti nagy felbontású zenei gyűjteményét kifinomult Marantz hangzással.

  

Legújabb HDMI Csatlakozás

5 HDMI bemenettel rendelkezik mindegyik támogatja a HDCP 2.3-at, 4K Ultra HD 60Hz videót, 4:4:4 Pure Color al-mintavételezést, Dolby Vision-t, HLG-t, High Dynamic Range-et (HDR10), a 3D-t és BT.2020 jeltovábbítást. A videó processzor képes az SD és HD videó felskálázására 4K Ultra HD-re. Az eARC (Enhanced Audio Return Channel) támogatja a Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio továbbítását a TV-alkalmazásokból egyetlen HDMI-csatlakozással a legegyszerűbb beállítás érdekében. A HDMI bemenetek automatikusan átnevezik magukat a forrás által biztosított információkkal, ha rendelkezésre állnak.

 

 

 

Kettős DAC differenciáláramkör-kialakítás

Az NR1200 Slimline sztereó hálózati receiver kettős differenciál módban konfigurált, 8 csatornás csúcskategóriás AK4458 DAC-kal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csatornánként két DAC van használatban, beleértve a mélysugárzó csatornáját is. Ez a kialakítás jelentősen javítja a jel-zaj (s/n) arányt, jelentősen megnöveli a dinamikus tartományt, és tiszta hangot biztosít még nagyon alacsony jel felbontású forrásokból is.

Bal/jobb teljesítményerősítő kialakítás

Az NR1200 erősítő áramköre különálló, szimmetrikus bal és jobb erősítőket tartalmaz, központi tápegység-elosztással. Ez a kialakítás javítja a csatorna szétválasztást, csökkenti az áthallást és megőrzi a zenei hangszín tisztaságát, amelyet elvárhat egy Marantz-termékről.

Marantz Egyedi Hangtervezés

A Marantz rendkívüli hírnevet szerzett magának a lehető legjobb alkatrészek kiválasztásával Hi-Fi Premium sorozatú termékeihez. A Marantz mérnökei gondosan választották ki és optimalizálták az NR1200-at az Európában és Japánban található Marantz dedikált létesítményeiben végzett átfogó hallgatás révén, kizárólag a legjobb Hi-Fi hangolt alkatrészek felhasználásával.

 

Különálló teljesítmény-transzformátor a tiszta hangzás érdekében

A tiszta Marantz zenei reprodukcióhoz épített NR1200 olyan erősítőt tartalmaz, amely az erősítő, az előerősítő, a vezeték nélküli modul és az elülső kijelző áramköreitől független, így csökkenti az interferenciát és tiszta, egyértelmű hangot biztosít.

A/B Hangsugárzó

Az NR1200 A/B hangsugárzó konfigurációval könnyedén beállítható, hogy két pár hangsugárzót külön helyiségekben szólaltasson meg, vagy egy pár kettős kábelezésű audiofil kompatibilis hangsugárzót hajtson meg.

 

 

Bluetooth fejhallgató kimenet


Könnyedén csatlakoztathatja Bluetooth fejhallgatóját a receiverhez (a 2019 év végére várható firmware-frissítés után), hogy még jobban élvezhesse a kényelmes zenehallgatást. A „Bluetooth Out” funkció használatával szabadon mozoghat a nappaliban, élvezve a kiválasztott zenei forrást. Éjjel is használhatja ezt a funkciót, hogy ne zavarja a szomszédokat, vagy hogy kompenzálja a halláskárosodást, így a hangszórók hangerejét nem kell feleslegesen megnövelni. A csatlakoztatás után kiválaszthatja, hogy csak a fejhallgatón szeretné hallgatni a műsorforrást, vagy egyszerre párhuzamosan hallgatná azt a hangfalakon keresztül is - akár surround üzemmódban – és ezzel egyidőben pedig sztereóban, egyedi hangerőszabályzással a fejhallgatón.

