Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz ND8006 Fekete hálózati CD lejátszó

639.990Ft
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Elérhetőség: Rendelhető

Az ND8006 híres Marantz hangot kínálja korlátlan zenei forrásokból, beleértve az online zenei szolgáltatásokat, a HEOS multiroom technológiát, a helyileg tárolt nagy felbontású hangfájlokat, a CD audio lejátszást, az AirPlay 2, a Bluetooth-t és még sok minden mást.

Az 5 éves kiterjesztett garancia az alábbi linken regisztrált termékre érvényesíthető (a vásárlást követő 3 hónapon belül):

https://www.marantz.com/hu-hu/5ywarranty

Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Marantz ND8006 CD lejátszó, hálózati funkciókkal

A Marantz tervezőmérnökei minden eddigi tudásukat felhasználták a Premium Range fejlesztésekor, és megalkodták ezt az egyedülálló lejátszót. Bemutatjuk a "Minden digitális zene forrás" lejátszót. Az ND8006 híres Marantz hangot kínálja korlátlan zenei forrásokból, beleértve az online zenei szolgáltatásokat, a HEOS multiroom technológiát, a helyileg tárolt nagy felbontású hangfájlokat, a CD audio lejátszást, az AirPlay 2, a Bluetooth-t és még sok minden mást. Könnyen frissíthet bármilyen meglévő audio rendszert a digitális zenék legjobbjaira - a sokoldalúság részével együtt. Bárhol és bármikor tárolhatja kedvenc zenéit, és élvezheti a Marantz minőséget. Mert a zene fontos.

Főbb jellemzők

Magas minőségű CD, CD-R/RW (MP3/WMA) lejátszás

AirPlay 2, Bluetooth, Internet Radio, Spotify Connect, Amazon Music, TIDAL, Deezer, stb.

2x optikai, koaxiális és USB B digitális bemenet zajszűrővel

Audiofil 192kHz/32bit D/A átalakítás (ESS9016) és dual crystal clock

Marantz szabadalmaztatott HDAM-SA2 áramkörök

Teljes diszkrét fejhallgató erősítés HDAM-SA2-vel

Kettős árnyékolású toroid transzformátor, dupla rétegű alsó lap és merev lábak

Beépített Wi-Fi 2.4GHz/5GHz kétsávos támogatás

Beépített HEOS vezetéknélküli multiroom technológia

HEOS HOME ENTERTAINMENT

Támogatja a WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC fájlok lejátszását USB-n keresztül

Optikai, koaxiális digitális kimenetek; változtatható és fix analóg kimenetek; RS232

Elérhető fekete és ezüst-arany színben

A Minden Digitális Zene Forrást lejátszó

Az ND8006 a modern digitális zenehallgatás minden követelményének megfelel, és olyan funkciókat tartalmaz, amelyek általában két vagy három külön audio komponenst igényelnek. A sikeres NA8005 és SA8005 modellek alapján, de teljes körű újratervezéssel és audio kialakítással ötvözi a CD-lejátszót egy olyan digitális forrás központtal, amely az otthoni hálózatról, a helyi USB tárolóról, az online forrásokról, például a streaming szolgáltatásokról és az internetes rádiókról játssza le a zenét, HEOS támogatással és DAC funkcióval, amely lehetővé teszi a számítógépek és egyéb eszközök közvetlen csatlakoztatását. Ezen kívül jövőbiztos, lejátssza az akár 11,2 MHz-es quad-DSD és 384 kHz / 32 bites PCM fájlformátumokat, továbbá tartalmaz Apple AirPlay 2 és a Bluetooth funkciót a hordozható eszközökről való zenehallgatás érdekében.

HEOS zene streaming

Az ND8006 beépített HEOS technológiája lehetővé teszi, hogy a kedvenc zenéit gyakorlatilag korlátlan forrásokból továbbítsa. Élvezze a Spotify, a TuneIn internetes rádió, a Sound Cloud, a Tidal, a Napster, a Deezer vagy a helyi zenefájlok tartalmait. További HEOS komponensekkel - mint például a HEOS hangszóró-család vagy más HEOS-képes vevőkészülékek - az összes zenéjét lejátszhatja az egész házban. Az ingyenes HEOS alkalmazással mindezt könnyedén vezérelheti.

