Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz MM8077 AV végerősítő

819.990 Ft/db
Menny.:db
A legkiválóbb zenei és filmes tartalmak surround hangzásban történő lejátszására tervezve a 7-csatornás MM8077 erősítő a referencia osztályú Hi-Fi erősítőknél alkalmazott technológiákkal rendelkezik.
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. augusztus 09.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

A legkiválóbb zenei és filmes tartalmak surround hangzásban történő lejátszására tervezve a 7-csatornás MM8077 erősítő a referencia osztályú Hi-Fi erősítőknél alkalmazott technológiákkal rendelkezik. Ilyen például az egyedülálló, magas elfordulási arányú áram visszacsatolású diszkrét erősítőnk, mely napjaink nagy felbontású audio formátumainak lejátszását magas sávszélességen valósítja meg. Az összes kimeneti szakasz azonos tipológiát alkalmaz az egységes magas hangminőséghez minden csatorna esetén. A rendszerkonfiguráció maximális flexibilitása érdekében az MM8077 erősítő lehetővé teszi a szimmetrikus (XLR) és az aszimmetrikus (RCA) bemeneteket minden csatornánál. Nagyáramú, magas sávszélességű diszkrét tranzisztorai képesek a rövidtávú zenei impulzusok hatékony kezelésére még alacsony impedanciájú hangsugárzó terhelés esetén is.

7x 150W (8 ohm), 7x 180W (6 ohm) RMS teljesítmény (20 Hz - 20 kHz).

Áram visszacsatolású diszkrét erősítő.

Nagyáramú tápegység toroid transzformátorral.

Marantz referencia-osztályú tápegység szűrő kondenzátorok és nagy sebességű, nagy áramú diszkrét teljesítmény tranzisztorok.

Alacsony impedanciájú folyamatos meghajtás képesség.

Legjobb hangminőség tervezés, amely a tiszta surround filozófián alapul.

Réz bevonatú váz.

Aranyozott, kiváló minőségű hangsugárzó csatlakozók.

Flasher bemenet, DC trigger (Be / Ki), Távirányító (Be / Ki).

Fekete színben kapható.

Tehnológia

Áram visszacsatolás

Az áram visszacsatolás egy köztudottan eredeti Marantz áramköri technológia. Az áram visszacsatolásos erősítő technológia a nagy sávszélesség és nagy sebességű reprodukció biztosítása miatt kiválóan megfelel a Super Audio szoftver magas követelményeinek. Az áram visszacsatolási pontján korlátozott az impedancia, mely rendkívül alacsony fázisváltást eredményez. Az áram visszacsatolással rendelkező Marantz vevőkészülékek és erősítők a fáziskompenzálást negatív visszacsatolással (NFB) minimális szinten tartják, mely magas átviteli arányt, kiváló tranziens átvitelt és páratlan szonikus átláthatóságot eredményez a teljes sávszélességen. A hagyományos feszültség visszacsatolásos erősítéssel ellentétben az áram visszacsatolásos erősítésnek köszönhetően a teljesítményerősítő működését nem befolyásolja a hangsugárzók rendkívüli terheltsége.

Egyedi komponensek

Elméletben egy elektronikus komponens vonzó külső megjelenésű, habár a gyakorlat közel sem ezt mutatja. A Marantz nagy odafigyeléssel, gondosan válogatja össze a speciálisan összeillő komponenseket. Némely esetben azonban egyszerűen nem lehetséges a szabványos elemek felhasználása, mivel azok nem érik el a Marantz márkanévtől megszokott magas minőséget. A megfelelő komponenseket a Marantz mérnökei fejlesztik ki.

IR Flasher bemenet

Az IR-Flasher IN egy szabványosított kapcsolat az AV rendszerek az infravörös távirányító formátumtól független, külső IR vevőkről történő vezérléséhez. Az IR-Flasher kimenethez csatlakoztatható egy IR-emitter egy harmadik márkajelzésű komponensek vezérléséhez. A harmadik csatlakozási pont az IR-vevő bemenet, mely hasonló az IR-Flasher bemenethez, azonban olyan mértékű kimeneti feszültséggel rendelkezik, mellyel közvetlenül működésbe hozható egy külső IR-vevőkészülék. A termékenkénti kapacitások a specifikációk szegmensben találhatók.

Lineáris tápegység

LDPS - A Marantz saját fejlesztésű technológiája egy olyan tápegység megalkotására, mely az audio jel minden részletét reprodukálva a legkiválóbb minőségű hangzást eredményezi.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!