 

Kapcsolódás, Streaming & Multi-Room Zenehallgatás


Streamelje a legnépszerűbb zenei szolgáltatásokat - például a Spotify, Deezer, Tidal és még sok más - a Bluetooth, az AirPlay 2 vagy a HEOS alkalmazás segítségével.

Használja a beépített HEOS multi-room streaming vagy AirPlay 2 technológiáját, hogy otthona bármely szobájában élvezhesse kedvenc zenéjét vezeték nélküli, az egész otthoni hangélmény érdekében. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon másik dalt minden egyes csatlakoztatott helyiségben - a választás az Öné.

 

 

Támogatja a főbb hangasszisztenseket

Élvezze a vezető hangasszisztenseknek köszönhetően a könnyed hangvezérlést és teljes rugalmasságot. Adjon parancsot az Amazon Alexa, a Google Assistant vagy az Apple Siri segítségével. Kérje meg, hogy játssza le kedvenc zenéjét, növelje a hangerőt, ugorjon a következő számra, kapcsolja be a bemeneteket és így tovább. Váltson a hangasszisztensek között, vagy válasszon egy kedvenc felhasználót – az irányítás az Ön kezében. A funkcionalitás hangasszisztensektől függően változik.

 

AirPlay 2 + Apple Siri Hangvezérlés

Zene streamelése olyan zenei alkalmazásokból, mint az Apple Music és a Spotify, vagy javíthatja a YouTube videók és a Netflix tartalmak hangélményét. Játsszon le mindent bármilyen iPhone, iPad, Mac vagy Apple TV-ről tökéletes harmóniában.

A multi-room audio érdekében vezeték nélkül továbbítja a tartalmat több AirPlay 2 kompatibilis eszközre, egyidejűleg a továbbfejlesztett audio puffereléssel, a zavartalan audiolejátszásért. Az AirPlay 2 lehetővé teszi a kompatibilis audioeszközök vezérlését és csoportosítását az Apple Music vagy a Home alkalmazáson belül. Használja az AirPlay 2-t az alkalmazásban vagy a Siri-n keresztüli hangjával.
További info


 

 

Amazon Alexa Hangvezérlés

Használja hangját a kedvenc zenei szolgáltatásainak az Alexa-n keresztül történő továbbításához az NR1200-hez, a beépített HEOS segítségével. Kérje meg Alexát, hogy játsszon le zenét a Spotify, az Tidal és más szolgáltatókon keresztül. Növelje vagy csökkentse a hangerőt, szüneteltesse, némítsa el és játssza le a következő zeneszámot – mindezt vezérelje a hangjával.

A HEOS és az Alexa segítségével streamelhet a készülékre, és bármilyen más beépített HEOS funkcióval rendelkező készülékre.

További info

Google Assistant Hangvezérlés

Kérje meg a Google Home-ot, a Google alkalmazást vagy egyéb eszközöket a Google Assistant segítségével, hogy vezéreljék a tartalmat a hallgatási környezetben. Indítsa el a zenét a HEOS alkalmazásban, majd kérje meg Google Asszisztensét a hangerő beállítására, a lejátszásra, a szüneteltetésre, a műsorszámok átugrására és egyéb vezérlésre.

További info

 

Hi-Res Audio Támogatás

A hi-res audio ALAC, FLAC és WAV veszteségmentes fájlok dekódolása akár 24 bit/192 kHz-ig, valamint DSD 2,8MHz és 5,6MHz sávokig (az SACD audiofil formátuma), ami lehetővé teszi, hogy pontosan úgy élvezze a zenét, ahogy az előadó tervezte. Hallgasson zenét az előlapi USB porton vagy hálózati forrásokon keresztül.

 

 

Integrált Phono Bemenet


Könnyen csatlakoztathatja az analóg lemezjátszóját a receiverhez, és élvezheti a bakelitgyűjteményben lévő minden felvétel tisztaságát.

 

Automatikus alacsony késleltetési mód az Xbox One-hoz

Az automatikus alacsony késleltetési mód (ALLM) biztosítja az Xbox One felhasználók számára, hogy érzékenyebb és lenyűgözőbb játékélményt kapjanak, ha olyan kiválasztott TV-modellekhez kapcsolódna k, amelyek szintén támogatják az ALLM-et.