High Resolution Audio

Az optikai és koaxiális digitális bemenetek, valamint az USB-B port lehetővé teszik, hogy közvetlenül a számítógépről vagy MAC-ről streameljen zenét, vagy más digitális forrásokat csatlakoztasson. Az USB-B aszinkron üzemmódban nem csak a nagy felbontású 384 kHz / 32 bites hangminőséget, hanem a DSD 2.8MHz, 5.6MHz és akár 11.2MHz formátumokat is támogatja a maximális teljesítmény és a kiváló minőség elérésének érdekében. Annak érdekében, hogy a számítógéphez csatlakoztatva kiváló minőséget biztosítson, a Marantz az USB-B bemenet köré kiterjesztette a szigetelést, hogy kiküszöbölje az ND8006-ba beérkező számítógép által generált nagy frekvenciájú zajokat. Továbbá az elülső USB port USB thumb-bal vagy merevlemezekkel támogatja a hagyományos zenei fájlok lejátszását.

Marantz Musical Digital Filtering (MMDF)

Az ND8006 rendelkezik a különleges Marantz Musical Digital Filtering (MMDF) digitális szűréssel, amit az audiofil referencia osztályú technológia ihletett. A Marantz számára a szabványos digitális szűrő megoldások nem jelentenek opciót, mivel a digitális bemenetekre érkező jelek reprodukálása számára a szűrés elengedhetetlenül fontos. Ennek eredményeként a vállalat széleskörűen befektetett abba a szakértői tudásba, ami a nagy sikerű Marantz Music Mastering technológia születéséhez vezetett, amit a díjnyertes Premium Range 10-es sorozat termékeinél is alkalmaznak. Adaptálták ezt az ND8006 hardver tervezésénél: az új megoldást Marantz Musical Digital Filtering-nek hívják. A két választható, digitális szűrő tulajdonságai megfelelnek a különböző ízléseknek és mindegyik a legapróbb részletességgel és gonddal kezeli a digitális audio jelet, átalakítja az új média fájlokat a legfinomabb, nagy felbontású reprodukcióvá.

Beépített Bluetooth, Wi-Fi, és AirPlay 2 képesség

A Bluetooth és a Wi-Fi vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat révén az ND8006 fejlett kettős antennával működő adó-vevő rendszerrel rendelkezik, amely még a túlterhelt városi környezetben is megbízható adatátvitelt biztosít. Az Apple AirPlay 2 kompatibilitásának köszönhetően élvezheti kedvenc zeneszámait iOS-eszközén, például iPhone és iPad készülékén keresztül.

A hangminőség megőrzése

Az egyedi "OFF mód" beállítás lehetővé teszi az ND8006 nem használt részeinek a kikapcsolását, hogy elkerülhető legyen az interferencia esélye, és a lehető legtisztább legyen a hangforrás jelátviteli utak használata a továbbfejlesztett hangminőség érdekében. Az árnyékolt toroid transzformátor tovább minimalizálja a belső zajszintet, míg a merev kétrétegű ház az optimális árnyékolást és stabilitást biztosítja.

Audiophile D/A átalakítás és egyedülálló Marantz HDAM

Az ND8006 legendás Marantz hangminőség-elkötelezettséggel rendelkezik. Az audiophile ESS9016 Sabre DAC kettős kristályos órákkal biztosítja az összes digitális jel pontos kezelését. Az analóg áramkörök gondosan kiválasztott komponenseket és a híres Marantz Hyper-Dynamic erősítő modulokat (HDAM) használnak, amelyek széles dinamikatartományt és a legalacsonyabb torzítást eredményezik: a többfunkciós "chip-erősítők" helyett a miniatűr erősítők különálló, optimalizált komponensek a legjobb hangminőség érdekében, és megtalálhatók a Marantz termékekben egészen a Reference sorozatú lejátszókig és erősítőkig.

Kiváló minőségű fejhallgató kimenet

A zenei szerelmesei számára kedvenc felvételeik fejhallgatón keresztüli hallgatásához az ND8006 kiváló minőségű fejhallgató kimenetet kínál a HDAM-SA2 különálló erősítő modullal. A fejhallgatók szélesebb skálájával való kompatibilitás érdekében az erősítő GAIN alacsonyról középre és magasra módosítható. Ezáltal lehetőség van kis és nagy impedanciájú fejhallgatók meghajtására.

Független változtatható kimeneti terminál

A hagyományos line kimenet mellett egy erősítőhöz hasonlóan, mint a tökéletesen illeszkedő PM8006, az ND8006 különálló változtatható szintű kimenetet biztosít az aktív hangszórókhoz való csatlakozáshoz, vagy egy közvetlen végerősítő bemenethez, lehetővé téve, hogy több forrásból digitális lejátszóként / előerősítőként használjuk. A hangerő vezérelhető a távirányítóval vagy az Alkalmazásokon keresztül.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!