Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz MM7055 AV végerősítő

519.990 Ft/db
Menny.:db
Az új MM7055 egység az ötcsatornás megoldás a végerősítők idei kibővített sorozatában. Az MM8003 eszköznél alkalmazott technológia és vázszerkezet alapján kialakított felépítésének köszönhetően csatornánként 8 ohm-on elképesztő 140W RMS teljesítményre képes
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. május 24.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az új MM7055 egység az ötcsatornás megoldás a végerősítők idei kibővített sorozatában. Az MM8003 eszköznél alkalmazott technológia és vázszerkezet alapján kialakított felépítésének köszönhetően csatornánként 8 ohm-on elképesztő 140W RMS teljesítményre képes, míg az ultra széles áram visszacsatolási technológiával egyszerűen kezelhetővé teszi a legmagasabb SACD frekvenciákat. Ennek következtében ideális nagy felbontású DTS Master Audio és Dolby TrueHD formátumok lejátszásához is. Az eredmény magáért beszél: teljes tónus- és hangkép kiegyenlítés, nagy sebesség és dinamika. Mindemellett XLR audio bemenetekkel, DC triggerekkel és egy Marantz távirányító bus rendszerrel is rendelkezik. Az egység a korszerű teljesítményt és a kényelmes lejátszást példázza.

Tehnológia

Áram visszacsatolás

Az áram visszacsatolás egy köztudottan eredeti Marantz áramköri technológia. Az áram visszacsatolásos erősítő technológia a nagy sávszélesség és nagy sebességű reprodukció biztosítása miatt kiválóan megfelel a Super Audio szoftver magas követelményeinek. Az áram visszacsatolási pontján korlátozott az impedancia, mely rendkívül alacsony fázisváltást eredményez. Az áram visszacsatolással rendelkező Marantz vevőkészülékek és erősítők a fáziskompenzálást negatív visszacsatolással (NFB) minimális szinten tartják, mely magas átviteli arányt, kiváló tranziens átvitelt és páratlan szonikus átláthatóságot eredményez a teljes sávszélességen. A hagyományos feszültség visszacsatolásos erősítéssel ellentétben az áram visszacsatolásos erősítésnek köszönhetően a teljesítményerősítő működését nem befolyásolja a hangsugárzók rendkívüli terheltsége.

DC-trigger

A DC-Trigger egy olyan hozzárendelhető feszültségű kimenet, mely képes pl. egy motoros projektor vászon automatikus vezérlésére, illetve beállítására, amennyiben a DVD bemenet a vevőkészüléken aktiválásra került.

Egyedi komponensek

Elméletben egy elektronikus komponens vonzó külső megjelenésű, habár a gyakorlat közel sem ezt mutatja. A Marantz nagy odafigyeléssel, gondosan válogatja össze a speciálisan összeillő komponenseket. Némely esetben azonban egyszerűen nem lehetséges a szabványos elemek felhasználása, mivel azok nem érik el a Marantz márkanévtől megszokott magas minőséget. A megfelelő komponenseket a Marantz mérnökei fejlesztik ki.

IR Flasher bemenet

Az IR-Flasher IN egy szabványosított kapcsolat az AV rendszerek az infravörös távirányító formátumtól független, külső IR vevőkről történő vezérléséhez. Az IR-Flasher kimenethez csatlakoztatható egy IR-emitter egy harmadik márkajelzésű komponensek vezérléséhez. A harmadik csatlakozási pont az IR-vevő bemenet, mely hasonló az IR-Flasher bemenethez, azonban olyan mértékű kimeneti feszültséggel rendelkezik, mellyel közvetlenül működésbe hozható egy külső IR-vevőkészülék. A termékenkénti kapacitások a specifikációk szegmensben találhatók.

Lineáris tápegység

LDPS - A Marantz saját fejlesztésű technológiája egy olyan tápegység megalkotására, mely az audio jel minden részletét reprodukálva a legkiválóbb minőségű hangzást eredményezi.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!