 

Könnyű beállítás, egyszerű használat

Az NR1200-en vízszintes sorban elhelyezkedő színkódolt, prémium hangszóró-csatlakozók találhatók. A mellékelt Telepítési asszisztens egyértelmű, grafikus képernyő-utasításokat ad, és a Gyors üzembe helyezési útmutató biztosítja az optimális beállítást bármilyen konfigurációhoz.

  

 

Kettős Subwoofer Kimenet

Támogatja a kettős mélysugárzókat az egyenletes, alacsony frekvenciájú basszus válaszhoz a hallgatási környezetben. Élvezze a pontos basszust, hallható csúcsok vagy merülések nélkül, függetlenül attól, hogy hol helyezte a mélysugárzót.

 

Marantz AVR Remote App

A Marantz 2016 AVR Remote app az iOS és Android készülékekre lehetővé teszi a legújabb generációs Marantz hálózati AV erősítők vezérlését. Vezérelheti Marantz készüléke alapfunkcióit, mint a bekapcsolás, hangerő, bemenetválasztás és a beállítások, vagy rögtön átválthat a HEOS alkalmazásra.

 

Egyszerűen használha tó Smart Select funkciók

Négy gyorsválasztó gomb található az előlapon és az ergonómikus távvezérlőn, melyek segítségével könnyedén elérheti kedvenc forrásait, és a gyorsválasztó funkció meg is jegyzi a hozzájuk tartozó audio beállításokat - bemenet, hangerő, Audyssey konfiguráció. Egyetlen gombnyomással az NR1200 beállítható a Blu-raytől kezdve a TV set-top boxon át a kedvenc internetes rádiójának lejátszásáig.

 

Smart TV Csatlakozás


A Smart TV-je HDMI CEC (Consumer Electronics Control) funkciója, által vezérelheti az NR1200-at a Smart TV távirányítójával. Ha a receiveren a "HDMI Control" ON-ra van állítva, akkor az "Smart Menu" ON-ra állításával elkezdheti vezérelni a NR1200-at a Smart TV távirányítójával. A Smart Menü a kezdőképernyőn biztosít gyors hozzáférést a műsorforráshoz, a surround mód kiválasztásához, a beállítási menühöz és a Smart Select beállításokhoz.

  

Intelligens ECO Mód

Az integrált ECO mód energiamegtakarítást és a képernyőn megjelenő ECO mérőt biztosít. Használja a rádióerősítőt energiatakarékos módban a maximális kimeneti teljesítmény csökkentéséhez vagy az energiatakarékos stratégiák átvételéhez a beállítások között. Akárhogy is, a Marantz kiválóságát meghatározó hangminőség változatlan marad.

 

 

 

 

Több, mint 65 év Audiofil Hagyaték


A Marantz (alapítva 1953-ban) hosszú és gazdag múlttal rendelkezik azon audio komponensek gyártásában, melyet világszerte választanak a zene szerelmesei és a vájtfülű zenehallgatók. Mert a Zene Sokat Számít életünkben, az NR1200 továbbviszi a kiváló zenehallgatási élmény hagyományát, és fel van szerelve a tökéletes házimozi-élmény szolgáltatásához.

 

Díjak

 

Stereoplay

"Egy meglehetősen purista sztereo koncepció, amelyet megszoroztunk hat HDMI-csatlakozás lehetőségeivel: egy új műfaj születését nagyrészt a Marantz generálja. Ha a finomság a kulcs a puszta erő helyett, akkor az NR1200 egy érdekes javaslat a részünkről."

 

 


 

HiFi.DE

"A második legjobb sztereo erősítő akár 1000 Euróig"

 

 

Audio

"Valószínűleg a Marantz kijelöli az új normákat az NR1200 által: a TV képernyő a jövőben szintén a sztereo rajongók elvárásainak a középpontjában áll. A HDMI csatlakozással, egy csipetnyi purizmussal és a híres HEOS streaming platformmal az NR1200 hidat épít a két világ között. A képernyőn megjelenő menü szintén megkönnyíti a működést. És emellett nem szól rosszul sem a stílusok ezen keverékében."

