Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Marantz MM7025 AV végerősítő

369.990 Ft/db
Menny.:db
Az MM7025 egység az idei év kiemelkedő, 2-csatornás végerősítője, mely csatornánként 8 ohm-on 140W RMS teljesítményre képes. 
Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. május 14.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

Az MM7025 egység az idei év kiemelkedő, 2-csatornás végerősítője, mely csatornánként 8 ohm-on 140W RMS teljesítményre képes. AV rendszerben történő alkalmazáskor első csatornái földrengető basszusok lejátszására vagy éppen meglévő sztereo rendszerének felfrissítésére is egyaránt alkalmasak. Mivel technológiája az MM7055 és az MM8003 egységekével azonos, kombinálásuk gyors, hatékony és megnyerő hangzást eredményez. Számos előnye közül kiemelkedő jelentőségű az egyedi összekapcsolásokra vonatkozó rugalmassága. Az MM7055 nagytestvérhez hasonlóan az MM7025 szintén stílusos kijelzővel, XLR bemenetekkel, DC triggerekkel és Marantz bus-szal rendelkezik.

Tehnológia

Áram visszacsatolás

Az áram visszacsatolás egy köztudottan eredeti Marantz áramköri technológia. Az áram visszacsatolásos erősítő technológia a nagy sávszélesség és nagy sebességű reprodukció biztosítása miatt kiválóan megfelel a Super Audio szoftver magas követelményeinek. Az áram visszacsatolási pontján korlátozott az impedancia, mely rendkívül alacsony fázisváltást eredményez. Az áram visszacsatolással rendelkező Marantz vevőkészülékek és erősítők a fáziskompenzálást negatív visszacsatolással (NFB) minimális szinten tartják, mely magas átviteli arányt, kiváló tranziens átvitelt és páratlan szonikus átláthatóságot eredményez a teljes sávszélességen. A hagyományos feszültség visszacsatolásos erősítéssel ellentétben az áram visszacsatolásos erősítésnek köszönhetően a teljesítményerősítő működését nem befolyásolja a hangsugárzók rendkívüli terheltsége.

DC-trigger

A DC-Trigger egy olyan hozzárendelhető feszültségű kimenet, mely képes pl. egy motoros projektor vászon automatikus vezérlésére, illetve beállítására, amennyiben a DVD bemenet a vevőkészüléken aktiválásra került.

Egyedi komponensek

Elméletben egy elektronikus komponens vonzó külső megjelenésű, habár a gyakorlat közel sem ezt mutatja. A Marantz nagy odafigyeléssel, gondosan válogatja össze a speciálisan összeillő komponenseket. Némely esetben azonban egyszerűen nem lehetséges a szabványos elemek felhasználása, mivel azok nem érik el a Marantz márkanévtől megszokott magas minőséget. A megfelelő komponenseket a Marantz mérnökei fejlesztik ki.

IR Flasher bemenet

Az IR-Flasher IN egy szabványosított kapcsolat az AV rendszerek az infravörös távirányító formátumtól független, külső IR vevőkről történő vezérléséhez. Az IR-Flasher kimenethez csatlakoztatható egy IR-emitter egy harmadik márkajelzésű komponensek vezérléséhez. A harmadik csatlakozási pont az IR-vevő bemenet, mely hasonló az IR-Flasher bemenethez, azonban olyan mértékű kimeneti feszültséggel rendelkezik, mellyel közvetlenül működésbe hozható egy külső IR-vevőkészülék. A termékenkénti kapacitások a specifikációk szegmensben találhatók.

Lineáris tápegység

LDPS - A Marantz saját fejlesztésű technológiája egy olyan tápegység megalkotására, mely az audio jel minden részletét reprodukálva a legkiválóbb minőségű hangzást eredményezi.

Csatolt dokumentumok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!