Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz NA6006 Ezüst hálózati lejátszó

239.990 Ft/db
Elektronika
Menny.:db
Gyártó:
Az NA6006 úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a modern digitális zenehallgatók minden követelményének. A kiválóan elismert ND8006 által ihletett, már jól bevált technológiával és hangtervezéssel rendelkezik a legjobb hangteljesítmény elérése érdekében.
Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. január 31.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Marantz NA6006 Hálózati Audio Lejátszó

Az NA6006 úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a modern digitális zenehallgatók minden követelményének. A kiválóan elismert ND8006 által ihletett, már jól bevált technológiával és hangtervezéssel rendelkezik a legjobb hangteljesítmény elérése érdekében. A zene szerelmeseinek megfelelve az NA6006 válogatott komponenseket és Marantz egyedi HDAM áramköröket tartalmaz, amely garantálja a gyors jelerősítést széles sávszélességgel. Mindez a kiváló minőségű D/A átalakítással, szilárd mechanikai konstrukcióval és a tiszta tápegységgel kombinálták páratlan Marantz minőségben a legjobb zenei hanganyagok érdekében.

Kiváló minőségű lejátszást biztosít otthoni hálózati forrásokból, helyi USB-tárolóból, online streaming-szolgáltatásokból, internetes rádióról, valamint Bluetooth-on és AirPlay 2-n keresztül. Streameljen zenét a Spotify, a TIDAL, a Deezer, az Amazon Music stb. szolgáltatókról és hallgasson DSD (2,8 / 5,6 MHz), WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC és ALAC fájlokat. Töltse le a HEOS Home Entertainment Skill-t, vezérelje hangjával és az Amazon Alexával a hangerőt, a lejátszást, szüneteltesse vagy állítsa le a zenét - „Just Ask”. A NA6006 integrálható a HEOS multi-room eco rendszerébe. Igazán sokoldalú készülék.

Főbb jellemzők

Zene streamelése Internet Rádió, Spotify Connect, aAmazon Music, TIDAL, Deezer és még sok más szolgátatóról a HEOS hálózati technológiának köszönhetően

Vezeték nélküli adatátvitel kompatibilis készülékekről a Bluetooth és az Apple AirPlay2 segítségével

A beépített Bluetooth és a Wi-Fi 2,4 GHz / 5 GHz-es kettős sávú támogatással még a Wi-Fi-ben zsúfolt otthonokban is jobb hálózati stabilitást biztosít

1 optikai digitalis bemenet, hogy csatlakoztathassa szórakoztató központjához

Audiophile 192kHz / 24bit D / A konverzió (ESS9016) és kétkristályos óra a kivételes zenei teljesítményért

Marantz HDAM áramkörök az interferencia minimalizására és az audio jel javítására

Válogatott audio komponensek az egyedülálló Marantz teljesítményért

Beépített HEOS modul multiroom zenehallgatáshoz

Amazon Alexa hangvezérlés a HEOS Home Entertainment segítségével. Amazon Echo eszközök szükségesek.

Támogatja a DSD (2.8/5.6 Mhz), WAV, MP3, AAC, WMA, FLAC, ALAC fájlokat akár 192kHz/24 bit felbontásig USB-n keresztül a nagy felbontású zenehallgatáshoz

Optikai és analóg audio kimenet

Választható fix vagy változó szintű kimenet a rugalmas rendszerbeállításhoz.

A csatlakoztatott Marantz erősítő hangerejének szabályozása a HEOS alkalmazáson keresztül

Fejhallgató kimenet választható erősítés vezérléssel

Hálózati Audio Lejátszó

Az ND8006 sikerére építve az NA6006 úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a modern digitális zene kedvelők követelményeinek. Élvezze a továbbfejlesztett funkciókat, mint például a zökkenőmentes zenei streaminghez beépített HEOS hálózati technológiát, a Marantz Musical Digital Filtering (MMDF) technológiát, az ESS9016 által frissített digitális analóg átalakítót (DAC) a nagyfelbontású audió támogatásához (akár 192 kHz / 24 bit és DSD 5.6 MHz), egy új fejhallgató-erősítés vezérlést a jobb meghajtáshoz és egy új, választható változó kimenetet. Szabályozza az NA6006 hálózati audio lejátszó hangerejét a HEOS alkalmazással iOS és az Android készülékeken, és hallgasson zenét az előlapi USB porton keresztül.

HEOS Multi-room Streaming

A beépített HEOS technológia lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit otthona bármely szobájában élvezhesse vezeték nélküli, egész otthoni hangélményben. Játssza le ugyanazt a dalt minden szobában, vagy válasszon egy másik dalt minden csatlakoztatott szobában - a választás az öné. Élvezze a Spotify, a TuneIn, a Sound Cloud, a Tidal, a Napster, a Deezer vagy a helyi zenefájlok könyvtárait. További HEOS-komponensekkel, például a HEOS-képes hangsugárzókkal, minden zenét egy vagy több szobában játszhat le.

Amazon Alexa hangvezérlés

Élvezze a hands-free vezérlést az Amazon Alexa-val és a hangjával. Állítsa be a hangerőt, ugorjon a következő műsorszámra, kapcsolja be a médialejátszókat és még többet - "Just Ask". Töltse le a HEOS Home Entertainment Skill-t, hogy az Amazon Alexa hangutasításokat engedélyezhesse az NA6006, a HEOS készülékek és más Marantz termékek kiválasztásához.