 

 

A legjobb AV sztereó Receiver

"Nagyon megérdemelt díj egy elegáns és erős elektronika számára, amely tökéletesen illusztrál egy új termékkategóriát, amelyet a fogyasztók egyre inkább értékelnek."

 

 

 


 

Legjobb vétel!

Összegezve: a Marantz NR1200 kiváló erősítő, olyan funkciókkal, amelyek tökéletes választást jelentenek mindenkinek, akik jó mozi hangot szeretnének, de nem akarnak, vagy nem tudnak surround hangfalakat elhelyezni. A hálózati funkciókkal és az összes elérhető bemenet által hallgathatja bármely kedvenc zenéjét média formátumtól függetlenül

 

 

 

 • StereoLife

"Az NR1200 számukra nagy sláger. Az összes csatlakozóval és funkcióval rendelkezik, amelyekkel a legújabb többcsatornás receiverek büszkélkedhetnek, de ez megszabadít minket a center, az effekt hangszórók, az aktív mélysugárzó és a mennyezetre szerelt hangszórók vásárlásának a szükségességétől. Csatlakoztasson hozzá ésszerű álló hangfalakat, vagy monitorokat a természetes, mély hangzáshoz, és fel sem fog tűnni, hogy elveszített-e valamit az extra csatornák feladásával. A sztereó diktálja a szabályokat!”

 

 

 

AVCESAR

"Hibrid berendezés, amelyet a gyártó teljes mértékben úgy tervezett, hogy az audiofileket és a valódi magas hangzáshűség feltétlen puristáit célozta meg, valamint a streaming, dematerializált források és a minőségi mozi hangzás rajongói számára lett tervezte, még akkor is, ha nem többcsatornás receiverről van szó. Egy valódi szenvedélyek által vezérelt termék."

 

 

 

AllesBeste

"Az NR1200 magas szinten játszik, finom, nagyon jól kirajzolt színpadképet hoz el a füleinkbe, és képes meghajtani a bonyolult hangfalakat is [...] ha a legjobb hangot szeretné a nappalijába [...] akkor az NR1200 a tökéletes partner az Ön számára, és emellett a nappali összes berendezésének a hangját eljuttatja a hangfalakhoz."

 

 

AVForums

„… A Marantzot valóban egy "minden az egyben" rendszernek kell tekinteni, amelyhez csak a hangsugárzókat kell hozzáadni, [...] ha ilyen módon tekintünk rá, akkor ez kivételes ár-érték arányt jelent. Ha úgy érzi, hogy itt az ideje, hogy csökkentse a házban a hangfalak számát, akkor ez egy nélkülözhetetlen készülék ehhez. Az új AV kategória kezd kialakulni, és a Marantz ennek a része, és így lett Nagyon Ajánlott készülék.”

 

 

 

 

Le Blog Son-Vidéo.com

"Ezzel a vékony, következő generációs sztereó Receiverrel a Marantz praktikus és funkcionális megoldást kínál a nappali szobájában található összes audio és video forrás központosítására. Öt UHD 4K kompatibilis HDMI bemenete ideális egy 4K Blu-ray lejátszó, több játékkonzol és egy TV set-top box csatlakoztatásához, melyek képe módosítás nélkül streamelhető."

 

 

Homecinema Magazine

 "A Marantz NR1200-nak köszönhetően a zenekedvelőknek módjuk van arra, hogy továbbra is jobb minőségben hallgassák a zenéjüket, és így is jobb hangot élvezhessenek tévénézéskor. […] A vékony konstrukció, a sok streaming lehetőség és a bemenetek széles skálája az ami a Marantz NR1200-at olyan sokoldalúvá teszi, mintha egy AV-Receiver lenne."

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!