Marantz Musical Digital Filtering (MMDF)

Az NA6006 rendelkezik a különleges Marantz Musical Digital Filtering (MMDF) digitális szűréssel, amit az audiofil referencia osztályú technológia ihletett. A két választható, digitális szűrő tulajdonságai megfelelnek a különböző ízléseknek és mindegyik a legapróbb részletességgel és gonddal kezeli a digitális audio jelet, átalakítja az új média fájlokat a legfinomabb, nagy felbontású reprodukcióvá.

Beépített HEOS, Bluetooth, Wi-Fi és AirPlay2

Fejlett, kettős antennájú adó-vevő rendszer a robusztus áramláshoz még a túlterhelt városi környezetben is. Ráadásul az Apple AirPlay2 kompatibilitás lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéit vezeték nélkül hallgathassa az iPhone, iPad és más iOS eszközökről.

Audiophile D/A átalakítás és egyedülálló Marantz HDAM

Az audiophile ESS9016 Sabre DAC kettős kristályos órákkal biztosítja az összes digitális jel pontos kezelését. Az analóg áramkörök gondosan kiválasztott komponenseket és a híres Marantz Hyper-Dynamic erősítő modulokat (HDAM) használnak, amelyek széles dinamikatartományt és a legalacsonyabb torzítást eredményezik: a többfunkciós "chip-erősítők" helyett a miniatűr erősítők különálló, optimalizált komponensek a legjobb hangminőség érdekében, és megtalálhatók a Marantz termékekben egészen a Reference sorozatú lejátszókig és erősítőkig.

Változtatható kimeneti terminál

Az NA6006 fix vagy változtatható szintű kimenetet biztosít az aktív hangszórókhoz való csatlakozáshoz, vagy egy közvetlen végerősítő bemenethez, lehetővé téve, hogy több forrásból digitális lejátszóként / előerősítőként használjuk. A hangerő vezérelhető a távirányítóval vagy az Alkalmazásokon keresztül.

Headphone Gain Control

A gain faktor három különböző választási lehetőséggel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az alacsony vagy nagy impedanciájú fejhallgatók zökkenőmentes meghajtását.

Széles körűen támogatott fájltípusok, beleértve a 2.8 és 5.6 MHz DSD formátumokat is

Amellett, hogy kompatibilis a hagyományos PCM hangsávokkal - olyan digitális audio forrásokról, mint például a CD - az NA6006 támogatja a legnagyobb audio file típusokat:

File Típus Mintavételi Frekvencia Bit Ráta Bit Hossz File Kiterjesztés
WMA 32/44.1/48 kHz 48-192 kbps - .wma
MP3 32/44.1/48 kHz 32-320 kbps - .mp3
WAV 32/44.48/88.2/96/176.4/192 kHz - 16/24 bits .wav
MPEG-4 AAC 32/44.1/48 kHz 48-320 kbps - .aac/.m4a/.mp4
FLAC 32/44.48/88.2/96/176.4/192 kHz - 16/24 bits .flac
ALAC 32/44.1/48/88.2/96 kHz - 16/24 bits .m4a
DSD (stereo) 2.8 MHz-5.6 MHz - - .dsf/.dff>

Kiváló minőségű konstrukció

Az zene szerelmeseinek igényeit szem előtt tartva tervezték és erős anyagokat felhasználva készítették, amelyek növelik a hangminőséget. Szilárd alapot kapott kétrétegű házból - plusz, az egyes áramköri kártyák megakadályozzák a kölcsönös interferenciát. Teljesen optimalizált a lehető legjobb hangteljesítmény reprodukálása érdekében, a kompakt jelútvonalak csökkentik a torzítást és javítják a hangot. Több nagysebességű, nagyáramú Schottky barrier dióda gyors felépülési időt és fordított áramvédelmet biztosít. A prémium passzív és aktív komponensek, mint például az audiophile-minőségű kondenzátorok és a precíziós szűk tolerancia-ellenállások fokozzák a precíziós audio- és hangminőséget.

Egyedülálló D/A átalakítási képesség

Az optikai digitális bemeneten keresztül használhatja az NA6006-at audiophile D/A konverterként, ha digitális lemez lejátszóval vagy más digitális audioforrással csatlakoztatja, ami rendelkezik optikai digitális kimenettel.

Készenléti töltő rendszer

Töltse fel okos eszközeit az USB porttal, még akkor is, ha az NA6006 készenléti állapotban van. Ha az eszköz teljesen fel van töltve, az NA6006 automatikusan energiatakarékos készenléti üzemmódba lép, minimális fogyasztás mellett.

Többféle vezérlési lehetőség

Vezérelje az NA6006-ot ahogyan szeretné. Használja a Marantz integrált erősítőkkel kompatibilis ergonómikus távirányítót, használja a HEOS távirányító alkalmazást iOS, Android vagy Kindle eszköz segítségével a hangerő szabályozásához vagy a töltse le a HEOS Home Entertainment Skill-t a hangutasítások használatához Amazon Alexa hangvezérlésen keresztül. A hátlapon távirányító bemeneti és kimeneti csatlakozó portok vannak a Marantz-lejátszóhoz vagy erősítőhöz történő közvetlen csatlakoztatáshoz, valamint egy infravörös (IR) villanó bemenet egy külső vezérlőegységhez és egy RJ-45 csatlakozó.

Több, mint 60 év Audiofil Hagyaték

A Marantz (alapítva 1953-ban) hosszú és gazdag múlttal rendelkezik azon audió komponensek gyártásában, melyet világszerte választanak a zene szerelmesei és a vájtfülű zenehallgatók. Mert a Zene Fontos az életünkben, az NA6006 továbbviszi a kiváló zenehallgatási élmény hagyományát, és fel van szerelve a tökéletes házimozi-élmény szolgáltatásához.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!